Suomilimiitti

Suomilimiitti

Lainasummat: 10€ - 2000€
Laina-ajat: 3kk - 4v
Ikäraja: 21v
Korko: 134.02% - 167.9%
Esimerkkilaina: 800 € laina tasaerälyhennyksin 13 kk maksuajalla. Todellinen vuosikorko 163,98 %. Lainan kokonaiskulut ovat 608,67 €, jolloin takaisinmaksettava summa on 1408,67 €.
8.4 KÄYTTÄJÄT
8 arvosana

Suomilimiitti kokemuksia

Info

Suomilimiitin omistaa JW-Yhtiöt. JW-yhtiöt ovat olleet toiminnassa vuodesta 2003, ja omistaa lukuisia rahoitus ja laina-alan yrityksiä. JW – yhtiöt omistajat 10 muuta palvelua, ja yritys onkin ilmoittanut päätoimialakseen pikaluotot.

Suomilimiitin omistaa JW-Yhtiöt. JW-yhtiöt ovat olleet toiminnassa vuodesta 2003, ja omistaa lukuisia rahoitus ja laina-alan yrityksiä. JW – yhtiöt omistajat 10 muuta palvelua, ja yritys onkin ilmoittanut päätoimialakseen pikaluotot.

Lainatuotteet

Suomilimiitti lainapalvelu saa arvostelussamme lainatuotteiden osalta 8/10. Pisteitä vähennetään lainasummia suppeudesta, mutta kiitosta annamme mahdollisuudesta valita itse laina-aika, ja lainan lyhennyksen koko.

Suomilimiitti palvelusta voi hakea lainaa 10 – 2000 euron suuruisina. Palvelusta ei ole mahdollista saada yli 2000 euron lainoja, koska Suomilimiitin välittämät lainat ovat pienikokoisia kulutusluottoja.

Lainapalvelussa maksuaika määräytyy asiakkaan valinnan, ja lainasumman mukaisesti. Parhaillaan laina-aika voi olla jopa 25 kuukautta, mikä on erittäin pitkä maksuaika 2000 euron lainalle. Kyseessä kulutusluotto, missä nostoraja määräytyy lainahakemuksen perusteella. Suurin mahdollinen nostoraja on siis 2000 euroa, mutta asiakas voi itse valita paljonko lainaa nostaa käyttöönsä.

Kulut ja korot

Lainapalvelun kulut ja korot osio saa arvioissamme 8/10, koska lainalle muodostuvat korot ovat verraten korkeita muihin lainapalveluihin. Lisäpisteitä annamme alle 1000 euron nostoista, jotka palvelusta saa ilmaiseksi ilman nostokuluja.

Korkoprosentti Suomilimiitti lainapalvelussa 800 euron luotolle, 12 kuukauden maksuajalla on 163,98%. Tämä on markkinoiden yleiseen korkotasoon verrattaessa korkea. Lisäksi koron päälle tulee muita kustannuksia, kuten 15 % nostoprovisio, sekä korot avoimeksi jäävästä saldosta.

Asiakas voi itse valita maksaako tasalyhenteistä, vai prosenttilyhenteisenä lainansa. Osamaksulla maksettava lainaa on lyhennettävä vähintään 12.5% avoimesta saldosta, tai 50 euroa. Tasalyhenteisen lainan summan voi valita itse lainan hakemisen yhteydessä.

Alle 1000 euron nostoista ei siis peritä 15 euron nostoprovisiota ollenkaan, vaan asiakas maksaa ainoastaan lainasta kertyvät kulut.

Lainaehdot

Palvelun lainaehdot saavat arviossamme 8/10. Pisteitä laskee palvelulle asetetut ikärajat, sekä vaatimus julkisesta puhelinnumerosta.

Lainaehdoissa on asetettu rajoitukset hakijoiden ikärajalle. Alin ikäraja on 21 vuotta, mikä on pienien lainojen kohdalla normaalia korkeampi ikärajavaatimus. Yläikäraja on asetettu 70 vuoteen, mikä on taas normaalia matalampi ikäraja, yleensä palveluiden yläikäraja on 75 vuotta, mikäli sitä on yleensä edes ilmoitettu.

Lisäksi Suomilimiitti ilmoittaa vaatimuksena lainan saamiselle julkisen puhelinnumeron. Monet lainapalvelut vaativat joko henkilökohtaisen puhelinnumeron, tai vaihtoehtoisesti nettipankkitunnukset. Näiden tarkoitus on mahdollistaa lainaa hakevan henkilön tunnistaminen, ja varmistaa että lainaehdot päätyvät henkilön luettavaksi. Toisissa palveluissa vaatimusta julkisesta puhelinnumerosta ei ole esitetty, vaan puhelinnumero on pitänyt voida toimittaa.

Hakuprosessi

Lainan hakuprosessin arvioimme arvosannalla 8/10, erityisesti annamme kiitosta lainan hakemisen toteuttamisesta, ja palvelun toiminnan nopeudesta. Vähennämme pisteitä sivuston suunnittelusta, sekä sivustolla toimitetuista tiedoista.

Lainan hakeminen on Suomilimiitin sivulta tehty erittäin helpoksi ja suoraviivaiseksi. Hakemukseen pääsee suoraan sivun yläpankin linkistä, ja kaikki tarvittavat tiedot ovat erittäin selkeästi esillä, mitä hakemukseen tulee toimittaa.  Kaikki tarvittavat tiedot ja vaatimukset ilmaistaan selkeästi, jotta hakija voi toimittaa varmasti kaiken tarpeellisen tiedon yhdellä kertaa.

Sivustolla on näennäisesti kaikki tarvittavat tieto saatavilla, mutta se vaatii normaalia enemmän klikkailua, että kaikki tiedot löytyvät. Tässä on ehdottomasti käytettävyyden kannalta parantamisen arvoinen kohta. Tiedot ovat sivustolla, mutta sivuston suunnittelu ei tue käyttökokemusta. Esimerkiksi laina-aika on hämmentävästi ilmoitettu, sitä ei suoraan ilmoiteta kuin epäolleinnaisissa paikoissa.

Yhteenveto

Yhteisarvosanaksi arvostelussamme muodostuu 7.5/10. Suomilimiitti palvelu on tehnyt monta asiaa oikein, mutta parannettavaa löytyy vielä.

Lainatuotteiden osalta tilanne on hyvä, mikäli aikoo hakea pienikokoista lainaa. Suurempien lainojen hakijoille palvelu ei sovi, koska 2000 euroa on suurin luotto mitä palvelu myöntää.  Sivustolta lainan hakeminen on tehty erittäin toimivaksi, hakemukseen pääsee suoraan lainahausta ja kaikki tarvittavat tiedot saa syötettyä samalle sivulle.

Parannettavaa löysimme lainaehdoista ja hakuprosessista. Lainaehdoissa on tiukat ikärajat, alle 21 vuotiaat ei voi hakea lainaa, ja yli 70 vuotiaat on myös rajattu lainan hakemisen ulkopuolelle. Lainapalvelun oma sivusto kaipaa parempaa suunnittelua, osa tiedoista on vaikea löytää. Kulut ja korot ovat palvelussa myös verraten korkeat, luoton nimellinen korko on 106 %, ja todellinen vuosikorko jopa 163,9 %.

Suomilimiitti on hyvä vaihtoehto hakijalle, joka tarvitsee joustavaa kulutusluottoa 2000 euroon asti. Lainapalvelu on erityisen hyvä vaihtoehto hakijoille, joilla ei ole mielessä selkeää lainasummaa, vaan jatkuvaa tarvetta kulutusluotolle.

Hyvää

 • Lainasummat ovat tarkoitettu pienille lyhytkestoisille lainoille, lainasummat ovat 10 – 2000 euron väliltä
 • Palvelusta on mahdollisuus saada jopa 60 päivää täysin korotonta maksuaikaa
 • Lainalle on mahdollisuus saada maksuvapaan kuukauden kaksi kertaa vuodessa
 • Lyhennysvapaan kuukauden voi saada 4 kertaa vuodessa

Huonoa

 • Nostoprovisio on aina 15 % nostetusta summasta
 • Luoton nimelliskorko on palvelussa 106,8 %, mikä on suhteessa korkea
 • Lainapalvelun alaikäraja on 21 vuotta, mikä on suhteellisen korkea pienille lainasummille
 • Todellinen vuosikorko palvelussa on 163 %, mikä on vertaillen korkea

Tietoa

 • Suomilimiitin omistaa JW- Yhtiöt, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2003 alkaen
 • JW-Yhtiöt omistavat Suomessa 10 eri lainapalvelua, ja on ilmoittanut päätoimialakseen pikaluotot
 • Suomilimiitti käsittelee lainoja viikon jokaisena päivänä, ja maksaa niitä tilille lain sallimissa rajoituksissa
 • Suurien pankkien asiakkaat saavat lainan tililleen minuuttien kuluessa siitä kun lainapäätös on hyväksytty0 Arvostelua

0 KÄYTTÄJIEN PISTEET
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  0
 • 6
  0
 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

Jätä kommentti:

Valitse arvosanat:

etsi lainoja

Lainan tiedot

Lainasummat
10€ - 2000€
Ikäraja
21 v
Luottotiedot
Ei maksuhäiriöitä
Laina-ajat
3kk - 4v
Nopeus
0 - 2 vrk
Tulojen varmistus
N/A
Tulot
Säännölliset tulot
Lainan kulut
15 % avoimesta saldosta
Ilmainen ensilaina
Yhteishakija
Maksuvapaa /kk
Eräpäivän siirto
Lainojen yhdistäminen
Lainaehdot