19 - vuotiaalle lainaa heti tilille - Ensilainalle korkoa 0 %

19 - vuotiaalle lainaa heti tilille - Ensilainalle korkoa 0 %

Vippiä 19 - vuotiaalle

 

  1. Käytä lainahakua sopivan lainapalvelun etsimiseen
  2. Vertaile vippipaikat alustavasti, muista tarkistaa myös ikäraja. Lähetä hakemus sopiviin palveluihin
  3. Saat vastaukena hakemuksiin lainatarjouksia, joista löydät luoton tarkat tiedot. Tee huolellinen lainavertailu
  4. Käy allekirjoittamassa sopimus vippipalvelussa ja pian rahat siirretään tilillesi

 

Pikalainaa saa 19 vuotias vaivattomasti. Saat heti rahaa tilille, täysin ilman korkoja tai muita kuluja! Vippi onnistuu ilmaiseksi ja joustoluotot ovat myös täysin kuluttomia, kunhan takaisinmaksu suoritetaan 30 päivän kuluessa. Kaikki lainat kauttamme haettuna ovat ilman takuita tai vakuuksia.

Pikavipit, joustoluotot ja kulutuslainat myös 19 - vuotta täyttäneille löytyvät helposti lainahaun avulla.

Lainahakemusten jättäminen pikavippiä varten on täysin ilmaista, eikä sido mihinkään. Voit vaivattomasti vertailla vippejä usean eri lainapaikan välillä ja löytää parhaan vaihtoehdon omalle pikalainalle. Jos haet lainaa 50 euroa - 400 euroa niin saat ensimmäisellä kerralla lainan täysin ilman korkoja tai muita kuluja. Ilmaista vippiä heti tilille saa pikalainan avulla heti ja helposti!

Kaikki vippi lainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaaja henkilöä. Lainahakija voi saada vippiä ilmaiseksi ilman kuluja tai korkoja, kun kyseessä on ensilaina.

Suunnittele luoton hakeminen huolella

Onnistunut lainakokemus lähtee hyvästä suunnittelusta. Oikein valittu pikalaina on hyvä alku, hyvin mietitty lainasumma sekä takaisinmaksuaika loistavaa edistystä. Lopullinen haaste on valita lyhennys oikein, varsinkin jos takaisinmaksuun on varattu pidempi aika kuin 30 päivää.

Lainaa - 19 vuotiaalle

Nyrkkisääntönä voi pitää ajatusta että pikavipit voi ottaa vähemmällä vertailulla kuin joustoluoton, mutta lue lisää miten vertailet lainat. Käyttöluotto on yleensä isompi laiina, joten se tulee suunnitella paremmin. Mitä pidempi laina-aika, sen tarkempi suunnitelma takaisinmaksulle kannattaa tehdä.

Pikavipit tulee maksaa aina takaisin ajoissa ja kokonaan, riippumatta siitä onko kohdannut työttömyys tai muu epäonni. Huolellisella suunnittelulla ennen ison lainan hakemista säästää selvää rahaa myöhemmin, ja mahdollisesti myös itsensä muilta ongelmilta. Kuten vanha kansa on jo pitkään tietänyt niin hyvin suunniteltu on puoleksi tehty.

Olemme koostaneet tähän joukon helppoja muistisääntöjä ja vinkkejä mitä käyttää hyödyksi lainapalveluita ja lainatarjouksia pikalainoja vertailtaessa. Vertailu on tärkeää tehdä ennen lainan hakemista, koska kun sopimus on tehty niin sen purkaminen on vaikeaa sekä kallista.

Luottopalvelu on taho jonka kanssa lainasopimus tehdään pikalainasta. Vippipalvelun kanssa hoidetaan myös pikalainan takaisinmaksaminen kokonaisuudessaan. Koska luottopalvelun kanssa tulee oltua pitkässä lainassa yhteistyössä monen vuoden ajan, kannattaa sen valitsemiseen käyttää hieman aikaa.

Helpoin keino valita luottopalvelu pikavippiä varten on vertailla itselle tärkeitä ominaisuuksia keskenään. Kuinka paljon lainalle tulee korkoa? Kuinka isot ovat lainan käsittely ja tilinhoitomaksut? Onko mahdollista saada lyhennysvapaita tai siirtää eräpäivää maksutta?

Lainapalveluita on markkinoilla monia ja niissä on usein suuria eroja. Erot tulevat esiin varsinkin lainan takaisinmaksamisen myötä. Lyhennysvapaat, eräpäivän siirrot sekä uuden lyhennyksen laskeminen ovat täysin normaaleja työkaluja takaisinmaksun aikana, mutta silti osa palveluista ei tarjoa niihin mahdollisuutta tai perii erillisiä maksuja kyseisista palveluista.

Lainapalvelun valinta onnistuu helpoiten käyttämällä lainahakua joka kertoo mitkä palvelut myöntävät sinulle sopivia lainoja. Sen jälkeen vertaile asiat jotka painavat luotonmyöntäjän toiminnassa, ja valitse muutama paras vaihtoehto minne lähetät lainahakemuksen. Kannattaa aina valita muutama paikka yhden sijaan niin on enemmän varaa vertailla.

Lainattava summa on hyvä miettiä etukäteen kunnolla, koska se vaikuttaa moneen asiaa kuten korkoprosentin ja laina-ajan muodostumiseen. Lainasumma on hyvä miettiä huolella ja mikäli tarkkaa summaa ei voi laskea, niin hyvä arvio summasta on riittävä. Pikalaina 19v ikärajalla on kätevä tapa saada rahoitusta kaiken kokoiseen rahan tarpeeseen.

Jos tarve on hakea muutamaa sataa euroa pikavippiä, niin takaisinmaksun ajalla ei välttämättä ole niin paljoa väliä. Tottakai jos tulot ovat pienet niin 100 euron ja 500 euron välillä on paljon eroa maksamisessa. Toisaalta jos tulot ovat aina erittäin pienet, niin ei kannata hakea lainaa mitä ei voi maksaa varmasti takaisin. Tämän takia on tärkeä miettiä lainasummaa mitä hakea luotolle, koska vippi pitää aina maksaa takaisin.

Joustoluotossa on mahdollista valita lainasummansa vielä päätöksen saamisen jälkeen. Kaikki joustoluotot myönnetään 2000 eurolle, mutta on hakijan oma asia kuinka paljon tilille luottoa nostaa. Takaisin maksetaan vain osuus mikä on nostettu omalle tilille, se mitä ei käytetä ei myöskään veloiteta.

Kulutusluotto sopii isojen lainasummien hakemiseen. Kun tarpeissa on isommat lainat 3000 euron - 50000 euron välillä, niin ne myönnetään pikalainoissa kulutusluottona. Kulutusluotossa tilille siirretään kerralla haettu rahasumma, joka maksetaan takaisin sovitun maksuaikataulun mukaisesti. 19v ikärajalla on useita vaihtoehtoja lainatuotteiden joukossa. 

19v ikäraja mahdollistaa ilman vakuuksia pikavipin hakemisen. Lainatarjous pyydetään lainapaikasta, joka tarjoaa esimerkiksi sopivaa tililuottoa. Maksuaika määräytyy lainatuotteen mukaan, ja se kannattaa ottaa huomioon lainavertailun tekemisessä. Ikäraja voi rajoittaa suurien tililuottojen ottamista, mutta se selviää lainatarjouksesta.

Kaikki summat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. 19v ikärajalla ei ole eri rajoituksia vakuuksien suhteen.

Laina pitää aina maksaa takaisin summasta, tai laina-ajasta riippumatta. Takaisimaksaminen kannattaa suunnitella hyvin, koska laiminlyönti tulee johtamaan ongelmiin. Velka tulee suunnitella niin että takaisinmaksaminen ei vaikeuta omaa taloutta.

Pitkässä lainassa on pitkä takaisinmaksuaika, joten kannattaa huomioida että lyhennyksiä tulee maksaa vielä usean vuoden kuluttua, kun oma talous on saattanut muuttua suuntaan tai toiseen.

Pikavippien kohdalla homma on hyvin selkeä, kaikki luotot maksetaan takaisin 30 päivän kuluessa. Pikavippien eräpäivän siirtäminen maksaa aina ylimääräistä ja siitä tulee aina viivästyskorkoa. Viivästyskorot voivat nostaa lainan hintaa todella korkealle. Ilmainen laina ei ole pian ilmainen, mikäli viivästyskorot juoksevat lainalle.

Joustoluotossa voi maksaa takaisin lainan takaisin itse valitsemassa rytmissä. Usealla palvelulla on mahdollisuus kiinteälle korkopronsentille, joka ei muuta korkoa laina-ajan lyhentymisen tai pidentymisen mukaan. Kiinteä korko mahdollistaa pidemmän laina-ajan ilman muutoksia sopimukseen, mutta myös antaa mahdollisuuden maksaa lainan pois kerralla niin halutessaan.

Kulutusluottoa maksetaan takaisin sovitussa aikataulussa. Takaisinmaksu sovitaan ennen sopimuksen allekirjoittamista, ja sen muutos vaatii uuden sopimuksen tekemistä tai vanhan päivittämistä.

Kulutusluottojen ollessa huomattavasti isompia lainoja kuin pikavipit tai joustoluotot, on sopimukseen merkitty takaisinmaksuaika vähintään 1 vuoden mittainen. Kulutusluotoissa tärkeäksi muodostuu maksuvapaat kuukaudet, eräpäivän siirto ja uuden lyhennyksen laskeminen.

Heti pikalainaa 19 - vuotiaalle

Pikalainaa 19 vuotiaalle

Parhaat pikalainat löydät vaivattomasti kauttamme ja olemme keränneet yhteen kotimaiset pikavippi, joustoluotto ja kulutusluottoa myöntävät lainapalvelut. Voit lainahaun avulla vaivattomasti hakea sinulle sopivat lainatuotteet ja vertailla pintapuolisesti luotonmyöntäjien eroja.

Ikäraja ei ole este tililuotto lainoja hakevalle. Kaikki lainapaikat myöntävät lainoja 19v ikärajalla. Lainapäätöksen saa heti, mistä saa tarvittavat tiedot myös lainavertailun tekemiseen. Edullisin tapa löytää lainoja on lainavertailun tekeminen, eri lainapaikat tarjoavat usein lainoja vaihtuvilla ehdoilla.

Kun olet löytänyt sopivan ehdokkaan niin pääset suoraan arvostelusta siirtymään hakemuksen täyttämiseen. Täytä hakemus, toimita vaaditut liitteet sekä tarkennukset, niin saat vastauksena sähköpostilla lainasopimuksen. Voit lähettää useita hakemuksia kerralla, niin saat useita sopimuksia postilla.

Pelkkä hakemuksen lähettäminen ei sido mihinkään ja sopimus syntyy vasta kun sähköinen allekirjoitus on tehty. Voit pyytää tarjouksia niin monta kuin haluat, tällöin on helppo kilpailuttaa lopulliset tarjoukset kun kaikki kulut ja ehdot ovat tiedossa.

Jos et jaksa itse hakea pikavippejä myöntäviä palveluita, niin olemme keränneet muutaman suosikin:

Zmarta

Zmarta lainapalvelu kilpailuttaa kulutusluotot puolestasi! Saat yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta, joista voit helposti vertailla oman suosikkisi. Sopimuksen hyväksyttyäsi rahat ovat nostettavissa tilille välittömästi! Lainasummat Zmartalla vaihtelevat 500 euron - 50 000 euron välillä.

Zmarta tarjoaa lainaa 19-vuotiaalle

Zmarta

(8.8 / 10)   

Zmartalla saa kaikki luotot ilman vakuita tai takaajia. Hakemukset käsitellään nopeasti, jo minuuttien kuluessa saat ensimmäiset tarjoukset lainalle. Nopein tapa saada isoja summia heti tilille!

Omalaina

Omalaina tarjoaa joustoluottoa, mikä elää sinun lainatarpeiden mukaan. Voit itse päättää paljonko lainasta nostata rahaa tilillesi. Maksat korot ja kulut vain omalle tilille nostetusta rahasta, et koko luottosummasta. 

Omalalainan ikäraja 19v

Omalaina.fi

(1.2 / 10)   

Omalainan joustoluotto mahdollistaa lainan nostamisen vuorokauden ajasta riippumatta. Velka on myös maksettavissa pois koska tahansa. Luottotilille saa nostorajaa 2000 euroon asti.

Viimeksi muokattu: