Rahapalvelu

Rahapalvelu

Lainasummat: 50€ - 4000€
Laina-ajat: 3kk - 3v
Ikäraja: 19v
Korko: 19.92%
Esimerkkilaina: Nimelliskorko 19.92%, todellinen vuosikorko max 29.97%.
6.7 KÄYTTÄJÄT
5.9 arvosana

Rahapalvelu kokemuksia

Info

Rahapalvelu on moderni joustoluottoihin keskittynyt lainapalvelu. Se tarjoaa joustavaa lainaa 100 – 40000 euroa hyvällä maksuajalla. Rahapalvelusta ilmainen ensilaina nostoineen ja kuukauden korottomalla maksuajalla tarjotaan kaikille uusille lainaajille.

Jos ensimmäisen noston maksaa takaisin ennen eräpäivää kokonaisuudessaan, ei luotolle muodostu mitään kuluja tai korkoja. Ensilaina tarjouksen voi käyttää vain kerran, joten siihen kannattaa ehdottomasti tarttua ja hakea luotettava sekä edullinen joustoluotto Rahapalvelun pankista.

Lainatuotteet

Rahapalvelu myöntää luottoa 100 – 4000 euroa joustavalla lainasopimuksella. Takaisinmaksu aika joustoluotolle on 3 – 36 kuukautta, mutta joustoluoton voi halutessaan suorittaa myös kerralla.

Joustoluotto mahdollistaa vipin nostamisen omalle tilille joko erissä, tai kerralla. Joustava laina on ainoa pikalaina, mitä voi nostaa omalle tililleen kellon ajasta riippumatta, kunhan lainapäätös on valmiiksi tehty ja luottotilillä riittää katetta.

Rahaa voi nostaa vähemmän tai enemmän kuin alun perin suunnitteli, ainoa rajoitus on luottotilin kate, jota myönnetään kaikille hakijoille vähintään 2000 euroa, mutta myös 4000 euron luottoraja on mahdollinen.

Luottoraja ei tarkoita summaa mitä lainataan, vaan minkä verran tililtä voi halutessaan nostaa omalle tilille korkeintaan.

Kulut ja korot

Rahapalvelu tarjoaa mahdollisuuden kuluttomaan ja korottomaan ensinostoon. Ensilainaajan etuna ensimmäinen nosto palvelusta tulee 0% korolla ja 0€ kuluilla, kunhan laina maksetaan takaisin kokonaisuudessaan ennen ensimmäistä eräpäivää.

Sen jälkeen palveluhinnaston mukaiset kulut ovat voimassa. Tässä muutama esimerkki:

Vuotoinen nimelliskorko vaihtelee 40,56% ja 95,4% välillä laina-ajasta ja luottosummasta riippuen. Lainasta ei peritä avausmaksuja eikä tilinhoitomaksuja missään kohtaa lainasuhdetta.

Joustoluottotililtä tehdyt nostot maksavat 0 – 6,95% nostetusta summasta. Lainan todellinen vuosikorko vaihtelee 49,85% – 153,63% välillä.

Lainaehdot

Rahapalvelun lainaehdot ovat hyvin samanlaiset kuin muidenkin pikavippiyritysten tarjoamat ehdot lainoille. Hakijalla tulee olla esittää tarpeelliset tulot vipin takaisinmaksuun, mikä on pakollinen vaatimus kaikissa pikalainoissa.

Hakijalta vaaditaan Rahapalvelun ehdoissa vähintään 19 vuoden ikä, että laina voidaan myöntää. Lisäksi hakijalla tulee olla esittää vakituinen osoite suomessa, sosiaaliturvatunnus sekä henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

Valitettavasti Rahapalveluun ei voi tunnistautua muuta kuin verkkopankkitunnusten avulla, mobiilivarmenteella tunnistautuminen ei vielä onnistu.

Hakuprosessi

Hakuprosessi käy helposti: heti kun lainapalvelun sivulle on siirretty niin näkyvissä on lainalaskuri. Laskuriin voi syöttää haluamansa summan sekä maksuajan mitä luotolle haluaa saada.

Luottopalvelu vaatii asiakkaan tunnistamisen verkkopankkitunnusten avulla, ennen kuin hakemuksen täyttämistä voi jatkaa. Itse hakemuksen täyttö on suoraviivainen operaatio, eikä mitään mahdottoman vaikeita kysellä. Kaikki tiedot mitä luottolaitos pyytää, pitäisi olla jokaisella helposti saatavilla tai ainakin tarkastettavissa.

Joudumme hieman kritisoimaan sivuston suunnittelua, joka tekee tiettyjen asioiden löytämisestä turhan vaikeaa. Esimerkiksi lainaehtojen löytäminen on huomattavan työn takana, joka ei missään nimessä ole hyvä tilanne. Lainaehdot tulee olla selkeät, hyvin esillä ja helposti ymmärrettävissä.

Muuten Rahapalvelun lainahaku toimii loistavasti: hakemukset käsitellään nopeasti, ja luottopäätöksen ja lainatarjouksen saa portaaliin minuuttien kuluessa. Lainatarjouksen hyväksyminen on erittäin helppoa, jonka jälkeen rahaa saa omalle tilille minuuttien kuluessa.

Yhteenveto

Rahapalvelu panostaa luottopalvelussa nopeuteen ja suoraviivaiseen toimintaan. Tämä palvelee varmasti monia hakijoita, mutta voi osassa ihmisiä aiheuttaa epäilystä. Esimerkiksi vaikeasti löydettävät luottoehdot tekevät vippipalvelun arvioinnista haastavaa, mikä voi olla monelle kynnyskysymys lainan hakemisessa.

Täysin koroton ja kuluton ensinosto palvelusta on kutsuva, mikä varmasti tuokin monia asiakkaita Rahapalvelun pöytään. Jos tarkoituksena on hakea joustoluottoa 100 – 4000 euroa, niin kannattaa tarkastaa Rahapalvelun tarjoamat vaihtoehdot vipille.

Hyvää

 • Ensimmäinen kuukausi ilman korkoja tai kuluja
 • Joustoluotto lainasumma tarjoaa laajoja mahdollisuuksia vipin käytössä
 • Rahaa tilille jo 15 minuutin kuluessa hakemuksen lähettämisestä
 • Suosituimpia suomalaisia pikavippipalveluita

Huonoa

 • Todellinen vuosikorko voi nousta suureksi lainasummasta ja maksuajasta riippuen
 • Jos on lainaa Credit24 palvelusta, niin ei voi ottaa lainaa Rahapalvelusta
 • Nimelliskorko on suuri verrattuna kilpaileviin vippipalveluihin
 • Luottorajan laskeminen maksaa erikseen lisää

Tietoa

 • IPF Digital Finland Oy omistaa Rahapalvelu tuotemerkin
 • Personal Finance PLC on taas IPF Digitalin suurin omistaja
 • IPF Digital Finland omistaa myös Credit24 lainapalvelun
 • Asiakaspalvelu on täysin ilmainen ja palvelee viikon jokaisena päivänä0 Arvostelua

0 KÄYTTÄJIEN PISTEET
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  0
 • 6
  0
 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

Jätä kommentti:

Valitse arvosanat:

etsi lainoja

Lainan tiedot

Lainasummat
50€ - 4000€
Ikäraja
19 v
Luottotiedot
Ei
Laina-ajat
3kk - 3v
Nopeus
alle 1 tunti
Tulojen varmistus
Kyllä
Tulot
Riittävät säännölliset tulot
Lainan kulut
Ilmainen ensilaina
Yhteishakija
Maksuvapaa /kk
Eräpäivän siirto
Lainojen yhdistäminen
Lainaehdot