Lainaa opiskelijalle heti tilille

Lainaa opiskelijalle heti tilille

Opiskelijalle vippiä helposti netistä haettuna

 

  1. Käytä lainahakua sopivien luottolaitosten löytämiseen
  2. Suodata hakutulokset näyttämään lainapalvelut jotka myöntävät luottoa opiskelijalle
  3. Tee alustava lainavertailu palveluiden välillä, ja lähetä hakemukset sopiviin pankkeihin
  4. Saat vastauksena henkilökohtaisen lainatarjouksen, joiden avulla voit vertailla luottoja
  5. Kun sopiva laina löytyy niin siirry kirjoittamaan lainasopimus käyttäen verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta

Pikalainoja myönnetään myös opiskelijalle

Opiskelijan on mahdollista saada vippiä, mutta se voi vaatia hieman suunnittelua. Kaikki vippipalvelut eivät hyväksy opiskelijoita lainanhakijoiksi. Tämän ei pidä antaa hidastaa, vaan rohkeasti lähteä hakemaan pikalainaa palveluista, jotka eivät opiskelijoita syrji. Osa palveluista myöntää opiskelijalle lainaa heti tilille, aina ilman vakuuksia tai takaajia.

Opintolainan ajatellaan olevan pääsääntöinen tulo, mutta tarvetta voi olla isommalle rahoitukselle. Edulliset lainat auttaa hankkimaan lisärahoitusta, kunhan takaisinmaksu onnistuu.

Pikavippi 100 – 500 euron on helpoin laina saada, mutta kulutusluottoa on täysin mahdollista saada 2000 euron luottorajalla, vaikka tulot koostuisivat osa-aikaisista töistä. Moni opiskelija rahoittaa elämäänsä opintolainan lisäksi pätkätöillä, ja nämä tuot ovat riittäviä lainan hakemiseen. Opintoraha ei virallisesti sovellu tuloksi vipin takaisinmaksamiseen, mutta sitä voi kyllä siihen käyttää jos tarve vaatii.

Maksuaika ja kulut luotolle määräytyy lainatuotteen mukaan, joten kannattaa valita tarkasti.

Opiskelijan talous ja lainaaminen

Opintolaina on valtiontakauksella myönnetty etuus, jonka on tarkotus toimia opiskelijan pääsääntöisenä tulonlähteenä yhdessä opintotukena maksetun edun kanssa.

Vipin hakemiselle ei ole teknisesti katsoen muuta estettä, kuin riittävät tulot luoton takaisinmaksuun  ja lainapalvelun suostumus lainan myöntämiselle. Luonnollisesti hakijan luottotietojen pitää olla kunnossa, sekä hakemukseen täytyy olla esittää vakituinen osoite suomessa. Opintotuki ei ole riittävä tulo kuin korkeintaan pieniin pikavippeihin.

Pikalainoja on tarjolla useita, mutta kannattaa olla realistinen luottoa hakiessa, vippipaikat hylkäävät automaattisesti hakemukset, mihin hakijan tulot eivät riitä.

Opiskelijan tulot

Opiskelijat mielletään usein pienituloisiksi, mutta se ei automaattisesti tarkoita, että lainaa ei voisi saada. Useat opiskelijat tekevät osa-aikaisesti töitä koulussa käymisen ohella, ja näiden tulojen turvin on täysin mahdollista hakea lainaa.

Lainaa opiskelijalle

Pelkän opintolainan turvin ei kannata lainaa hakea kuin hätätilanteissa. Opintolaina sopii paremmin pienen pikavipin poismaksamiseen hätätilanteessa, mutta parasta olisi käyttää luoton maksamiseen muuten ansaittua rahaa. Vippiä  ei voi hakea ilman tuloja (lue lisää), jokaiselle hakijalle tehdään luottoarvio hakemuksen käsittelyn yhteydessä.

Vippipalvelut voivat kieltäytyä myöntämästä lainaa luottoarvion perusteella, tai ehdoissa määritettyjen rajoitusten pohjalta. Tämän takia on tärkeää tehdä lainahaku, missä voi helposti suodattaa esiin luottolaitokset, jotka myöntävät lainaa myös opiskelijoille.

Mikä pikalaina sopii parhaiten opiskelijan tuloille?

Parhaiten opiskelijan tulot sopivat pikavipin hakemiseen, se maksetaan takaisin 30 päivän kuluessa, ja lainasumma on yleensä alle 500 euroa. Pienikokoiset pikalainat ovat paras mahdollisuus saada lainaa opiskelijan tuloilla.

Kannattaa ehdottomasti etsiä vippipalvelu joka tarjoaa täysin ilmaisen ensilainan, takaisin maksetaan vain lainattu summa rahaa. Lainamarkkinoilla on useita luotonmyöntäjiä, jotka tarjoavat mahdollisuuden nostaa ensilainan ilman kuluja tai korkoja.

Isommat vipit opiskelijalle

Joustoluoton saaminen vaatii hieman enemmän tuloja, mutta osa-aikaisesti työskentelevä opiskelija voi saada sen useasta pankista. Joustoluotto antaa paljon mahdollisuuksia vipin takaisinmaksamiseen itselleen parhaiten sopivaksi. Kaikki vipit myönnetään kauttamme aina ilman vakuuksia tai takaajia.

Tärkeintä on hakea luottoa, minkä voi varmasti maksaa takaisin ilman ongelmia. Mikäli pikalainaa ei makseta takaisin sovitussa ajassa, tulee siitä muodostumaan kustannuksia hakijalle. Opintolaina toimii pääsääntöisenä tuloja, mutta sen varaan ei kannata laskea lainan lyhentämisten maksamista.

Jos velkaa ei makseta, seuraa siitä maksuhäiriömerkintä sekä luottotietojen menetys, mikä vaikeuttaa elämää monella tapaa tulevaisuudessa.

    Man is the only creature who refuses to be what he is

-Alber Camus

Muistilista opiskelijalle vipin hakemiseen

Pikalainoja hakiessa kannattaa pitää mielessä muutama asia, joka helpottaa opiskelijan lainan saamista. Onnistunut lainanhakeminen alkaa oikean lainasumman valinnasta. Lainasumma määräytyy aina oman tarpeen ja takaisinmaksukyvyn mukaan. Opiskelijan kannattaa pyrkiä hakemaan pienikokoista lainaa, joka on helppo maksaa takaisin. Kulutusluottona myönnetty laina on todennäköisesti liian iso, joten kannattaa keskittyä pyytämään lainatarjous sopivasta lainatuotteesta. 

Realistinen lainasumma on helpompaa saada, kuin yläkanttiin arvioitu. Muista että lainaa myöntävät pankit tekevät jokaisesta hakijasta luottoarvion, joka määrittää myönnetäänkö vippi ei. Luottoluokitusta ei voi huijata, joten hakemus hylätään suorilta, jos tulot eivät riitä takaisinmaksuun.

Lainojen kilpailuttaminen on tärkeä osa luoton hakemista, varsinkin jos aikoo hakea joustoluottoa. Joustoluotoissa on paljon suurempia eroja kuin pikavipeissä, joten vertailusta saa enemmän etua irti. Pikavipit kannattaa silti aina vertailla, voi olla että löytyy vippipaikka jolla on tarjous esimerkiksi ilmaiselle ensilainalle.

Muista että opintoraha ei käy ainoaksi tulojen lähteeksi lainan takaisinmaksuun. Lainojen yhdistäminen ei onnistu opintorahan avulla, mutta opintolainalla se voi olla mahdollista. Pitää kuitekin miettiä onko järkevää käyttää opintolainaa lainan maksamiseen, koska opintorahalla eläminen on tarpeeksi haastavaa jo itsessään.

Käytössäsi pikalaina.org sivustolla on lainahaku, mistä voi helposti seuloa luottolaitokset jotka myöntävät pikalainaa opiskelijalle. Tämä säästää ehtojen läpikäymiseltä ja sopivat vippipaikat löytyvät vaivattomasti yhdellä haulla.

Muistilista

  • Hae lainaa jonka voit realistisesti saada omilla tuloillasi
  • Kaikki lainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia
  • Käytä lainahakua hyödyksi sopivin vippaajien löytämiseen
  • Muista aina vertailla kaikki lainapalvelut ja pikalainatuotteet ennen hakemista

Hyvä suunniteltu lainanhaku varmistaa parhaat mahdollisuudet luoton saamiselle. Pikalaina on realistinen vaihtoehto hakea väliaikaisesti lisärahoitusta myös opiskelijalle. Tarjolla on avustavia työkaluja kuten lainahaku, minkä avulla säästyy hakemuksen lähettämisen vaivalta luottolaitokselle, joka ei ota asiakkaakseen opiskelijoita.

Muista varmistaa että lainapalvelu tarjoaa lainaa myös nuoremmille hakijoille. Vaikka palvelu myöntää lainaa opiskelijoille, voi ikäraja olla 20v (lisätietoja) lainan hakemiselle.

Kun hyvä lainanvälittäjä on löytynyt, mikä tarjoaa sopivat lainasummat, on aika jättää hakemus. Hakemukseen vastataan lainatarjouksella, mistä löytyy myös lainapäätös. Vastauksesta löytyy aina tarkat tiedot kaikista lainan kuluista, koroista sekä lyhennyksistä. Lainavertailun tekemiseen tulee käyttää ainoastaan henkilökohtaisen lainatarjouksen tietoja.

Viimeksi muokattu: