18 - vuotiaalle lainaa 50 - 50000 euroa

18 - vuotiaalle lainaa 50 - 50000 euroa

Lainaa 18 - vuotiaalle netistä

 

  1. Käytä lainahakua sopivin vippipalveluiden löytämiseen, tarkasta myönnetäänhän lainaa 18 - vuotiaalle
  2. Tee nopea vertailu eri luottopalveluiden välillä ja jätä hakemukset vähintään 3 pankkiin
  3. Kun saat vastauksena tarjouksia, voit tehdä lopullisen lainavertailun
  4. Hyväksy paras vaihtoehto allekirjoittamalla lainatarjous pankin lainapalvelussa

 

Pikalainoja myönnetään 18 - vuoden ikärajalla 50 - 50000 euron lainasummille. Kaikki pikalainat markkinoilla saa summasta ja lainatuotteesta riippuen maksuaikaa 30 päivästä aina 15 vuoteen saakka. Kaikki lainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia, joten isonkin vipin voi hakea täysin omatoimisesti.

Sivultamme löydät 18 vuotiaille asiakkaille tarkoitettuja ilmaisia ensilainoja pikavipeille, joustoluottoja kuluttomalla ensinostolla, sekä isoja kulutusluottoja pitkällä maksuajalla.

Mitä pikalainaa 18 vuotiaalle?

Vaihtoehtoja on paljon juuri täysi-ikäisyyden saavuttaneelle pikalainan hakijalle. Kaikki ovet eivät ole avoinna, koska osa luottopalveluista on määrittänyt ikärajan korkeammalle välille. Ei kannata käyttää aikaa hakemalla lainaa palvelusta jonka ikärajan vaatimusta ei voi täyttää.

Sen sijaan kannattaa käyttää lainahakua ja suodattaa esiin luottolaitokset jotka myöntävät lainaa myös 18 - vuotiaille hakijoille. Niitä on useita tarjolla, varsinkin pienille summille löytyy ilmaista pikalainaa helposti heti tilille.

Pikavippinä tunnetaan lyhyellä maksuajalla varustetut lainat, missä vipattavat summat ovat yleensä 100 euroa, 200 euroa tai 300 euroa. 500€ pikavippejä on myös tarjolla, mutta usein suositellaan ottamaan joustoluottoa parempien korkoprosenttien vuoksi.

Pikavipin ehdoton etu on pieni lainasumma ja lyhyt maksuaika. Molemmat antavat mahdollisuuksia joita ei isoilla lainoilla ole mahdollista saada, esimerkiksi täysin ilmainen ensilaina.

Laina ilman kuluja perustuu luoton myöntämisen matalaan riskiin. Yleensä pikavipit tulee maksetuksi ja jos se myöhästyy, niin seuraa korkeat viivästyskorot, mistä lainapalvelut tekevät voittonsa. Kannattaa siis ehdottomasti pitää huolta että ilmainen pikalaina maksetaan takaisin ajoissa, koska muuten se voi käyä paljon odotettua kalliimmaksi.

Pikavippiä kannattaa hakea tilanteessa, kun tarvitsee pienen summan rahaa heti tilille.


Joustoluotto sopii parhaiten pitkäkestoiseen lainan tarpeeseen. Joustoluottoa voi saada jopa 5000 euroon asti, mutta usein se myönnetään 2000 euron summalle. Rahoja ei siirretä automaattisesti hakijan tilille hakemuksen jättämisen jälkeen, vaan jonkainen nostaa tilille sen verran rahaa kuin tarvitsee.

Nostoja voi tehdä useita mutta ei yhteensä enempää kuin myönnetty luottosumma.

Luottoa voi nostaa lisää aina lyhennyksen tehtyä, tai maksaa auki olevat velat pois ja lopettaa tilin käyttäminen. Sopimus on voimassa jatkuvana, mutta siitä ei muodostu kuluja mikäli saldoa ei ole auki. Joustoluotto toimii loistava talouden tukena, mikäli ei ole varma koska ja paljonko pikalainaa sattuu tarvitsemaan.

Joustoluotto sopii parhaiten tilanteisiin missä laina-aika ei ole kiveen hakattu ja tilanne elää. Joustoluotto-tililtä voi nostaa rahaa tarpeen mukaan kerran tai useasti. Parasta on että koko velan voi maksaa pois kerralla eikä laina-aikaa tarvise erikseen lyhentää!

Kun on tarvetta isoille luotoille, niin sitä varten laipalveluiden arsenaalista löytyy kulutusluotto. Kulutusluotto on hyvin lähellä perinteisiä pankkilainoja, mutta sen saa ilman vakuuksia tai takuita. Ei tarvetta vanhempien luvalle hakea lainaa, vaan jos tulot riittää niin rahaa on saatavissa.

Kulutusluottona myönnetään yleensä 3000 - 50000 euron summina, joten on selvää että lainan takaisinmaksuaika on huomattavasti pidempi kuin pikavipeissä tai joustoluotoissa. Isoissa lainoissa on paljon tiukemmat vaatimukset tuloille, ja ikärajoilla on myös rajoitettu nuorempien mahdollisuutta saada pikalainaa.

Muutama lainapalvelu myöntää ennakkoluulottomasti lainoja kaikille hakijoille, joilla on tarpeeksi tuloja sekä luottotiedot.

18 - vuotta täyttänyt pikalainan hakija voi saada aivan samoja summiakin lainoja, kuin vanhemmat luoton hakijat. Erotuksena tosin on se että isojen lainojen hakemiseen joutuu käyttämään hieman enemmän vaivaa.

Mitenkään mahdotonta löytämien ei ole kun käytössä on meidän lainahaku: Hae lainasummalla ja rajaa tulokset näyttämään 18 - vuoden ikärajalla luottolaitokset.

Lainasummia 18 - vuotiaalle on tarjolle 50 euron pikavipistä 50000 euron kulutusluottoon. Jos mielessä on hakea yli 10000 euron kulutusluottoja, niin omat tulot sekä talouden suunnittelu pitää olla todella hyvin kunnossa.

Isot pikavippi lainat tarkoittavat vuosien mittaista takaisinmaksua, joten taloudellinen pohja pitää olla erittäin hyvässä kunnossa. Jos lainapalvelun tekemä luottoarvio ei tue lainaamista takaisinmaksukyvyn valossa, ei palvelu pikavippiä tule myöntämään.

Kannattaa suhteuttaa oma realistinen takaisinmaksukyky lainasumman suuruuteen. Faktaa on että luotot tulee aina maksaa takaisin. Mikäli vipin takaisinmaksun jättää hoitamatta, seuraa siitä maksuhäiriömerkintä mistä tulee paljon ongelmia tulevaisuudessa.

Häiriö luottotiedoissa vaikeuttaa vuora-asunnon saamista, lainojen hakemista tulevaisuudessa ja monta muuta elämän toimintoa.

Hae lainaa maltillisesti

Lainan hakeminen netistä on erittäin helppoa mutta kannattaa muistaa takaisinmaksu. Usein useat pikavipit kertyvät maksamaan enemmän kuin suurempi pikalaina kerralla otettuna, ellei kyseessä ole ilmaiset ensilainat. Kaikesta huolimatta pikalainaa ei pitäisi ikinä ottaa huolimattomasti, vaan tarkkaan harkiten ja aina tarpeeseen.

Lainaa 18 - vuotiaalle

Isojen lainojen hoitamatta jättäminen on vaarallista, koska myöhästymis sekä perintäkustannukset nousevat nopeasti suuremmaksi kuin lyhennykset. Ulosottoon päätyvistä veloista joutuu maksamaan huomattavasti lisäkuluja, joten sitä kannattaa välttää viimeisiin asti.

Mikäli olet ottanut vippiä, etkä pysty hoitamaan maksuja ajoissa niin ota yhteys asiakaspalveluun välittömästi. Mitä nopeasmmin asiaan reagoi, sen vähemmän ylimääräisiä kustannuksia myöhästymisestä syntyy. Pahinta mitä voi tehdä on olla tekemättä mitään, asia ei katoa minnekään odottamalla vaan hoitamalla.

 

Mistä 18 - vuotiaalle lainaa

Olemme keränneet muutaman suosikkimme lainapaikkojen valikoimista. Tarjolla on useita lainapalveluita mistä saa lainaa aina pikavipistä isoon kulutusluottoon. Kaikki luottopalvelut ovat kotimaisia osaajia, joten toimit varmasti ammattilaisten parissa.

Muista että lainahakemuksen jättäminen ja tarjouksen pyytäminen on täysin ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Voit pyytää tarjouksen samasta lainasta niin monesta palvelusta kuin haluat ja näin kilpailuttaa lainat vaivattomasti. Lainojen kilpailuttaminen on erityisen tärkeää pikavippejä isompien summien kohdalla.

 

18 - vuotiaalle pikavippejä

Vippinä myönnettyä lainaa nuorille tarjoavia lainapalveluita on lukuisia, mutta tässä yksi meidän suosikki:

Lainasto

Suomalainen Lainasto palvelu tarjoaa pikavippia 100 - 400 euron summalle, jolloin maksuaikaa pikalainalle on 6 kuukautta. Jos haluaa maksaa pikavipin heti pois, kannattaa harkita Lainaston joustoluottona myönnettyä lainaa.

Lainaston ikäraja on 18-vuotta

Lainasto Ostosraha

(8.6 / 10)   

Lainasto tarjoaa myös pitkällä maksuajalla varustetuja isoja kulutusluottoja. 18 - vuotiaan on mahdollista saada jopa 50000 euroa pikalaina, mikäli tulot ja talous ovat kunnossa. Lainastolla on tarjolla loistava mobiililaitteille tarkoitettu ohjelma, millä omien asioiden tai vaikka rahan nostaminen tilillä onnistuu helposti!

Joustoluottoa 18 - vuotta täyttäneelle

Joustoluotto on suurempi pikalaina, jossa on yleensä pidempi maksuaika. Joustoluotot on mahdollista maksaa takaisin vaikka heti, mutta yleensä näissä on 3 - 6 kuukauden maksuaika. Joustoluotto mahdollistaa rahan nostamisen useassa erässä, vuorokauden ajasta riippumatta.

 

Nordcredit

Nordcredit tarjoaa 18 - vuotiaille mahdollisuuden hakea 3000 euron luottorajaa joustoluottotilille. Tililtä voi nostaa käyttöönsä rahaa vuorokauden ajasta riippumatta, mikä tekee Nordcredit joustoluosta todella kätevän vipin.

Nordcredti lainaa 18-vuotiaalle

Nordcredit

(2.7 / 10)   

Nordcredit käsittelee hakemukset todella nopeasti ja rahat ovat tilillä yleensä 15 minuutin kuluessa hakemuksen jättämisestä. Jos tarvitset 3000 euroa heti tilille, niin se onnistuu helposti täältä!

 

Yleislaina

Yleislaina tarjoaa mahdollisuuden myös 18 - vuotiaille hakea keskisuuria joustoluottoja. Yleislaina on erikoistunut joustoluottoihin, mahdollistaen vapaa valintaisen maksuaikataulun kaikille lainoille

Laina 18v nuorelle Yleislainalta

Yleislaina

(7.5 / 10)   

Yleislaina käsittelee kaikki hakemukset mahdollisimman pian ja luottopäätös tehdään sähköisessä järjetelmässä välittömästi. Lähetettyäsi luottohakemuksen Yleislaina tekee luottoarvion, jonka perusteella luottopäätös tehdään. Tämän jälkeen saat tarjouksia lainoista, joista parhaan hyväksymällä saat rahat nostettavaksi tilillesi!

 

Kulutusluottoa 18 - vuotiaalle

Kulutusluotto tililaina (lisätietoja tästä) mahdollistaa kaikkein suurimpien lainasummien hakemisen. Kulutusluottoa saa jopa 50000 euroon asti, mutta pienempiäkin kulutusluottoja löytyy kyllä. Maksuaika on 1 vuosi - 15 vuotta.

 

Fixura

Fixura tarjoaa nuorille lainaajille mahdollisuuden 10000 euron kulutusluottoon. Lainaehdot Fixuralla on joustavat sekä vuosikorot lainoille erittäin reiluja.

Fixura on vertaislaina 18-vuotta täyttäneille

Fixura

(8.2 / 10)   

Fixura palvelussa ei ole piilokuluja ja korkoprosentti sidotaan sopimuksessa eli ikävä yllätyksiä ei matkalla tule! Voit hakea lainan helposti nettihakemuksella ja saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuuttien kuluessa.

 

Zmarta

Zmarta tarjoaa mahdollisuutta kilpailuttaa lainat vaivattomasti yhdellä hakemuksella! Täyttämällä yhden hakemuksen saat useita lainatarjouksia, kun Zmarta kilpailuttaa lainasi yhteistyökumppaneillaan!

Zmarta on hyvä vaihtoehto nuorelle

Zmarta

(8.8 / 10)   

Zmartan kautta onnistuu helposti kaikki lainat pienistä summista aina isoimpiin rahoihin asti. Lainan takaisinmaksuaika on joustava ja tarvittaessa lyhennysvapaat kuukaudet onnistuvat!

Viimeksi muokattu: