InstaBank

InstaBank

Lainasummat: 500€ - 50000€
Laina-ajat: 1v - 15v
Ikäraja: 23v
Korko: 7.99% - 19.99%
Esimerkkilaina: 10 000 euroa, 10 vuotta, 120 maksuerää, todellinen vuosikorko 15,39 %, nimelliskorko 13,49 %, kulut: 8 975 euroa ja yhteensä: 18 975 euroa.
8 KÄYTTÄJÄT
6.2 arvosana

InstaBank kokemuksia

Info

Instabank tarjoaa lainaa 500 – 50000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Pikalaina myönnetään joustavilla lainaehdoilla. Vaikka kyseessä on kulutusluotto, on se mahdollista saada joustavalla maksuajalla 30000 euroon saakka. Instabank on Norjassa perustettu nettipankki, joka haluaa erottua muista pankkipalveluita tarjoavista laitoksista tuomalla asiakaslähtöisen lähestymisen pikalainojen myöntämiseen. Lainaehdot on yritetty pitää mahdollisimman yksinkertaisina, ja luottolaitoksen sivuilla on panostettu lainan hakemisen helppouteen.

Vaikka Instabank ei ole perustettu suomessa, on sillä lääninhallituksen virallinen lupa myöntää kulutusluottoa, ja se on rekisteröity asianmukaisesti luotonantajien rekisteriin.

Lainatuotteet

Lainatuotteet saavat arvosanan 9. Kulutusluottoa Instabankista saa laajalla lainasummien valikoimalla, mikä nostaa arvosanaa huomattavasti. Pienen pikalaina palvelusta on 500 euroa, ja suurin summa 50000 euroa, joten kaikki lainatarpeet tulee tyydytettyä. Muita lainatuotteita kuin kulutusluottoa ei Instabank palvelusta voi hakea.

Takaisinmaksussa voi itse valita, missä ajassa laina suoritetaan. Mikäli pikalaina on korkeintaan 30000 euroa, niin voi valita joustavan maksuajan. Joustava maksuaika lainalle antaa vapauden valita missä ajassa laina maksetaan takaisin. Voit myös ottaa esimerkiksi 5000 euroa pikalainaa, ja valita siihen 3 vuoden maksuajan, kaikki on täysin hakijasta kiinni. Instabank antaa asiakkaalle paljon varaa valita verrattuna muihin vain kulutusluottoa tarjoaviin palveluihin.

Lainojen yhdistäminen on myös tarjottu palvelu Instabank nettipankissa. Luotonmyöntäjä antaa mahdollisuuden yhdistää kaikki avoimet pikalainat ja vipit helposti yhdeksi suuremmaksi joustoluotoksi. Yhden lainan kulujen ja korkojen maksaminen on huomattavasti edullisempaa, mitä usean pienemmän lainan takaisinmaksu. Löydät Instabank sivustolta oman osion koskien yhdistelmälainan toteuttamista.

Kulut ja korot

Kulut ja korot arvioimme arvosanalla 8, eniten pisteytystä laskee palvelun perimä avausmaksu lainalle. Palvelu perii avausmaksua 0 – 160 euroa, joka määräytyy lainasumman mukaan. Alle 2000 euron pikalainat myönnetään ilman avausmaksua, mutta esimerkiksi 5000 euron lainasta maksetaan 60 euron avausmaksun.

Lainasummasta riippumatta kaikilta hakijoilta peritään joka kuukausi pikalainasta 5 euron tilinhoitomaksun. Tämä on kaikille hakijoille sama, riippumatta siitä kuinka paljon kulutusluottoa on otettu. Tilinhoitomaksu on edullinen verraten monen muun palvelun hinnoitteluun.Korkokustannukset ovat suhteessa edulliset Instabank luottolaitoksella.

Nimelliskorko vaihtelee lainoissa 7,99 % ja 19.99 % välillä, mikä on suhteessa edullinen korko lainalle verrattuna muihin kulutusluottoa tarjoaviin lainapalveluihin netissä. Todellinen vuosikorko määräytyy lainasumman, sekä pikalainan takaisinmaksuajan mukaan.

Lainaehdot

Lainaehdot saavat arvosanan 8, missä pisteitä laskee tiukka vaatimus tuloista, sekä hieman korkea ikäraja lainan myöntämiselle. Instabank vaatii kaikilta hakijoilta vähintään 23 vuoden ikää, joka on korkeammasta päästä yleisesti lainapalveluiden joukossa. Lisäksi Instabank on asettanut yläikärajan, joka toimii seuraavasti: Laina joustavalla takaisinmaksutavalla: Ikäsi ei ylitä 65 vuotta, ja laina kiinteillä maksuerillä: Ikäsi ei ylitä 75 vuotta.

Tulovaatimukset on yleensä harkittu tapauskohtaisesti luotonmyöntäjien palveluissa, mutta Instabank ilmoittaa suoraan summan, joka hakijan tulee vähintään tienata lainapäätöksen saamiseksi. Jokaisella hakijalla tulee olla vähintään 20000 euroa vuosittaista verotettavaa tuloa, että kulutusluottoa voidaan palvelusta myöntää.

Instabankin lainaehdot on erittäin selkeästi esitetty, ja helposti löydettävissä lainasivuilta. Voit omatoimisesti tarkistaa kaikki lainahakuun kriittisesti vaikuttavat asiat, kuten tarvittavat dokumentit lainapäätöksen tekemiseen.

Hakuprosessi

Lainan hakemisen ja yleinen hakuprosessin arvosana on arvostelussamme 9. Pisteitä nostaa palvelun erittäin hyvin suunniteltu sivusto, joka ohjaa lainahakemisen prosessin lävitse erittäin vaivattomasti. 

Instabank selvittää hyvin yksityiskohtaisesti, miten lainaa ilman vakuuksia palvelusta haetaan, mitä tietoja tulee toimittaa ja miten lainapäätöksen saa mahdollisimman nopeasti. Usein Kysytyt Kysymykset on todella kattava, josta löytyy vastaus useampaan kysymykseen, mitä pikalainan hakemisesta voi tulla mieleen.

Dokumenttien toimittaminen lainahakemuksen liitteeksi on tehty kokonaan sähköisesti, joten turhan pelleilyn faxien ja kirjepostin kanssa voi unohtaa. Skannailemaan ei tarvitse ruveta, vaan hyvällä laadulla otettu kuva mobiililaitteella tai digikameralla ajaa saman asian.Sivusto on erittäin hyvin suunniteltu lainan hakemisen kannalta. Lainahakemuksen täyttäminen käy todella vaivattomasti, tunnistautuminen suoritetaan pankkitunnuksilla, mistä pääsee suoraan täyttämään lainahakemuksen. 

Yhteenveto

Instabank saa kokonaispisteet 8.5 Pikalaina.org palvelun arvostelussa.  Erityisen hyvin on palvelussa tehty lainatuotteet sekä hakuprosessi. Parannusta mielestämme lainapalvelussa kaipaavat lainaehdot ja kulut sekä korot.Palvelun tarjoamat vakuudettomat lainat ovat kaikki kulutusluottoa, mutta erikoisen Instabankin kulutusluotosta tekee sen joustavuus: Lainalle saa poikkeuksellisesti joustavaa maksuaikaa, mikä ei ole laisinkaan yleistä kulutusluottoja myöntävissä lainapalveluissa. Lainan hakeminen on tehty erittäin helpoksi ja suoraviivaiseksi. Lainaa saa pankkitunnuksilla haettua muutamassa minuutissa, kun seuraa palvelun ohjeita miten hakea lainaa. Sivusto selittää yksityiskohtaisesti ja tarkasti mitä tietoja lainahakemukseen vaaditaan, mitä todistuksia ja dokumentteja tulee toimittaa sekä miten koko lainan hakeminen prosessina tapahtuu.Lainapalvelun asettamat kulut lainalle ovat avausmaksun osalta suhteessa korkeat, mutta kuukausittain perittävä tilinhoitomaksu on järkevällä tasolla. Lainaehdot ovat monelta osin tiukat, eli kulutusluoton hakeminen vaatii hieman korkeampaa ikää ja suurempia tuloja, kuin yleensä on totuttu näkemään lainaehdoissa.

Hyvää

 • - Vakavarainen kansainvälinen pikalainaa tarjoava yhtiö
 • - Mahdollisuus saada joustavaa maksuaikaa lainalle
 • - Lisäpalveluna voi ottaa lainavakuutuksen luoton turvaksi
 • - Lainasummat luottopalvelussa on 500 – 50000 euroa

Huonoa

 • - Luottopalvelu ei ole kotimaisten tahojen omistuksessa
 • - Korkea avausmaksu lainalle
 • - Verraten korkea ikäraja luoton myöntämiselle
 • - Normaalia tiukemmat vaatimukset hakijan tuloista

Tietoa

 • - Norjassa perustettu rahoituslaitos kansainvälisille lainamarkkinoille
 • - Erikoistunut tarjoamaan joustavaa kulutusluottoa
 • - Rekisteröity luotonantajaksi Suomessa
 • - Suomi oli ensimmäinen maa, minne Instabank laajensi toimintansa1 Arvostelua

8 KÄYTTÄJIEN PISTEET
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  1
 • 7
  0
 • 6
  0
 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

Jätä kommentti:

Valitse arvosanat:

etsi lainoja

Lainan tiedot

Lainasummat
500€ - 50000€
Ikäraja
23 v
Luottotiedot
Ei
Laina-ajat
1v - 15v
Nopeus
1 vuorokausi
Tulojen varmistus
Kyllä
Tulot
20 000€/v
Lainan kulut
N/A
Ilmainen ensilaina
Yhteishakija
Maksuvapaa /kk
Eräpäivän siirto
Lainojen yhdistäminen
Lainaehdot