Pikalaina.org sivusto on avattu

Tervetuloa uudelle Pikalaina.org sivustolle!

Olemme keskittyneet lainapalveluiden vertailujen tekemieen ja tavoitteenamme tuoda kaikkien saataville edulliset pikavipit, joustolainat, vertaislainat ja kulutusluotot.

Voit hakea kauttamme pikalainoja eri summille helposti lainahaun avulla. Palvelumme toimintaperiaate on yksinkertainen: Löydät avullamme lainan omaan tarpeeseen avullamme. Syötä vain lainasumma, niin me hoidamme loput!

Mitä lainahaulla löytää?

Haun avulla voit myös helposti hakea paljon eri vaihtoehtoja, kuten "lainaa 18 - vuotiaalle", "ilmaista lainaa" tai esimerkiksi " lainaa pitkällä maksuajalla". Näin voit nopeasti suodattaa isosta valikoimasta esiin ne vaihtoehdot mitkä kiinnostavat juuri sinua.

Lainahaun avulla näet mitkä palvelut tarjoavat lainaa haluamallesi summalle. On useita summia joita tarjotaa eri lainatuotteilla, esimerkiksi pikavippejä ja joustolainoja myönnetään samalle summalle. Lainapalvelun esittelyssä mainitaan selvästi mitä lainaa palvelusta voi hakea.

Lainatuotteet

Lainatuotteiden suurimmat erot ovat maksuajoissa, kuinka paljon lainaa voi hakea ja siirretäänkö koko summa kerralla tilille vai osissa.

Pikavipeissä lainasumma maksetaan kerralla tilille ja takaisinmaksuaikaa on 7 - 30 päivää. Pikavipeillä myönnetään 50 - 400 euron lainoja. Pikavippi on mahdollista saada täysin ilman kuluja tai korkoja ensimmäisella lainakerralla.

Joustoluotolaa myönnetään 2000 - 3000 euron laina, mistä voi nostaa omalle tililleen haluamansa summan joko osissa tai kerralla. Joustoluoton takaisinmaksu suoritetaan joko kerralla tai useassa osassa. Joustoluotto antaa eniten valinnan varaa lainan hallitsemisen suhteen. Ensilaina on mahdollista saada ilman mitään kustannuksia 1000 euroon asti, kun takaisinmaksu suoritetaan ennen ensimmäistä eräpäivää

Kulutusluotolla myönnetään isot 2000 - 50000 euron lainat, maksuajan ollessa 1 - 15 vuotta. Kulutusluotolle saa parhaan vuosikoron, joten se sopii isoille lainasummille. Kulutusluottona myönnetyt isot lainat saa kaikki ilman vakuuksia tai takaajia.

Vertaislainat ovat uusin rahoitusmalli, missä lainaaja ei toimi pankki vaan yksityiset ihmiset. Lainapalvelu toimii välittäjänä vertaislainalle, mutta rahoittamisen mahdollistaa yksityisten sijoittajien rahat. Vertaislainapalveluiden kautta on mahdollista saada huomattavasti edullisempaa lainaa, kuin muiden pikalainojen kautta haettuna.

Pikalaina.org sivustosta

Pikalaina.org ei ole minkään lainapalvelun omistama tai ylläpitämä, vaan joukko innokkaita finanssialan harrastajia sekä internet-markkinoinnin ammattilaisia omistaa sivuston. Tiimillä on pitkä kokemus lainamarkkinoiden seuraamisesta ja olemme tuoneet Pikalaina.org sivustolle yhteen keräämämme osaamisen.

Tarkoituksemme on helpottaa sopivan lainan löytymistä ja mahdollistaa kaikille edullinen lainaaminen. Kenenkään ei pidä maksaa lainasta liian isoa korkoa tai turhia kuluja!

Sivustomme käyttäminen ei maksa yhtään mitään, eikä lainalle muodostu mitään ylimääräisiä kuluja. Kaikkien lainojen hakeminen on täysin ilmaista kauttamme. Tarjouksen pyytäminen luottopalvelulta tai pankilta ei sido ottamaan lainaa, voit vapaasti pyytää niin monta tarjousta kun haluat. Vasta tarjotun sopimuksen allekirjoitus ja hyväksyminen tekevät luottosopimuksen.

Viimeksi muokattu: