Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Netistä on haettavissa pikalainaa vaivattomasti, mistä saa rahaa tilille minuuttien kuluessa. Koska vippi pankkitunnuksilla hoituu kokonaan netissä, pitää vippejä myöntävien palveluiden pystyä tunnistamaan pikalainaa hakeva henkilö varmasti.

Ajat ovat kehittyneet ja lainanhakijoiden tunnistamiseen on nykyään useita keinoja. Pankkitunnukset ovat alusta asti olleet yhdessä henkilökohtaisen puhelinnumeron kanssa vahvan tunnistamisen pohja.

Pikalainan hakeminen pankkitunnuksilla

Pikavippiyritykset tarjoavat useita muitakin lainoja kuin pikavippejä. Pankkitunnuksilla saa lainaa ilman vakuuksia, jota on saatavilla isoihin lainasummiin asti, esimerkiksi kulutusluottoa myönnetään 500 euroa -  50 000 euroa. Kulutusluottona rahaa saa 1 - 15 vuoden maksuajat. Kulutusluottona myönnetään isoimmat lainasummat, eikä niitä pidä lähteä hakemaan kevein perustein.

Pikavipit on huomattavasti pienempiä summia, mutta on hyödyllistä vertailla kaikki tarjolla olevat  vaihtoehdot. Ensilainaajan kannattaa etsiä tarjous, missä ensilaina on kuluton.

Pikavippejä myönnetää ilman kuukausikoroa tai mitään muita kuluja, joustoluotoissa taas luotonantaja myöntää ensimmäisen noston ilman kuluja. Molemmat lainat tulee maksaa takaisin vaaditussa ajassa, tai lainalle muodostuu korkoa.

Lainantarjoajien vertailu on tärkeää aina luottoja hakiessa. Lainapäätöksen mistä selviää myönnetäänkö anaa saa luottopaikoista aina ilmaiseksi. Saat päätöksen lähettämällä netissä täytetyn lainahakemuksen.

Vastauksessa on mukana myös lainatarjous, mistä löytyy lainan vuosikorko, kuukausikorko sekä muut kustannukset.

Lainahakemuksen täyttäminen käy nopeasti, kun tiedossa minkä lainantarjoajan vippejä haluaa nostaa. Vertaile lainat jotka saa pankkitunnuksien avulla, se auttaa löytämään parhaat vippipalvelut mistä pyytää lainatarjous.

Jos palvelu tarjoaa sopivan lainasumman, ja ikäraja riittää niin kannattaa pyytää tarjous lainasta.

Aina lainaa hakiessa pitää olla varma, että luoton voi maksaa ongelmitta takaisin. Lainaa ilman tuloja verkkopankkitunnuksilla, tai ilman ei kannata lähteä hakemaan.

Lainan hakeminen pankkitunnuksilla ei valmistelun osalta eroa mitenkään lainan hakemisesta mobiilivarmenteen avulla. Itse hakeminen on helpompaa, koska pankkitunnuksilla tunnistautuminen on huomattavasti yleisempää, kuin pelkän mobiilivarmenteen avulla.

Saako vippiä ilman pankkitunnuksia?

Pikavipin hakeminen ilman pankkitunnuksia on erittäin haastavaa. Tunnistautuminen lainapalveluun on erittäin tärkeää, koska se on tärkein keino huijaustapausten välttämiseksi.

Käyttäjän vahva tunnistaminen on edellytys nettilainojen myöntämiselle. Turvallinen tunnistaminen on jokaisen osapuolen etu, koska se on varmistaa väärinkäytösten estämisen.

Pelkällä puhelinnumerolla tunnistautuminen ei ole turvallista, mutta yhdistettynä verkkopankkitunnuksiin saadaan lähes takuuvarma turvallisuus.

Pelkällä puhelinnumerolla tunnistautuminen olisi riskialtista, esimerkiksi puhelimen katoamisen yhteydessä voisi tulla huomattavasti suurempia ongelmia, mikäli pitkäkyntiset pystyisivät nostamaan lainaa pelkän puhelinnumero avulla.

Pikalainan hakeminen ilman pankkitunnuksia

Verkkopankkitunnuksia käytetään tunnistautumiseen pikalainoja myöntäviin vippipaikkoihin, eikä tällä hetkellä ole tarjolla palveluita missä voisi hakea pikalainaa ilman verkkopankkitunnuksia. Mitään mutua tarpeeksi vahvaa tunnistamiskeinoa ei netissä ole vielä tarjolla, tai sitä ei ole hyväksytty viralliseksi tavaksi tunnistautua.

Syy pankkitunnusten pakollisuuteen on lainapalveluihin tunnistautuminen. Suomen laki vaatii lainan myöntämisen edellytyksenä vahvan tunnistautumisen vipin myöntäjän palveluun. Nettipankkitunnuksien katsotaan olevan vahvin tarjolla oleva keino vahvistaa hakijan henkilöllisyys.

Osa lainapalveluista antaa mahdollisuuden allekirjoittaa lainahakemuksen mobiilivarmenteen avulla. Se ei vaikuta lainatuotteisiin miten sopimus allekirjoitetaan. Esimerkikisi ilmainen ensilaina on mahdollista saada ilman pankkitunnuksia mobiilitunnisteen avulla.

Pikalainan vuosikorot eivät muutu vaikka lainasopimuksen allekirjoittamiseen käytetään mobiilivarmennetta.

Lainahaku auttaa löytämään palvelut jotka myöntävät pikalainaa ilman verkkopankkitunnuksia.

Ongelma on helpoiten ratkaistavissa yksinkertaisesti hankkimalla verkkopankkitunnukset käyttöösi. Mikäli sinulla on tunnukset verkkopankkiin, mutta ne ovat kadonneet niin ottamalla yhteyttä omaan pankkiisi saat päivien kuluessa uudet tunnukset.

Vipin hakeminen ilman sähköisiä tunnisteita

Jotkut lainapalvelut pitävät edelleen kivijalkakonttoria, ja periaatteessa paikan päällä tunnistautuminen on mahdollista. Eräissä lainapalveluissa oli myös mahdollista tunnistautua postin kautta, mutta tämä on erittäin hidasta toimintaa ja nopeammin rahaa saa tilille hakemalla itselleen verkkopankkitunnukset omasta pankista.

Postitunnistautuminen on historiaan jäänyt palvelu, jota ei enää tarjota hakijoilla. Mikä tavallaan täysin ymmärrettävää, etanaposti on nimensä mukaisesti todella hidasta. Päivien odottaminen postitusten saapumisessa perille suuntaa ja toiseen tuhoaa ajatuksen helposta ja nopeasta rahasta minkä saa heti tilille kaikkien pikalainojen avulla.

Isoa pikalainoja kuten kulutusluottoa verkkopankkitunnuksilla ei ole saatavissa ilman vakuuksia tai takaajia muualta kuin netissä toimivista luotonmyöntäjäpalveluista.

Kivijalkakonttoria pitäviä luotonmyöntäjiä on melkein mahdotonta löytää, koska koko pikalainan ydin idea on netistä hakemisen helppous ja nopeus hakemusten käsittelemisessä. Voimme vain toivoa, että tekniikan kehittymisen myötä pankkitunnukset eivät olisi ainoa keino tunnistautua vippipaikkoihin. 

Viimeksi muokattu: