Usein kysytyt kysymykset

 

Arveluttaako mieltäsi jokin kysymys koskien lainaamista tai Pikalaina.org palvelua? Tällä sivulla vastaamme yleisempiin kysymyksiin mitä palautteissamme meille esitetään.

Ei, me emme myönnä itse lainoja tai välitä muiden rahoituspalveluiden lainoja. Tarjoamme mahdollisuuden lainahakuun, missä lainasumman avulla voit helposti rajata mitkä lainapalvelut tarjoavat haluamasi summaa. Voit tarkistaa mitä rajoituksia lainapalvelu asettaa lainalle ja lukea puolueettoman arvostelun luottopalvelun toiminnasta.

Kauttamme voi hakea lainaa aina 50000 euron saakka. Netistä haettavien pikalainojen kohdalla ei ole mahdollista saada suurempaa summaa yksityiselle ihmiselle lainaa. 50000 euroa suuremmat lainat yksityisille asiakkaille pitää hakea perinteiseen tyyliin käymällä pankissa.

Yrityslainaa on mahdollista saada 100000 euroon asti nettihakemuksen avulla.

Lainan vuosikorko vaihtelee palveluiden mukaan ja siihen vaikuttaa moni muukin asia. Jokaisesta hakijasta tehdään luottoarvio, jonka perusteella hakijat luokitellaan. Luokittelun pohjalta muodostuu korkoprosentti lainalle. Palvelut usein ilmoittavat alkaen - koron joka yleensä on 6 - 20% riippuen palvelusta.

Tarkan koron lainalle saa aina selville lainatarjouksen yhteydessä. Pikalaina.org voi antaa yleisiin tietoihin perustuvan arvion korosta, mutta lopullinen selviää vasta kun hakemus on jätetty ja saatu tarjous lainasta.

Sivustomme käyttö ei maksa mitään! Se on täysin ilmaista alusta loppuun, kuten on myös ilmaista kauttamme jättää lainapalveluun hakemus kilpailuttamisen helpottamiseksi. Voit pyytää niin monta lainatarjousta kuin haluat ja vertailla tarjoukset keskenään rauhassa.  Tarjouksen pyytäminen ei sido yhtään mihinkään!

Kun olet löytänyt parhaan vaihtoehdon, niin hyväksyt tarjouksen ohjeiden mukaisesti.

Lainoille on asetettu yleisiä ehtoja suomen lain toimesta. Osa ehdoista voi olla tiukempia kuin lain asettamat rajoitukset, mutta tämä on aina lainapalvelu kohtaista.

  • Ikäraja tulee olla vähintään 18 vuotta
  • Luottotiedoissa ei saa olla häiriöitä
  • Tulojen tulee olla säännölliset
  • Vakituinen osoite tulee olla esittää suomesta

Lainapalvelut itse määrittävät lisäehtoja lainan saamiselle, joten kannattaa ehdottomasti lukea lainaehdot aina huolella lävitse.

Olemme erikoistuneet välittämään netistä myönnettäviä pikalainoja, joiden avulla saa yleensä kolmea erillaista lainaa. Lainatuotteet ovat jakautuneet summien perusteella, mutta saman lainasumman voi saada usealla lainatuotteella.

Pikavippinä myönnetään 50 - 400 euron lainoja, jotka maksetaan takaisin 7 - 30 päivän kuluessa

Joustoluotto myönnetään 2000 - 3000 euron luottorajalla, mistä voi nostaa omalle tililleen haluamansa suman.

Kulutusluotto on tarkoitettu isoille lainasummille pitkällä maksuajalla. Kulutusluottona haetaan yleensä 2000 - 50000 euron lainoja, missä maksuaika on yleens 1 - 15 vuotta.

Vertaislaina on uudella tavalla rahoitettu pikalaina, vertailainoissa lainan rahoittaa toiset yksityiset henkilöt. Vertaislainan avulla saa pienemmän korot lainalle kuin muiden lainatuotteiden kautta.

 Emme välitä suoraan asuntolainoja, mutta joustoluottoa voi hyvin käyttää asuntolainan tukena. Lainahaun avulla löydät kulutusluottona myönnettyjä lainoja aina 50000 euroon saakka

 Lainan myöntäminen ei ole mahdollista luottotietonsa menettäneille. Laki kieltää luoton myöntämisen mikäli tiedoissa löytyy aktiivinen maksuhäiriömerkintä.

 

 

Viimeksi muokattu: