Kulutusluottoa 100 - 60000 euroa tilille samana päivänä

Kulutusluottoa 100 - 60000 euroa tilille samana päivänä

Näin haet kulutusluottoa:

 

  1. Käytä lainahakua halutun lainasumman löytämiseen
  2. Tee nopea lainapaikkojen vertailu ja lähetä lainahakemus 2  - 3 vippipalveluun
  3. Saat lainapäätöksen jälkeen lainatarjouksia, jotka vertaillaan parhaan vaihtoehdon löytämiseksi
  4. Kun paras kulutusluotto on löytynyt, niin siirry allekirjoittamaan lainasopimus vippipalvelun sivuille

 

Kulutusluotosta nopeasti

Kulutusluotto on suosittu lainatuote, jota tarjoaa moni rahoituspalvelu netissä. Kulutusluoton ansiosta lainaa saa tilille 50 euroa - 60000 euroa ilman takuita tai vakuuksia. Netistä haettavat vipit tunnetaan yleensä pikavipeistä, mutta kulutusluotot ovat laajentaneet tarjontaan muutamassa vuodessa isoihin lainasummiin. Lainatuotteiden valikoimasta löytyy kaikille sopivaa rahoitusratkaisu.

Isoja lainoja on siis mahdollista hakea helposti myös netin kautta, aivan kuten pikavippejä!

Pikalaina.org on moderni tapa hakea lainaa. Ei ole enää tarvetta varata pankista aikaa, tai joutua selittämään konttorilla mihin luoton aikoo käyttää. Koska vipit ovat vakuudettomia ja ilman takuita, niin olet itse ainoastaan vastuussa lainan hoitamisesta. Luotto maksetaan takaisin yleensä 1 - 15 vuoden kuluessa, riippuen lainasummasta.

2000 - 5000 euron luoton voi maksaa takaisin yhdessä vuodessa normaaleilla tuloilla, mutta tätä suuremmat lainat vaativat pidemmän maksuajan tai mahdollisesti toisen henkilön rinnakkaishakijaksi. Liian tiukaksi laskettu lyhennys vaikeuttaa elämää monella tavalla ja voi helposti johtaa ongelmiin raha-asioiden kanssa. 

Tililuotto toimii hyvin jos tarvetta on hakea remonttilainaa tai esimerkiksi rahoittaa käytetyn auton tai veneen osto.

Kulutusluotto on usein tarjottu laina

Vaikka kulutusluotto ei kuulostaisi heti tutulta, sitä käytetään arkielämän rahoituksessa hyväksi usealla tavalla. Kodinkoneliikkeen tai tietokonekaupan osamaksulla myönnetyt tuotteet ovat tililuotto - muotoisena myönnettyä kulutusluottoa.

Lainatuotteille on paljon eri nimiä ja voi olla vaikea pysyä perässä mitkä ovat mitäkin. Sitä varten me olemme olemassa, helpottamassa sopivan lainan löytymistä tarjousten viidakon syövereistä. Kulutusluotto sopii erittäin hyvin silloin kuin on tietty lainatarve ja selkeä takaisinmaksun aikataulu.

Kulutusluotosta lyhyesti

  • Kulutusluotto mahdollistaa lainan hakemisen aina 60000 euroon asti
  • Kaikki kulutuslainat myönnetään vakuudettomana ja ilman takaajia
  • Kulutusluotto on tuttu laina mm kodinkoneiden ja elektroniikan rahoituksesta

Kulutusluotto antaa vapauden tehdä suuria taloudellisia investointeja sotkematta muita ihmisiä tai kiinteää omaisuutta lainan hakemiseen. Uskomme että raha-asiat ovat jokaisen henkilökohtaisia asioita, eikä lainahakijan pidä selitellä mihin rahat aikoo käyttää.

    A day without laughter is a day wasted.

-Nicolas Chamfort

Kulutusluottoa ilman takaajia tai vakuuksia

Pankeista haettaville isoille luotoille pitää yleensä voida esittää joko takaaja tai vakuuksia. Taakaja lainalle on toinen henkilö jonka kanssa joko lainaa haetaan, tai joka takaa että hakija pystyy luottonsa maksamaan takaisin sovitusti aikataulun mukaan.

Takaajaksi ryhtyminen on vastuullinen tehtävä, koska jos velan takaisinmaksamisessa muodostuu ongelmia, niin takaaja on velasta sekä sen hoitamisesta vastuussa täysimittaisesti.

Kaikki pikalainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. On myös mahdollista saada lainaa ilman korkoja tai kuluja, tämä mahdollisuus tarjotaan yleensä ensilainaa hakevalle.

Yleensä lainan takaa puoliso, vanhempi tai muu sukulainen. Oli takajaan kuka tahansa niin kannattaa pitää takaisinmaksusta huolta. Ongelmat takaisinmaksussa johtaa helposti ongelmiin ihmissuhteiden puolella, ja aiheuttaa myös taloudellisia ongelmia lainan takaajalle. Siksi on suuri helpotus saada isot pikalainat ilman tarvetta takaajalle.

Vakuudet isoissa lainoissa tarkoittavat aiemman omaisuuden asettamista pantiksi omalle uudelle lainalle. Tämä omaisuus voi olla säästöjä, asunto, asuntolaina tai auto. Mikäli lainan takaisinmaksussa ilmenee ongelmia, eikä velkaa voida hoitaa sovitusti niin vakuudeksi asetettu omaisuus voidaan ulosmitata velkojen kattamiseksi.

Tämä on yleinen käytäntö, mutta asettaa omaisuuden riskialttiiksi ulosmittaamiselle. Mikäli lainansa aikoo vakuuttaa omaisuudella, kannattaa olla erityisen tarkkana lyhennysten kanssa.

Kulutusluoton vertailu

Lainapalvelun kanssa tulee olemaan pitkä suhde, mikäli lainasummat ovat asteikon yläpäästä. Maksuajat vaihtelevat eri palveluiden ja lainatuotteiden välillä, joten rahoituslaitos mistä luoton ottaa kannattaa ehdottomasti vertailla huolellisesti.

Vertaileminen kannattaa suorittaa useasta eri näkökulmasta, jakaen sen osiin jotta on helpompi nähdä isoja kokonaisuuksia.

Esittelemme eri osa-alueita mitä lainaa hakevan kannattaa ottaa huomioon lainapalveluiden vertailemisessa. Kulutusluotoissa on eroja, vaikka voisit nopeasti vaikuttaa niiden olevan hyvin samankaltaisia keskenään. Suurin ero tulee rahoituspalvelusta joka luoton myöntää. Sitä varten olemme tehneet ohjeet miten vertailla eri muuttujia helposti lainapalveluiden välillä.

Huolellinen lainavertailu ei ainoastaan säästä selvää rahaa, vaan tuo helpotusta tulevaisuudessa mikäli sattuu olemaan tarvetta lyhennysvapaille kuukausille, eräpäivän muuttamiselle tai uuden lyhennyssumman laskemiselle.

Osa lainapalveluista ei anna ilmaiseksi maksuvapaita, osa pankeista voi veloittaa siitä erillisen summan ja on mahdollista ettei maksuvapaata kuukautta saa lainalleen ollenkaan.

Mitä pidempi laina-aika on harkinnassa, sitä tarkemmin kannattaa vertailla kaikki muuttuja kulutusluoton kohdalla. Esittelemme seuraavaksi eri osa-alueita mitä tulee ottaa huomioon luottopalveluita vertaillessa. Luottolaitokset usein kilpailuttavat useita eri yhteistyökumppaneiden lainatuotteita, joista valitaan asiakkaalle paras mahdollinen tarjous. Kaikki kauttamme saatavat vipit ovat vakuudentonta lainaa.

Lainalle muodostuu yleensä aina korkoa. Pikavippejä ja pieni joustoluotto on yleensä mahdollista saada ilman lainan korkoa, mutta kulutusluotoissa on pitkä lainan takaisinmaksuaika sekä paljon suuremmat lainasummat. Kulutusluotosta joutuu siis maksamaan korkoa. Korko vaihtelee suuresti lainasumman, palvelun ja  laina-ajan perusteella.

Myös asiakkaalle tehtävä luottoarvio ja siihen perustuva luokitus myös vaikuttaa korkoprosentin muodostumiseen. Kulutusluottojen korot vaihtelevat  9 - 40 % välillä mutta tarkka lainapalvelun tarjoama vuosikorkoprosentti tarkentuu henkilökohtaisen lainatarjouksen myötä. Lainahakemukseen vastataan lainatarjouksella, jossa on eritelty tarkka korko sekä muuta kulut mitä velalle tulee muodostumaan.

Korkoprosentti kannattaa tietenkin yrittää saada mahdollisimman matalaksi, mutta silloin huomiota kannattaa kiinnittää muihin kustannuksiin mitä lainalle muodostuu. Tilinhoitomaksut ja muut menot voivat nostaa nopeasti lainan hintaa, joten pelkkä korkoprosentin tuijottaminen ei kerro koko totuutta.

Todellinen vuosikorko on hyvä mittarit pitkäkestoisissa lainoissa, mutta alle 1 vuoden luotoille siitä ei ole hyötyä. Todellinen vuosikorko kertoo helposti mahdolliset piilotetut kulut ja kustannukset, joten sitä on hyvä käyttää vertailu tekemiseen.

 Muut kulut lainalle voivat olla käsittelymaksut, tilinavausmaksu ja tilinhoitokustannukset. Käsittelymaksu on yleensä kertaluontoinen, kuten myös tili avaamisesta peritty maksu. Tilinhoitokustannukset voivat taas olla joka kuukausittaisia, 4 kertaa vuodessa tai kerran vuodessa perittävä maksu. On useita palveluita jotka eivät peri ollenkaan tilinhoitamisesta rahaa, vaan kaikki kustannukset on sidottu korkeampaan avausmaksuun.

Kannattaa suhteuttaa toistuvat kustannukset isoon avausmaksuun ja varmistaa tästä linkistä mistä löytyy edulliset lainat, sekä miettiä kannattaako maksaa iso avausmaksu ja ei juuri ollenkaan tilinhoidosta, vai maksaa toistuvaa tilinhoitomaksua ilman lainan avausmaksua? Nämä ovat kysymyksiä joita miettimällä voit helposti säästää useita satoja euroja rahaa.

Jotkut palvelut antavat vaihtaa lainan eräpäivää, ottaa maksuvapaan kuukauden tai muuttaa lyhennyksen summaa ilmaiseksi. Toiset palvelut voivat laskuttaa tästä lisää, mutta on mahdollista löytää luottopalvelu, joka antaa tehdä nämä muutokset ilmaiseksi kerran vuodessa.

Lyhennysvapaat ja lyhennyksen uudelleen määrittäminen on ehdottomasti hyödyllisiä ominaisuuksia pitkissä velkasuhteissa.

Pitkässä lainasuhteessa voi säästää isoja rahoja helposti laskemalla etukäteen laina-ajan vaikutuksen muiden kulujen kertymiseen. Nostopalkkio on hyvä huomioida laskelmia tehdessä.


 Kaikki lainat pitää aina maksaa takaisin, niin myös kulutusluotot. Kun olet suunnittelemassa lainan hakemista, kannattaa takaisinmaksuun kiinnittää huomiota. Takaisinmaksuajan pituus riippuu lainasummasta ja omasta taloudellisesta tilanteesta. Jos tiedät että pystyt maksamaan koko lainan takaisin vuoden kuluessa, on mahdollista kilpailuttaa hyvä korkoprosentti, eikä silloin ole tarvetta niin paljoa miettiä maksuvapaita tai muita lyhennyksiä helpottavia etuja.

Joka tapauksessa kannattaa aina tarkistaa että onko mahdollista maksaa laina takaisin nopeammin, tai hitaammin kuin oli suunnitellut. Tämä antaa mahdollisuuden suhteuttaa lainan lyhentämisen omaan henkilökohtaiseen talouteen paremmin, mikäli muutoksia taloudellisessa tilanteessa tulee yllättäen.

Joustava lainapalvelu on asiakkaan etu, koska kuten sanottu niin laina pitää aina maksaa takaisin. On vaikea tietää mitä elämässä on tapahtunut 5 vuoden aikana, joten kannattaa ehdottomasti laskea lyhennykset niin että ne voi hoitaa vaikka hetkellisesti työttömänä.

Takaisinmaksun suunnittelussa on tärkeä ottaa huomioon hyvä suunnittelu. Sanotaan että laskut ja vuokra ei saisi olla yli 40 % käteen jäävästä osuudesta. Useasti taloustutkijat suosittelevatkin laskemaan lyhennyksen niin, että jos tulosi puolittuvat yllättäen niin pystyt silti maksamaan lyhennykset ajallaan. Tämä voi tuntua liioittelulta, mutta on ehdottomasti jotain mikä kannattaa huomioida.

Jos et pysty maksamaan ajoissa takaisin, voit myös harkita useiden lainojen yhdistämistä yhdeksi suureksi luotoksi. Tällä tavoin saat lisää maksuaikaa ja selkeyttä velkoihisi.

Yleiset kulutusluoton lainaehdot

Kulutusluottoja koskee samat lainaehdot kuin pikavippejä tai joustoluottoja. Yleiset lainaehdot määrittää suomen laki, eikä lainaa myöntävä palvelu voi siihen mitenkään vaikuttaa. Laki sitoo vastuulliset lainanmyöntäjät tarkistamaan kaikkien hakijoiden luottotiedot lainasumman koosta riippumatta, ja jos luottotiedoissa on merkintä niin lainaa ei voida myöntää.

Ei kannata tuhlata aikaansa lainan hakemiseen mitä ei voi saada. Muut ehdot lainalle kannattaa arkistaa huolella ennen hakemista, että varmasti saat haluamasi lainan. Luottoa myöntävät pankit voivat itse määrittää ehtoja lainoille, joihin laki ei velvoita. Nämä kaikki löydät lainatarjouksen mukana toimitetuista tiedoista. Lainaehdot tulee aina tarkistaa

Mitä ovat pikalainat?

Pikalaina on vakuudeton laina, jotka myönnetään netissä täytetyn hakemuksen ja sähköisen luottoarvion perusteella. Lainapalvelut tekevät hakijasta luottoluokituksen, joka osaksi määrittää velalle muodostuvan vuosikoron.

Koska kaikki käsitellään sähköisesti, niin lainahakemuksen käsittely onnistuu todella nopeasti. Pienet kulutusluotot ovat tilillä minuuttien kuluessa hakemuksen lähettämisestä. Lainanhakijan kannalta sopiva vippi on kätevin vaihtoehto, varsinkin kun lainaa matkapuhelimella saa tai verkkopankkitunnuksia

Parhaiten pikalaina sopii ihmisille joka haluaa itse päättää lainahakemisesta ilman pankin konttorilla käymistä, tai selittelyjä mihin lainarahat aikoo käyttää. Pikalaina on loistava keino myös kun tarvitaan lainaa heti tilille, eikä ole aikaa tai mahdollisuutta lähteä pankkiin setvimään lainan hakemista.

Pikalainan hakeminen on helpompaa kuin kaupassa käyminen, kunhan kaikki palvelun vaatimat tiedot toimitetaan hakemuksen yhteydessä. Automatisoitu luottoluokituksen tekeminen mahdollistaa nopean käsittelyn hakemukselle ja rahaa saa tilille heti kun sopimus on allekirjoitettu sähköisesti.

 

Viimeksi muokattu: