Lendo

Lendo

Lainasummat: 500€ - 60000€
Laina-ajat: 1v - 15v
Ikäraja: 20v
Korko: 4.95% - 20%
Esimerkkilaina: Esimerkki 15000€ lainalle: nimelliskorko on 5,00 % ja todellinen vuosikorko 5,36 %. Avausmaksu voi olla 49 € sekä kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 19 016 €.
5 KÄYTTÄJÄT
9 arvosana

Lendo kokemuksia

Info

Lendo on lainoja välittävä palvelu, joka tekee yhteistyötä usean eri pankin lainapalvelun kanssa. Lendo kilpailuttaa lainoja puolestasi eri pankeilla jättämäsi hakemuksen perusteella. Tämä mahdollistaa lainojen vertailemisen helposti, ja nopeasti usean eri pankin kesken. Lendo on ollut suomessa lainamarkkinoilla vuodesta 2014 lähtien. Sen omistaa Schibsted-konserni, joka on Pohjoismaiden suurin mediakonserni.

Lainatuotteet

Annamme lainatuotteille arvosanan 9 /10, koska Lendon palvelusta saa lainaa todella suurella skaalalla. Usealta pankilta pyydetyt lainatarjoukset mahdollistavat tehokkaan kilpailuttamisen asiakkaan kannalta. Lainatuotteita on useita, ja maksuajan voi asiakas valita itselleen parhaiten sopivaksi. Lainojen yhdistäminen onnistuu Lendon palvelun kautta helposti.

Lendo välittää lainoja 500 – 50000 euron suuruisina summina. Lendon yhteistyökumppanit määrittävät itse lopullisesti paljonko lainaa hakijalle myönnetään, mutta asiakkaan on mahdollista hakea lainaa 100 euron tarkkuudella.

Lainoille annettaan 1 – 15 vuotta maksuaikaa, ja maksuajan asiakas voi valita itse vuoden tarkkuudella.

Lendo välittää useita eri lainatuotteita. Lendon kautta voi hakea muun muassa vakuudettomia lainoja, yrityslainaa, ja kulutusluottoa. Eri lainatuotteilla on vaihtelevat ehdot, jotka tarkentuvat lainatarjouksen myötä.

Kulut ja korot

Kulut ja korot arvosanaksi muodostuu arvioissamme 9 / 10. Arvion tulosta nostaa Lendon välittämien lainojen kulut, koska ne ovat edullisia verrattuna markkinoiden yleiseen todelliseen vuosikorkoon. Lisäksi Lendo ei peri hakijalta mitään korvausta lainan välittämisestä, vaan pankki hoitaa Lendon palkkion. Pisteitä taas laskee hieman hinnoittelun monimutkaisuus, mitä tulee tili avaamisesta ja tilin hoitamisesta koituviin kustannuksiin.

Lendon välittämille lainoille tulee yleensä 8 – 27 % todellinen vuosikorko. Tämä on suuntaa antava numero, joka tarkentuu jokaisen lainapalvelun kohdalla erikseen, kun tarjous asiakkaalle on tehty. Todellinen vuosikorko Lendon välittämissä lainoissa on markkinoiden edullisimpia, verraten että usein todellinen vuosikorko voi olla 70 – 200 %.

Lendo ei peri erikseen tilinhoitomaksua, mutta pankki joka lainan myöntää voi periä avausmaksun ja tilinhoitomaksun. Tarkemmat tiedot löytyvät henkilökohtaisesta lainatarjouksesta.

Lainaehdot

Annamme lainaehdoille arvosanan 9/10, koska Lendon lainaehdot seuraavat markkinoiden yleistä linjausta. Ikäraja on yleinen 20 vuotta. Lendo antaa mahdollisuuden saada usean tyyppistä lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, mikä nostaa arvostelun pisteitä.

Lainaa hakevan tulee täyttää seuraavat vaatimukset: 20 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on luottotiedot kunnossa, henkilökohtainen matkapuhelinliittymä, sähköpostiosoite ja verkkopankkitunnukset.

Merkintä luottotiedoissa johtaa hakemuksen hylkäämiseen pankin toimesta. Lendo itse ei hyväksy tai hylkää hakemuksia, vaan lainan myöntävä pankki.

Lainoja on mahdollista saada jopa 50000 euroon asti ilman mitään takaajia tai vakuuksia, mikäli asiakkaan takaisinmaksukyky katsotaan olevan riittävä. Maksukyvyn määrityksen tekee pankki, eikä Lendo palvelu.

Hakuprosessi

Hakuprosessin arvioimme pisteillä 9/10. Eniten arvosanaa nostaa Lendon loistava lainalaskuri, mikä tekee hakemisesta helppoa ja suoraviivaista. Itse hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Pisteitä laskee hieman se, ettei hakemuksia käsitellä ollenkaan viikonlopun aikana.

Lendon löytyy erittäin hyvä lainalaskuri, jonka avulla voi laskea itselleen sopivimman lainan. Täyttämällä lainalaskuriin vaadittavat tiedot saat esiin vertailun, missä näet sinun ehdoillesi parhaiten soveltuvat lainat.

Itse lainahakemuksen täyttäminen on erittäin helppoa ja suoraviivaista, ja se hyödyntää jo lainalaskuriin annettuja tietoja. Tämä nopeuttaa täyttämistä huomattavasti. Vaaditut todistukset ja dokumentit ilmoitetaan hakemuksen yhteydessä selkeästi. Hakemuksia käsitellään arkisin 09 – 17 välisenä aikana. Viikonloppuisin hakemuksia ei käsitellä ollenkaan Lendon toimesta.

Yhteenveto

Lendo nousee lainapalveluiden vertailussa erittäin korkealle. Lendo ei itse myönnä lainoja, vaan toimii kilpailuttajana eri pankkien välillä, joten suora vertaileminen pankkien palveluihin on hieman haastavaa.

Mutta kaiken kaikkiaan Lendon palvelut toimivat hyvin, ja tarjoavat asiakkaalle paljon arvoa.

Lainojen vertaileminen ei ole koskaan ollut tämän helpompaa, varsinkin kun halutun lainan voi laittaa hakuun helposti ja vaivattomasti vertailun jälkeen. Saat monen pankintarjoukset yhdellä hakemuksella.

Ainoat miinukset Lendolle tulee lainapalvelun siitä, että lainahakemuksia ei käsitellä viikonloppuisin, kaikkia kuluja ei ole helposti löydettävissä ennen lainahakemuksen jättämistä, ja lainan lyhin maksuaika on rajoitettu 1 vuoteen.

Hyvää

 • Lainoja on tarjolla 500 – 50000 euron suuruisina summina
 • Maksuaika lainalle on laaja, 1 – 15 vuotta
 • Lendon tarjoamat vuosikorot on vertaillen matalia muihin vastaaviin palveluihin
 • Lendo ei peri erillisiä maksuja palvelustaan asiakkaalta

Huonoa

 • Alaikäraja lainan saamiselle on 20 vuotta Lendon palvelussa
 • Hakemuksia käsitellään vain arkisin, ei ollenkaan viikonloppuisin
 • Kaikkia kuluja ei saa selville kuin lainahakemuksen jättämisen jälkeen
 • Lyhin laina-aika palvelussa on 12 kuukautta

Tietoa

 • Lendo on toiminut Suomessa vuodesta 2014 lähtien
 • Yrityksen omistaa Schibsted – konserni, joka on pohjoismaiden suurin mediakonserni
 • Lendo ei itse myönnä lainoja, vaan välittää lainatarjouksia
 • Asiakkaan luottoluokituksen tekee pankki, eikä Lendo palvelu0 Arvostelua

0 KÄYTTÄJIEN PISTEET
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  0
 • 6
  0
 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

Jätä kommentti:

Valitse arvosanat:

etsi lainoja

Lainan tiedot

Lainasummat
500€ - 60000€
Ikäraja
20 v
Luottotiedot
Ei maksuhäiriöitä
Laina-ajat
1v - 15v
Nopeus
0-2 vrk
Tulojen varmistus
N/A
Tulot
Säännölliset tulot
Lainan kulut
Riippuu lainantarjoajasta
Ilmainen ensilaina
Yhteishakija
Maksuvapaa /kk
Eräpäivän siirto
Lainojen yhdistäminen
Lainaehdot