Pikavippi 500 euroa - ensilaina ilmaiseksi

Näytetään 11 lainapaikkaa, joista saat 500€ pikalainan

Lainapalvelu Korko Alk. Lainasumma Kokemuksia Hae Lainaa
Rahoituslaitos 500€

4.19%

500€

arvosana 9.5
Käyttäjät 8.2
Ferratum Joustava 500€

19.97%

500€

arvosana 7.7
Käyttäjät 9.4
Lainasto Ostosraha 500€

20%

500€

arvosana 3
Käyttäjät 8.5
Rahalaitos 500€

4.6%

500€

arvosana 8
Käyttäjät 9.2
Etua.fi 500€

4.68%

500€

arvosana 8.4
Käyttäjät 8.5
iRaha 500€

20%

500€

arvosana 7.7
Käyttäjät 6.5
Sweepbank Luottokortti 500€

19.9%

500€

arvosana 7.3
Käyttäjät 7.7
Bondora 500€

9.9%

500€

arvosana 8.7
Käyttäjät 8.25
Unolaina 500€

6.9%

500€

arvosana 6.8
Käyttäjät 7.2
Limiitti.fi 500€

19.9%

500€

arvosana 6.3
Käyttäjät 5.1
Omalaina.fi 500€

4.99%

500€

arvosana 7.3
Käyttäjät 5.9

500 euron pikavippi on nopea laina, jonka avulla saa tilille lainaa ilman korkoa tai kuluja. Pikavippi hakemukset käsitellään minuuttien kuluessa, eli se on nopein keino saada rahaa heti.

Pikavippiyritykset myöntävät 500€ lainaa ilmaiseksi ensilainaa hakeville. Tarjous on voimassa ainoastaan ensimmäisellä lainakerralla, ja koskee yleensä vain pikavippejä.

Vipille on paljon vaihtoehtoja

Joustoluottona on myös mahdollista hakea vippiä, jolloin lainalle saa haluamansa maksuajan. Pikavippi tulee maksaa aina pois viimeistään 30 päivän kuluessa, oli kyseessä ilmaislaina tai toistuva vippi. Ilman kuluja tai korkoja myönnetty pikalaina pitää suorittaa määrätyssä ajassa, tai korot sekä kulut tulevat lainalle maksettavaksi.

Joustoluottoa ei saa 500 euron lainaa ilman korkoja, mutta sen voi saada ilmaisella ensinostolla, kun kyseessä on joustoluotto tarjous. Joustavaa luottoa voi nostaa haluamansa summan, ja luotonmyöntäjä voi tarjota ilmaisen ensinoston esimerkiksi 500 euroon asti.

Joustavaa luottoa ei tarvitse nostaa niin paljon, vaan lainasumman voi valita itse. Jos myöhemmin tarvitset toiset 500 euroa, onnistuu se ilman uuden laina hakemuksen tekemistä.

Edullisen 500€ pikavipin löytäminen ei ole vaikeaa, kun tietää mistä pitää etsiä. Lainahaun avulla voi helposti etsiä parhaat vippipalvelut, mistä lähteä etsimään sopivaa pikalainaa. 

Kun sopivia lainapalveluita on tiedossa, voi suorittaa alustavan lainavertailun 500 ekin vippiä tarjoaville luottolaitoksille.

Mitä pikalainaa 500€ vippiä varten?

500 euron vippi on usein tarjottu laina, ja se on ollut pitkään suosituimpien lainasummien joukossa. Sitä tarjoaa melkein kaikki pikavippiyritykset, ja jos sitä ei pikavippinä löydy, saa summan joustoluottona samalla vaivalla.

Rajoitukset pikalainan hakemiseen voivat olla hieman tiukemmat, kuin perinteisen pikavipin. Molemmat vipit saa tilille nopeasti, joustoluotossa on vain enemmän valinnan vapautta lainasumman ja takaisinmaksun kanssa.

Eri vaihtoehdot pikalainalle

Kaikki pikavipit maksetaan takaisin viimeistään 30 päivän kuluessa, kun joustoluotossa maksuajan voi valita itse. Kulutusluottoa saa pitkällä maksuajalla, mikä ei välttämättä ole järkevää 500 euron lainan takaisinmaksussa. Mikäli hyvä kulutusluotto löytyy missä korkoprosentti on järkevä ja takaisinmaksu sopiva, voi 500 euroa vippiä hakea myös kulutusluotto tililainan avulla.

Kumpi on parempi vaihtoehto lainalle? Se riippuu täysin omista tarpeista ja tilanteesta. Jos tarvetta ei ole isommalle lainasummalle kuin 500€, ja luoton pystyy maksamaan varmasti kerralla takaisin 30 päivän kuluessa, on pikavippi paras vaihtoehto lainalle.

Mikäli et ole täysin varma, tarvitsetko enemmän kuin 500 euron lainan, etkä ole täysin varma voitko maksaa vipin takaisin kuukauden kuluessa, niin kannattaa ottaa joustava luotto. Joustoluotto antaa mahdollisuuden maksaa pientä lyhennystä kuukausittain, joka palautuu luottotilille nostettavaksi summaksi.

500 euron vipin rajoitukset

Laki asettaa pikavippien hakijoille tietyt rajoitukset, ja luotonmyöntäjät voivat asettaa itse omia ehtojaan. Suomen laki asettaa pikalainojen todelliselle vuosikorolle rajoituksia, mutta vippipalvelut voivat itse päättää minkä verran esimerkiksi muita kuluja lainasta peritään.

Luottopalvelut voivat myös asettaa korkeamman ikärajan, kuin lain vaatiman 18v ikäraja. Vähintään 18 – vuotta täyttäneet voivat hakea lainoja vippipalveluista, mutta useilla pankeilla lainasummat on rajoitettu. Löydät K18 lainat tästä.

500e vippi onnistuu yleensä, mikäli luottolaitos hyväksyy 18 – vuotiaita asiakkaita.  Kannattaa aina tarkistaa lainahaun avulla vippipaikan tiedoista, että mikä on yleinen ikäraja lainan hakemiselle.

Luotonmyöntämistä koskeva laki määrittää, että hakijan tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

  1. Vakituinen osoite suomesta, joka löytyy väestörekisterin tietojärjestelmästä. Väliaikaista osoitetta ei hyväksytä
  2. Riittävästi säännöllisiä tuloja jotka riittävät luoton takaisinmaksuun. Tämä tarkoittaa yleensä vakituisia tai riittäviä palkkatuloja
  3. Hakijan luottotietojen pitää olla kunnossa sekä maksuhistorian tulee olla häiriötön, muuten pikavippiä ei voida hakijalle myöntää.
  4. Hakemuksen allekirjoitus vaatii vahvan sähköisen tunnistautumisen, joka tarkoittaa verkkopankkitunnuksia tai henkilökohtaista puhelinnumeroa missä on mobiilivarmenne aktivoitu

Lisäksi pikalainaa myöntävä palvelut voivat itse asettaa lisäehtoja lainan myöntämisen edellytykseksi. Vakituiset palkkatulot voivat olla luottolaitokset asematta vaatimus, joka tarkoittaa ettei lainaa opiskelijalle voida myöntää.

Hae 500e pikavippi heti tilille

500 euron vipin saa tilille helposti nettihakemuksella, jonka täyttämiseen ei mene montaa minuuttia. Pikavippi hakemukset käsitellään nopeasti, ja rahaa on tilillä parhaillaan jo 5 minuutin kuluessa.

Lainahaku auttaa löytämään parhaat vaihtoehdot mistä hakea pikavippi ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuudeton vippi antaa täyden vapauden ottaa lainaa omatoimisesti, eikä siihen tarvita muiden apua. Kaikki lainat kauttamme myönnetään aina ilman takaajaa tai vakuutta.

Kun lainahaun avulla on selvitetty sopivimmat lainapalvelut, on aika laittaa hakemuksia lainatarjouksia varten. Lainahakemukseen vastaan aina luottoarviolla sekä lainatarjouksella, mistä löytyvät kaikki luottoa koskevat tiedot, mahdolliset korkokulut sekä muut luotolle muodostuvat kustannukset.

Vertaile lainat käyttämällä lainatarjouksen tietoja. Voit vaivattomasti tarkastaa luotoille muodostuvat kuukausikorot sekä muut kustannukset, lainaehdot sekä muut yksityiskohdat. Valitse paras vaihtoehto ja allekirjoita lainasopimus luottolaitokset palvelussa.

Tai hae lainaa suoraan jostain näistä suosituista lainapalveluista:

Ferratum

Ferratum on suosituimpia pikavippipalveluita. Se tarjoaa mahtavan tarjouksen ensilainan ottajalle: lainaa 0% korolle ensimmäiselle 30 päivälle. Jos koko 500 euron vipin maksaa pois kerralla, ei korkoja lainalle muodostu laisinkaan

Hae lainaa 500 euroa Ferratumilta

Ferratum Joustava

(8.8 / 10)   

Ferratumin joustava lainoja voi hakea kaikki 21 – vuotta täyttäneet, raha-asiansa hyvin hoitaneet henkilöt. Lainalle muodostuu korkoa, mikäli koko summaa ei suoriteta 30 päivän kuluessa. Maksuaika alkaen 1 kuukausi.

Lendo

Lendo on erikoistunut välittämään muiden luotonmyöntäjien lainoja. Se ei itse lainaa rahaa, mutta kilpailuttaa puolestasi muiden palveluiden lainatarjouksia. Lendon palvelun avulla säästää helposti vaivaa ja aikaa, koska saat suoraan useita tarjouksia yhdellä hakemuksella.

Lendo pikalaina 500 euroa heti tilille ilman vakuuksia netistä

Lendo

(9 / 10)   

Lendon vippipalvelusta saa lainaa 20 vuotta täyttäneet hakijat. Takaisinmaksu lainalle suoritetaan 1 – 15 vuoden kuluessa. Lendo ei peri palvelustaan mitään kuluja tai maksuja.

 

Viimeksi muokattu: