Bluefinance

Bluefinance

Lainasummat: 300€ - 300€
Laina-ajat: 4kk - 4kk
Ikäraja: 18v
Korko: 9.9%
Esimerkkilaina: Tyypillisen 5000 euron 12 kk joustoluoton todellinen vuosikorko on 30,6 %, takaisin maksettava summa 5760,96 € (sis. kaikki kulut ja korot)
9.1 KÄYTTÄJÄT
1.2 arvosana

Bluefinance kokemuksia

Info

 Blue Finance myöntää edullisesti pikavippejä ja joustoluottoa kaikille vähintään 18 vuotta täyttäneille lainan hakijoille. Periteisten lainatuotteiden lisäksi Blue Finance tuo mahdollisuuden useaan tukipalveluun lainan takaisinmaksuun, mutta myös mahdollisuuden saada luottokortti.

Blue Finance on näkyvästi esillä kotimaan lainamarkkinoilla, eikä varsinaisesti mikään ihme: valikoima lainatuotteissa ja palveluissa on erittäin kattava.

Kaikkein halvinta lainaa tiettyjen kulujen takia ei välttämättä Blue Finance voi tarjoa, mutta Premium – tason palvelua on luvassa.

Lainatuotteet

Lainatuotteina Blue Finance luottopalvelussa on pikavippi ja joustolaina. Jos laina ilman kuluja tai korkoja on haussa, niin pikavippi on oikea vaihtoehto.

Pikavippiä myönnetään 100 – 300 euroa ensilainana ilman mitään korkoja tai kuluja. Pikavippi pitää maksaa takaisin 14 – 30 päivän kuluessa lainansopimuksen syntymisestä. Isompi pikavippi on 100 – 700 euroa, jossa takaisinmaksu tapahtuu 365 kuluessa kuudessa eri osassa.

Joustoluotto mahdollistaa 2000 euron luottorajalla varustetun lainatilin käytön. Lainatililtä voi nostaa haluamansa summan rahaa omalle tilille joko kerralla, tai useammassa osassa. Lainasopimus joustoluotolla on voimassa jatkuvana, kunnes laina on kokonaan maksettu, eikä uusia nostoja tililtä tehdä.

Lisäksi Blue Finance tarjoaa erikoista mahdollisuutta luottokorttiin: AIRO PayCard MasterCard Luottokortti 500€ käyttörajalla toimii kaupassa, netissä ja puhelimessa. Muuten se on täysin samanlainen kuin mikä tahansa luottokortti, mutta sen avulla ei voi nostaa rahaa automaatista.

Kulut ja korot

Luotolle muodostuu aina korkoja sekä kuluja, paitsi jos kyseessä on laina ilman korkoja ja kuluja, kuten esimerkiksi Blue Financen tarjoama pikavippi. Ensilainaaja saa pikavippiä 100 – 300 euroa täysin ilmaiseksi, kunhan se maksetaan takaisin viimeistään 30 päivän kuluessa.

Pikavippi ilman vakuuksia myönnetään 100 – 700 euron lainasummalle, jossa lainalle muodostuu 15% toimituspalkkio ja 30% nimelliskorko lainalle. Vuosimaksusta tai tilinavauksesta ei peritä erillistä korvausta.

Joustoluoton vuosikorko on 96% vuodessa, mikä tarkoittaa 8% kuukausittaista korkoa lainalle. Joustoluotosta peritään 15% nostoprovisio nostetusta lainasummasta.

Luottokortin käyttämisestä ei tule mitään muista kuluja, kuin 4.5€ kuukausikuluja. 

Muut palvelun kulut ovat hieman kalliitta, koska kyseessä on paremman palvelun luottolaitos. Melkein kaikki muutokset tai pyynnöt maksavat 10 – 30 euroa, paitsi koko luoton maksaminen kerralla on aina ilmaista.

Lainaehdot

Blue Financen alaikäraja vipin hakemiselle on 18 – vuotta. Luottolaitos varaa oikeuden tehdä hakijalle luottoarvion, minkä perusteella päätetään, myönnetäänkö hakijalle lainaa vai ei. Luotonmyöntämisen edellytyksiä on muun muassa:

-        Vakituinen osoite suomessa

-        Henkilökohtainen puhelinnumero tai verkkopankkitunnukset sopimuksen allekirjoitusta varten

-        Tahrattomat luottotiedot sekä hyvin hoidettu maksuhistoria

-        Henkilökohtainen pankkitili, minne pikalaina maksetaan

Lainaehdot eivät ole erityisen tiukat tai haastavat täyttää Blue Finance palvelussa.  Eri lainoille voi olla pieniä lisävaatimuksia, mutta kaikki vaaditut seikat ovat helposti täytettävissä.

Hakuprosessi

Pikalainan hakeminen alkaa päättämällä minkälaista lainaa on tarkoitus Blue Finance palvelusta hakea. Jos lainasumma on alle 300 euroa, ja olet ensikertaa lainamaassa Blue Finance palvelusta, niin kannattaa hyödyntää ensilainaajille tarkoitettu tarjous. Tarjous antaa korkeintaan 300€ luottoa ilman mitään kuluja tai korkoja.

Muuten vaihtoehtona on joustoluotto tai pitkän maksuajan pikavippi 700 euroon asti. Päätit hakea palvelusta mitä lainaa tahansa, niin se käy erittäin vaivattomasti ja helposti. Hakemusta pääsee täyttämään yhdellä klikkauksella, tarvittavat tiedot on ilmoitettu selkeästi ja lainanhaku on erittäin suoraviivaista toimintaa.

Kiitosta tulee antaa Blue Financen nettiportaalin suunnittelusta, harvemmin näkee näin paljon tukitoiminta ja tietoa tarjottavan asiakkaille. Kaikki on helposti löydettävissä, ja niiden tietojen avulla onnistuu vaikka alustava lainavertailu.

Yhteenveto

Kokonaisuudessaan Blue Finance on hyvin poikkeava vipinmyöntäjä suomen lainamarkkinoille. Tarkoitus on selvästi tarjota normaalia parempaa palvelua asiakkaille, jotka ovat valmiita maksamaan palvelusta hintaa.

Ei Blue Finance oli suhteettoman kallis vippipaikka, vaikkakin hieman kalliimpi kuin markkinoiden edullisimmat palvelut. Rahalle saa todellakin vastinetta monella tapaa: loistavasti suunniteltu lainaportaali, asiakaspalvelu joka on tavoitettavissa aina kun lainaoja voidaan maksaa, mahdollisuus luottokorttiin vippilaitoksen kautta sekä paljon tukevia toimintoja luoton takaisinmaksamiseen.

Blue Finance luottolaitos on sopiva vaihtoehto lainanhakijoille, jotka eivät ole kiinnostuneet jokaisesta eurosta mitä kuluja tulee, vaan korkealaatuinen palvelu on tärkeämpi asia.

Hyvää

 • Kokonaan ilmainen ensilaina pikavipin ottajille 300 euroon asti
 • Mahdollisuus saada luottokortti joka on sidottu lainatiliin
 • Pikavipin lyhennykset voi halutessaan tehdä useassa osassa
 • Joustoluoton kuukausilyhennys on vain 20% nostetusta lainasummasta

Huonoa

 • Pikavipeissä pitkä maksuaika pienille lainasummille
 • Hieman kalliit nostoprovisiot joustoluotto nostoissa
 • Joustoluoton nimelliskorko on verraten korkea
 • Lisäpalveluiden kustannukset on hieman korkeasti hinnoiteltu

Tietoa

 • Suomalaisten perustama ja omistama lainapalvelu
 • Panostaa paljon lainapalvelun tietoturvaan
 • Asiakaspalvelu avoinna arkisin 07 – 23
 • Lainatarjous voimassa 6 päivää tarjouksen lähettämisestä0 Arvostelua

0 KÄYTTÄJIEN PISTEET
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  0
 • 6
  0
 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

Jätä kommentti:

Valitse arvosanat:

etsi lainoja

Lainan tiedot

Lainasummat
300€ - 300€
Ikäraja
18 v
Luottotiedot
Ei
Laina-ajat
4kk - 4kk
Nopeus
15 minuuttia
Tulojen varmistus
Ei
Tulot
Vakituiset tulot
Lainan kulut
0€
Ilmainen ensilaina
Yhteishakija
Maksuvapaa /kk
Eräpäivän siirto
Lainojen yhdistäminen
Lainaehdot