Ege

Ege

Lainasummat: 100€ - 100€
Laina-ajat: 1kk - 3v
Ikäraja: 20v
Korko: 20%
Esimerkkilaina: Luoton ollessa 100 € ja takaisinmaksuajan 30 vuorokautta, erään lisätään 5€ sopimusmaksu ja korko 1,67€. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 106,67€. Todellinen vuosikorko 20,00%.
8.4 KÄYTTÄJÄT
0 arvosana

Ege kokemuksia

Info

Ege on nuorekkaaksi profiloituva lainapalvelu, jolla on erikoinen nimi. Nimi ei palvelua pahenna, vaan kyseessä on rekisteröity ja ammattimainen luotontarjoaja, joka on erikoistunut joustoluottoihin, kulutusluottoihin ja pikavippeihin.

Sivusto on erittäin kirkasvärinen ja tuoreen oloinen kokonaisuus. Lainalaskuri on kätevästi esillä heti ensimmäisellä sivulla, ja suoraan asiaan pääsee todella vaivattomasti.

Lainatuotteet

Ege lainaa rahaa 100 – 2800 euroa pikalainaa vaihtuvilla ehdoilla. Uudet hakijat saavat 100 – 800 euroa pikavippiä, ja toista kertaa hakevat saavat luottoa jopa 2800 euroon asti. Lainasummat ovat erittäin hyvin siis edustettuina, jos tarkoituksena ei ole hakea suurempia lainasummia.

Lainatuotteissa Ege on edustettuna suhteellisen hyvin, mutta mikään kaikkien lainojen erikoislaitos ei ole kyseessä. Joustoluotto on kuitenkin pääasiallinen lainatuote vipeissä Egen lainapalvelussa.

Kulut ja korot

Ege tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa, mille ei muodostu nimelliskorkoa, eikä sille ole muita kustannuksia, kuin todellinen vuosikorko sekä nostomaksu. Kulut ovat suhteessa edullista lainaa, todellinen vuosikorko pysyy aina Egen lainoissa alle 50%.

Muiden kulujen puuttuminen on Egen palvelussa erittäin piristävä lisä, mistä muut luotonmyöntäjät voisivat ottaa mallia. Egelle tulee myös antaa kiitosta erittäin loistavasta tyylistä ilmoittaa jokaiselle lainasummalle selkeästi, miten lainan kulut muodostuvat.

Näin ei jää epäselväksi, miten vipille kulut muodostuvat. Selkeä kulurakenne auttaa tekemään parhaan valinnan luoton suhteen. Kulujen ja korkojen vertailu on tärkeä osa lainan hakemista, koska näin varmistetaan, että laina sopii omaan tarpeeseen täydellisesti.

Lainaehdot

Lainaehdot Ege palvelussa eivät ole erityisen tiukat, ikärajan osalta on laitettu korkeampi kuin lain vaatiman 18v. Egessä hakijan tulee olla vähintään 20 – vuotta täyttänyt, tai korkeintaan 70 vuotta että lainaa voidaan myöntää.

Tulorajoista ei ole ilmoitettu tiettyä summaa mikä tulee saada palkkatuloja per kuukausi, mutta luottolaitos varaa oikeuden pyytää kaikki tulotiedot 3 kk ajalta ennen lainan myöntämistä. Tietoja käytetään luottoarvion tekemiseen, minkä perusteella tehdään päätös, voidaanko suurempaa lainaa myöntää.

Mitään vakuuksia tai takaajia ei Ege – palvelussa pyydetä, mutta tuloja tulee olla riittävästi lainan takaisinmaksuun ilman ongelmia. Vakuudeton ja takaajaton pikalaina on edullinen ja helppo vaihtoehto!

Hakuprosessi

Vipin hakeminen Egeltä on tehty todella helpoksi. Heti etusivulla odottaa lainalaskuri, jonka avulla voi tutkia eri vaihtoehtoja lainalle. Lainalaskurilla näkee suoraan, paljonko luotolle muodostuu kuluja eri lainasummilla, joten lainatarjousta ei tarvitse välttämättä pyytää erikseen.

Tietojen avulla vertailua voi tehdä etukäteen ennen lainatarjouksen pyytämistä palvelusta. Kun sopiva laina on löytynyt, niin on aika siirtyä täyttämään itse lainahakemusta.

Egen palvelussa tunnistautuminen tapahtuu käyttämällä verkkopankkitunnuksia, mobiilivarmenteen avulla tunnistautuminen ei valitettavasti ole tällä hetkellä tuettuna vippipalvelussa.

Hakemuksia käsitellään arkisin 09 – 17 välisenä aikana, viikonloppuisin luottolaitos on kiinni. Tällöin uusia lainoja ei makseta.

Yhteenveto

Ege on erittäin hyvin toimiva ja pätevä lainapalvelu. Se ei tarjoa isoja lainoja tai todella pitkiä maksuaikoja, mutta sopivasti lainaa sitä tarvitseville. Lainapalvelun sivut toimivat todella hyvin, lainalaskurilla saa hyvin tietoja kuluista sekä maksuajoista ja palvelu on erittäin edullisesti hinnoiteltu.

Miinuksena mainitsemme hieman korkeat ikärajat luoton myöntämiselle, sekä ensilainan hakijalle tarjottu madallettu luottosumma. Muuten Egen tarjoamat lainaehdot vaikuttavat erittäin kilpailukykyisiltä verrattuna muihin luottolaitoksiin.

Jos tarkoituksena on hakea pikalainaa 100 – 2800 euroa, niin Ege.fi lainapalvelu on todella varteenotettava vaihtoehto.

Hyvää

 • Ege vipin voi aina maksaa kerralla ilman ylimääräisiä kuluja
 • Lainasummissa vaihtelua, samasta palvelusta onnistuu monet lainat^
 • Ege tarjoaa mahdollisuuden Express – palveluun, missä lainan saa nopeammin tilille
 • Mahdollisuus ottaa monta lainaa yhtä aikaa, kunhan lyhennykset on maksettu

Huonoa

 • Ei mobiilitunnistautumisen mahdollisuutta
 • 2800 euroa on suurin laina ilman lisätodistuksia tuloista
 • Kaikista lainoista peritään nostopalkkio
 • Uusille asiakkaille matalampi lainasumma

Tietoa

 • Ege on erikoistunut myöntämään 100 – 800 euron vippejä uusille asiakkaille, ja 1000 euroa – 2800 euroa joustoluotto lainaa
 • Ege vippipalvelu on täysin suomalaisten omistuksessa, ja on rekisteröity virallisten luotonmyöntäjien rekisteriin.
 • Palvelu on erikoistunut myöntämään pikavippejä, sekä joustolainaa hakijoille ilman vakuuksia tai takaajia.
 • Uuden ajan nuorekas luotonmyöntäjä0 Arvostelua

0 KÄYTTÄJIEN PISTEET
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  0
 • 6
  0
 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

Jätä kommentti:

Valitse arvosanat:

etsi lainoja

Lainan tiedot

Lainasummat
100€ - 100€
Ikäraja
20 v
Luottotiedot
Ei
Laina-ajat
1kk - 3v
Nopeus
2 päivää
Tulojen varmistus
Kyllä
Tulot
Kyllä
Lainan kulut
0€
Ilmainen ensilaina
Yhteishakija
Maksuvapaa /kk
Eräpäivän siirto
Lainojen yhdistäminen
Lainaehdot