Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Lainan hakeminen ilman vakuuksia tai takaajia onnistuu vaikka heti! Lainapalvelut myöntävät vippejä ilman vakuuksia tai takaajia kaikille hakijoille. Pikalainoja saa kaikille summille vaivattomasti nettihakemuksen avulla, jonka jättäminen on täysin maksutonta.

Voit pyytää huoletta tarjouksia useista lainapalveluista ja vertailla luottoja parhaan vaihtoehdon löytämiseksi! Kaikki vipit myönnetään kauttamme ilman takaamista tai vakuuksia.  

Luottopalvelut ovat hioneet lainan käsittelyn huippuunsa ja rahat saa heti tilille kun lainasopimus on allekirjoitettu! Pikalaina on nopein keino hankkia tilille rahaa ilman tarvetta vakuuksille tai lainaa takaville sukulaisille tai perheenjäsenille.

Olemme keränneet suomalaiset parhaat lainapalvelut jotka tarjoavat pikalainoja ilman vakuita tai takauksia.

Mitä pikalainaa saa ilman vakuuksia?

Pikalainoja on tarjolla kolmea erillaista. Pikavippi on tarkoitettu lyhyeen lainaan pienelle summalle, kulutusluotto on tarkoitettu pitkiin takaisinmaksu suunnitelmiin ja suuriin summiin. Joustoluotto asettuu pikavipin ja kulutusluoton väliin tarjoten molempien parhaat puolet.

Pikavippejä myönnetään nopeaan lainaan tarpeeseen pieniä summia kuten 50, 100, 200 ja 300 euroa. Pikavippi maksetaan takaisin 3 - 30 päivän kuluessa, eli kyse on todella nopeasta lainasta. Korkein summa mille pikavippejä myönnetään on 400 euroa, sitä suuremmat summat menevät joustoluottojen puolelle.

Joustoluottoja saa lainaa 500 - 3000 euron summille. Joustoluoton erikoisuus on mahdollisuus nostaa lisää rahaa lainatililtä niin halutessaan. Myös maksuaika on joustava, joustoluoton voi maksaa kerralla tai halutessaan useassa osassa. Joustoluottojen takaisinmaksu suoritetaan 1 kk - 12 kuukauden kuluessa, mutta laina-ajan voi usein päättää itse.

Kulutusluotot ovat tarkoitettu isoille lainoille 3000 - 50000 euron summilla. Isot lainat vaativat usean vuoden takaisinmaksuajan, joten lyhennykset lasketaan omalla prosentilla. Jos tarpeessa on isot lainat on kulutusluotto pikalainojen puolelta paras vaihtoehto. Netin kautta ei saa suurempaa lainaa, eikä tarvitse vaivautua konttorille asti tekemään papereita!

Tililuotto lainat tarjoaa joustavammat lainaehdot kuin pikavipit, mitkä mahdollistavat osaksi edulliset korot. Vuosikorko jää euromääräisesti joustoluotossa matalammaksi, kuin kulutusluotoissa. Todellinen vuosikorko on lyhyissä lainoissa korkeampi, mutta se ei aina tarkoita kallista lainatuotetta. Vippi joka on vakuudeton, ei vaikuta vuosikoron muodostumiseen.

Miksi hakea lainaa ilman vakuuksia?

Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Laina ilman vakuuksia tai takuita antaa vapauksia päättää oman lainan hakinnasta ilman ulkopuolisten vaikutusta. Jos kivijalkapankista hakee isoja lainoja, joutuu lainalle asettamaan vakuudeksi omaisuuttaan. Vakuudet ovat omaisuutta, mitä asetetaan vakuudeksi lainalle. Vakuutena käytetty omaisuus voidaan ulosmitata lainan hoitamiseksi.

Takaaja on yleensä lainan hakijan puoliso, perheenjäsen tai sukulainen. Lainan takaaja vastuussa velan takaisinmaksusta mikäli ongelmia syntyy. Takaajan saaminen lainalle voi olla todella vaikeaa ja mielestämme on täysin yksityisasia miten lainaa ottaa.

Luoton hakeminen ei ole asia mikä kuuluu muille ihmisille, vaan ne pitäisi voida hoitaa täysin omin päin. Netistä haettavien pikalainojen kohdalla näin onkin! Kaikki välittämämme palvelut myöntävät lainansa ilman vakuuksia tai takaajia. 

Lainasumma vaikuttaa miten muodostuu avausmaksu, vuosikorko, kuukausierä sekä lainaehtojen rajoitukset. Lainahakemus lähetetään lainanmyöntäjälle, mihin vastauksena saadaan lainatarjous. Lainavertailun tekeminen lainatarjoajien välillä on tärkeää. 

Onko lainalle ilman vakuuksia rajoituksia?

Rajoitukset mitä luotolle ilman vakuuksia tai takaajia asetetaan ovat samat rajoitukset mitä laki asettaa kaikille lainaa myöntäville palveluille. Laki määrittää tietyt pakolliset ehdot lainoille mihin luoton myöntävä yritys ei voi vaikuttaa.

Laki asettaa kaikille lainoille vähimmäis ikärajan 18- vuotta. Lue mistä hakea  lainaa 18v ikärajalla. Lainapalvelut voivat itse valita asettavat korkeamman vaatimuksen. 18 - vuotiaat saavat kaikkia pikalainoja, mutta osa luottopalveluista vaatii korkeampaa ikää. Mitä suurempi laina, sen korkeampi ikäraja on yleinen linjaus luottopalveluiden ehdoissa.

Pikalainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Lainaa 20 vuotiaalle onnistuu kyllä, mutta muutamalta palvelulta löytyy 22 vuoden ikäraja.

Yläikäraja voi olla mainittu ehdoissa, yleensäs se on 73 - 75 vuotta. Tarkista molemmat ikärajat Pikalaina.org lainapalvelun esittelystä!

Luottotiedot tulee olla kunnossa lainaa haettaessa. Laina ilman vakuuksia tai takaajia ei ole tässä asiassa poikkeus. Laki yksiselitteisesti kieltää lainan myöntämisen luottotiedottomalle. Tähän ei voi pankki vaikuttaa omissa ehdoissaan, joten ei kannata käyttää aikaa hakemiseen jos vippiä ei voi saada.

Pikalainojen hakkimiseen tulee olla vakituinen osoite suomessa, joka tarkastetaan väestöliiton rekisteristä.

Tuloille esitetty vaatimus  vaihtelee lainasumman mukaan, mutta yleisesti vaikuttaisi olevan rajana 1200 - 1400 euroa kuukaudessa tuloja ennen veroja. Luottopalvelu määrittää aina laina - kohtaisesti mitkä ovat riittävä tulot lainan saamiselle.

    Don't be afraid of your fears. They're not there to scare you. They're there to let you know that something is worth it.

-C. JoyBell C.

Saanko lainaa heti ilman vakuuksia?

Pikalainojen ehdottomasti paras puoli on mahdollisuus saada lainaa tilille heti, ja aina ilman vakuuksia tai takaajia. Joustoluotot, pikavipit ja kulutusluotot saa kaikki heti tilille nettihakemuksen avulla. Kaikki yhteistyökumppaneidemme välittämät lainat myönnetään ilman vakuita tai takaajia!

Lainahakemukset käsitellään minuuteissa, ja vastauksena lainanvälityspalvelu lähettää lainapäätöksen, sekä lainaehtojen tiedot. Tarkista lainatarjouksesta korot, kuukausierien suuruus, sekä takaisinmaksuaika. Lainavertailu tulee aina tehdä käyttäen henkilökohtaista lainatarjouksen tietoja.

Olemme keränneet listan eri pikalainoista, mitkä saat tilille ilman vakuuksia!

Viimeksi muokattu: