Pikavippi ilman korkoa tai kuluja

Pikavippi ilman korkoa tai kuluja

Lainan hakeminen ilman korkoja tai kuluja onnistuu helposti netistä haettavien pikalainojen avulla. Kivijalkapankeista ei lainaa saa ollenkaan korottomasti tai kuluttomasti, joten täysin ilmaiset luotto ovat erikoisuus pikalainoille, jotka haetaan netin kautta.

Vipit ovat ehdottomasti kätevin tapa saada heti lainaa tilille. Tämä lisäsi pikalainoissa on mahdollisuus saada laina ilman mitään korkoja tai kustannuksia. Vipatun rahan hinta on luotolle laskettava korko, joka maksetaan takaisin itse lainatun summan lisäksi.

Näiden lisäksi velalle muodostuu yleensä menoja tilinhoitomaksuista, käsittelymaksuista sekä muista mahdollisista kuluista.

Varsinkin pitkässä lainasuhteessa voi korot ja kulut muodostaa leijonan osan muodostuvista menoista. Lyhyissä lainoissa voi myös olla suhteessa korkea korkoprosentit, vaikka tilinhoitomaksuja tai muita kuluja ei lainalle muodostu.

Joka tapauksessa hakijalle paras vaihtoehto on, jos luottoa saa täysin ilman korkoja tai kuluja ja takaisinmaksu koskee vain lainattua summaa. Esittelemme tässä artikkelissa parhaat ilmaiset lainat sekä neuvomme keinot parhaiden kikkojen hyödyntämiseen luottoa hakiessa!

Mitä lainaa saa ilmaiseksi?

Lainaa ilman korkoja tai kuluja

Pikalainoja on markkinoilla kolmea erillistä lainatuotetta: Pikavippi, joustoluotto ja kulutusluotto. Pikavippejä ja kulutusluottoa myönnetään ilman kuluja tai korkoja, mutta kulutusluottoa ei valitettavasti yleensä tarjota ilmaiseksi.

Vippi ilman korkoja ja kuluja on mahdollinen vain, kun kyseessä on ensilaina. Lue lisää eri vipeistä jotka voit saada ilman kuluja tai korkoja.

Pikavippi on paras vippi hakea ilmaiseksi, se on mahdollista saada kokonaan ilman kuluja jopa 400 euroon asti! Pikavippi maksetaan takaisin viimeistään 30 päivän kuluessa luoton ottamisesta.

Mikäli lainaa ei makseta takaisin ennen eräpäivää, niin myöhästymisestä seuraavien kulujen lisäksi lainasta peritään myös korot.

Tärkeintä ilmaisissa lainoissa on muistaa maksaa ne takaisin ennen eräpäivää, tai lainalle muodostuu nopeasti huomattavan suuret korkoja. Joustavaa lainaa koskee samat rajoitukset: Luotto tulee maksaa takaisin ennen eräpäivää, tai korkokustannukset tulevat pikavipille maksettavaksi.

Joustoluotoissa rahaa ei saa usein täysin ilmaiseksi usean kuun lainalle, vaan ilmainen vippi toimii porkkanana maksaa luotto takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää. Joustoluottona saa parhaillaan 1000 - 2000 euroa lainaa täysin ilman kuluja tai korkoja, mutta 30 päivän takaisinmaksuaika pätee tähänkin tarjoukseen.

Kulutusluottoa tarjoama takaisinmaksuaika niin paljon pidempi, ettei siinä tarjota mahdollisuutta saada täysin ilmaista ensilainaa. Tosin ensilainalle on mahdollista saada maksuvapaita ja lyhennysvapaita kuukausia.

Lyhennysvapaat kuukaudet ovat kätevä tapa rytmittää henkilökohtaista taloutta luoton takaisinmaksamisen aikana.

Voinko hakea useita vippejä ilman kuluja?

Kaikki ilmaiset pikavipit ja joustoluotot myönnetään ensilainaajille. Ensilainaajat ovat hakijoita jotka eivät ole vielä ottaneet luottoa kyseisestä palvelusta. Voisi nähdä että ilmaiset lainat ovat uusien asiakkaiden liittymistarjouksia. Vanhat asiakkaat eivät saa palvelusta ilmaista lainaa, vaan se on tarkoitettu ainoastaan uusille asiakkaille.

Jos haluat nostaa vippiä useasti ilman mitään kustannuksia tai kuluja, tulee hakea aina erillinen laina. Useat lainapalvelut myöntävät ilmaisia lainoja, joten kyse ei ole kertaluontoisesta tarjouksesta. Olemme keränneet yhteen kaikki suomessa ilmaista vippiä tarjoavat palvelut, jotta voit hyödyntää ilmaiset lainatarjoukset parhaasi mukaan.

Kaikki pikalainat tulee aina maksaa takaisin ajallaan, tai seurauksena voi pahimmilllaan olla luottotietojen menettäminen. Mikäli luottotiedoissa on häiriöitä, niin mitään lainoja ei voida hakijalle myöntää.

Mitä rajoituksia kuluttomalla pikalainalla on ?

Kuluton ja koroton laina on rajoitettu ensilainaajalle, minkä takia ilmaisen vipin voi hakea yhdestä palvelusta vain kerran. Tämän ongelman esittelemme ja ratkaisemme edellisessä kappaleessa. Muut korottomia ja kuluttomia lainoja koskevat rajoitukset ovat lainapalveluiden ehtoja, tai lakien asettamia rajoituksia.

Ikäraja on kaikissa luottopalveluissa on vähintään 18 - vuotta, mutta se voi olla myös olla korkeampi. Useat palvelut ovat asettaneet 20 tai jopa 21 vuotta. Lue lisää lainoista 21v ikärajalla.

18 - vuotiaille löytyy kyllä useita mahdollisuuksia hakea lainaa ilmaiseksi pikavipin tai joustoluoton muodossa. Tarkista palvelusta määritetyt ikärajat ennen lainahakemuksen täyttämistä.

Ensilaina ilman korkoja tai kuluja

Luottotiedot tarkistetaan kaikilta lainaa hakevilta summasta tai lainamuodoista riippumatta. Pikavippi, joustoluotto tai kulutuslaina, niin luottotiedot tullaan tarkistamaan.Ilman luottotietoja ei lainaa voi hakea, joten jos tiedät että tiedoissa on merkintä niin ei kannata turhaa hakea vippiä mitä ei saa.

Lainapalvelu tekee luottoarvion, minkä perusteella lainapäätös tehdään. Luottoarviossa käytetään tietoa tulosta, varallisuudesta, takaisinmaksukyvystä ja muista lainan myöntämiseen vaikuttavista tekijöistä. Luottoluokituksen perusteella päätetään myönnetäänkö laina vai ei, sekä millä korolla lainaa tullaan myöntämään.

Lainaa ilman tuloja ei ole mahdollista saada, koska laki vaatii lainapalvelua tarkistamaan kaikkien hakijoiden maksukyvyn. Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta maksaa luottoa takaisin ilman ongelmia, ei lainaa saa myöntää.

Lisäksi hakijalla tulee olla esittää vakituinen osoite suomessa. Tiedot tarkastetaan väestörekisterin järjestelmästä, joten väliaikainen osoite ei käy lainan hakemiselle. Nettipankkitunnuksien tai mobiilivarmenteen avulla allerkirjoitetaan lainasopimus, sitä ei ole mahdollista tehdä muuta kuin sähköisesti. Osa palveluista vaatii myös henkilökohtaisen matkapuhelinnumeron lainan hakemiselle. Tarkista vaadittavat tiedot lainapalvelun arvostelusta!

    Be the change that you wish to see in the world.

-Mahatma Gandhi

Mistä hakea ilmaista pikalainaa?

Ilmaista pikalainaa saa useilta eri lainapalveluilta vaihteleville lainatuotteille. Suurin osa kuluttomista ja korottomista paikalainoista ovat pikavippeihin keskittyneitä luotonmyöntäjiä, mutta joustoluottoa saa myös ilmaiseksi. Jos ilmaisia lainoja aikoo hyödyntää usean kerran, joutuu joka kerralle etsimään uuden lainapalvelun.

Pikavippivertailu on paras tapa löytää ilmainen ensilaina, jonka saa heti tilille. Lainasumman avulla voit hakea parhaat pikavipit ja kulutusluotot. Pikavipin saa 400 euroon asti ilman kuluja. Joustoluotoissa ensimmäinen nosto on kuluton yleensä 1000 euroon asti. Maksuaikaa molemille lainoille on yleensä 30 päivää

Pikalaina ilman kuluja onnistuu, kun etsit lainavertailua käyttäen sopivat vipit. Maksuaika tililuotto vipissä ja pikavipissä ovat yhtä pitkät, kun kyseessä on ensilaina ilman kuluja. 

Pikavippi joka on ensilaina, voi olla täysin korotonta ja kulutonta. Kulutonta ensilainaa myönnetään kun lainasumma on alle 400 euroa. Pikavippi on yleisin luotto saada koroton sekä kuluton luotto, mutta tililuotto tarjoaa myös korotonta lainaa ensinostolle.


Paras kuluton pikavippi löytyy aina lainavertailun avulla. Koroton vippi on usean luottolaitokset tarjous ensilainaa hakevalle. Ilman takaajaa tai vakuuksia myönnetyn pikavipin maksuaika on 30 päivää.

Hae heti koroton lainaa ilman vakuuksia tai takaaja. Maksuajat alkaen 4 päivää ja lainsummat alkavat 50 eurosta.

Olemme tehneet sinulle palveluksen ja keränneet valmiiksi yhdelle listalle ilmaista lainaa myöntävistä luottopalveluista. Voit yhdellä klikkauksella listata lainahausta palvelut, joista ensilainan saa ilman kuluja tai korkoja.

Viimeksi muokattu: