Vippi heti tilille - hae parhaat vipit ja pikavipit netistä

Vippi heti tilille - hae parhaat vipit ja pikavipit netistä

Hae vippi heti tilille 

1. Käytä lainahakua 50 euron  – 50000 euron lainan löytämiseen

2. Tutki lainapalveluiden ehdot ja tee alustava vertailu

3. Lähetä hakemus sopiviin vippipaikkoihin ja odota vastauksena lainapäätös

4. Vertaile lainatarjoukset ja käy allekirjoittamassa paras vaihtoehto

 

Vippi tunnetaan myös nimellä pikavippi, tai pikalaina, joka tarkoittaa useita netistä haettavia vakuudettomia lainoja. Alun perin ensimmäiset vipit olivat pikavippejä, jotka on tarkoitettu lyhytkestoisten lainojen ottamiseen. 

Pikavipit maksettiin alkuaikoina takaisin viimeistään 30 päivän kuluessa, mutta nykyään suurille lainasummille myönnetään pitkää maksuaika.

Vipit ovat kehittyneet pikavippien ulkopuolelle, ja kattavat isotkin lainasummat. Joustoluotto ja kulutusluotto mahdollistavat 1 – 15 vuoden lainan takaisinmaksuajan. Nämäkin lainat myönnetään aina ilman vakuuksia ja takaajia, aivan kuten pikavipitkin.

Esittelemme tässä artikkelissa parhaat keinot saada edulliset vipit, parhaillaan täysin ilman kustannuksia.

Vippi on helppo laina

Vipin hakeminen tilille onnistuu vaivattomasti käyttämällä tarjolla olevaa lainahakua. Kaikki kauttamme haettavat 50 – 50000 euron vipit myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia ja ne saa heti tilille. Vipin paras puoli on nopea toiminta, netistä otettu vippi on nopein keino saada rahaa omaan pankkiin.

Vipillä helposti rahaa tilille

Pankista haetuissa lainoissa on aina käsittelyaika, ja usein niihin vaaditaan hakijan toimittavat takuita tai vakuuksia lainan saamisen edellytyksenä. Netistä haettavat vipit antavat lainaamisen mahdollisuuden myös hakijoille, jotka eivät pysty toimittamaan takauksia tai vakuuksia.

Vakuudeton laina on erikoisuus, jota ei saa juuri mistään muualta kuin pikalainojen lainatuotteissa. Kivijalkakonttoreista myönnettävät lainasummat on lähes aina sidottu joku vakuuksiin tai takaajiin.

Kyseessä on paras keino hakea lainaa, jos rahaa on tarvetta saada tilille nopeasti.

 • Vippi on ainoa laina, joka myönnetään ilman takuita tai vakuuksia
 • Vippihakemukset käsitellään erittäin nopeasti ja parhaillaan rahaa saa minuuteissa tilille
 • Netistä haettavat pikalainat, eli vipit sopivat kaikkiin lainatarpeisiin

Milloin hakea vippiä? 

Edullinen vippi heti tilille

Pikalaina on hyvä laina silloin, kun on tarvetta saada nopeasti rahaa tilille. Pikavippi on ainoa keino saada suuriakin summia tilille vielä saman päivän aikana. Tämä mahdollisuus tarjotaan vielä ilman vakuuksia tai takaajia, mikä antaa mahdollisuuden hakea lainaa heti tilille täysin omatoimisesti ilman muiden ihmisten apua.

Lainalle ei tarvitse laittaa vakuudeksi mitään omaa omaisuuttaan, toisin kuin esimerkiksi autokaupan myöntämässä rahoituksessa.

Autolainalla ostetun auton omistaa autokauppa siihen asti, että velka on kokonaisuudessaan hoidettu pois. Joten jos haluat lainaa sijoitukseen ilman, että ostettavaa asiaa tarvitsee pantata niin kannattaa hakea pikalainaa.

Mikäli et ole varma minkä verran rahaa tarvitset lainalle, tai kuinka pitkäksi aikaa, niin pikavippinä myönnetty joustolaina on avain ongelmiin. Mikään pankista haettava laina ei tarjoa samaa joustavuutta ja nopeutta, samalla pidättäen mahdollisuuden maksaa velka milloin tahansa.

 • Vippi on paras vaihtoehto, kun haluat lainaa ilman sitoumuksia
 • Netistä haettu pikalaina on mahdollista saada ilman kuluja tai korkoja
 • Jos et ole varma lainatarpeesta, oikea vippi joustaa sopivasti tarpeiden mukaan

Nimelliskorko määrätyy palvelun asettamien ehtojen mukaan. Nimelliskorkoon vaikuttaa hakijasta tehty luottoarvio, lainasumma sekä takaisinmaksuaika. Todellinen vuosikorko on kuitenkin eri asia, eikä sitä tule sekoittaa nimelliskorkoon.

Pikaluottojen lainasummat vaihtelevat 50 - 50000 euron välillä. Pikavipit ovat korkeintaan 400 euron suuruisia, mutta tililuottona myönnetty kulutusluotto mahdollistaa isotkin lainasummat pitkällä maksuajalla.

Vipin hakeminen käy nopeasti

Vippi tilille nopeasti

Lainan hakeminen netistä ilman vakuuksia tai takaajia käy erittäin nopeasti ja vaivattomasti, kunhan tietää mitä on tekemässä. Tärkein työkalu on hyvä lainahaku, sen avulla saat helposti kerättyä vippipalvelut, joiden välillä voit tehdä vertailuja parhaan luoton löytämiseksi.

Pikalainojen välillä on suuria eroja ja pienelläkin lainavertailulla voi säästää useita satoja euroja rahaa, varsinkin pitkäaikaisissa lainoissa. Sen takia vipin hakeminen netitä kannattaa, kun tarvetta on saada rahaa tilille nopeasti. Kulutusluotto sopii isoihin lainoihin ja joustoluotto taas vaihtelevampaa lainantarpeeseen.

Kivijalkapankkien lainatarjousten vertaileminen on huomattavasti haastavampaa. Nyt voi yhdellä haulla saada usean vippipaikan tiedot, ja vertailemalla saat helposti selville, minne kannattaa hakemus pikalainaa varten lähettää.

Lainapalvelut ovat panostaneet paljon hakemusten käsittelyn nopeuttamiseen, ja nykyään vastauksen luottohakemukseen saa parhaillaan minuuttien kuluessa.

Suurin osa tarkastuksista on automatisoituja, joten lainatarjous tehdään kirjaimellisesti muutamassa minuutissa, kunhan kaikki tiedot ovat täytetty hakemuksessa oikein.

 • Lainahakemuksen jättäminen on täysin ilmaista eikä sido mihinkään
 • Vippien käsittely on pitkälle automatisoitu, eli todella nopeaa
 • Nettivippien vertaileminen on erittäin helppoa ja vaivatonta

Kun tarvitset rahaa tilillesi heti, kannattaa kääntyä vippejä myöntävien yritysten puoleen. Verkkohakemuksen jättäminen on helppoa, ja pian pikavippipalvelu lähettää tarjouksen  lainasta, mistä löytyy myös tarkkojen lainaehtojen tiedot.

                      

Vippien rajoitukset

Vippi on kätevä laina

Pikalainojen hakemisessa on rajoituksia, kuten missä tahansa muissakin lainoissa. Rajoitukset eivät ole niin tiukkoja, mitä kivilainapankkien myöntämissä lainoissa. Tietyt asiat pitää ottaa huomioon ja varmistaa että luottolaitokset asettamat ehdot täytetään.

Pikavippiä on turha hakea vippipalvelusta, jossa on liian korkea ikäraja. Lainaehdot ovat ehtoja, joista ei jousteta, joten ei kannata käyttää aikaa lainanhakemiseen mitä ei voi realistisesti saada. Ota tämä huomioon arvioidessasi minkä suuruista lainaa olet hakemassa.

Luottolaitokset ovat sidottu noudattamaan suomen lakia lainan myöntämisessä, ja sieltä tulee muutama rajoitus pikavippien hakijalle. Kaikkien joille pikavippiä myönnetään pitää asua suomessa säännöllisesti. Lainahakemuksen käsittelyn yhteydessä osoite tarkistetaan väestörekisterin tiedoista.

Laki asettaa myös rajoituksen luoton myöntämisen, mikäli hakijalla on ollut tai on mahdollisuus päätyä maksuongelmiin lainojen takia. Rahaa ei saa vipata hakijalle, mikäli taustalla on maksuhäiriömerkintöjä tai on selkeä mahdollisuus päätyä ongelmiin luoton takaisinmaksamisen kanssa.

 • Laki asettaa vippien myöntämiselle rajoituksia, kuten vakituinen osoite suomessa
 • Pikavippiä ei voida myöntää, jos on maksuhäiriöitä tai luottotiedoissa merkintä
 • Vippipaikat voivat itse asettaa lainalle vaatimuksia, kuten ikäraja tai takaisinmaksuaika luotolle

Vippiä tilille ilman kuluja

Hae vippi heti tilille

Vipin voi saada myös ilman mitään lainalle muodostuvia kustannuksia tai kuluja. Kirjaimellisesti siis ilmaista lainaa. Tämä tarjous voi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta on täysin saatavissa oleva lainatuote.

  Osa vippipaikoista myöntää ensimmäisen pikavipin tai joustoluoton noston ilman korkoja tai kuluja lainalle. Takaisinmaksu koskee vain lainasummaa, eikä mitään muita menoja lainalle ei muodostu.

 Tarjous koskee ainoastaan ensimmäistä kertaa lainaa ottavia, eli niin sanottuja ensilainaajia. Pikavipeissä ilmainen nosto   on yleensä rajoitettu 400 euroon, ja takaisinmaksu tulee suorittaa 30 päivän kuluessa vipin nostamisesta.

Joustoluottona myönnetyt tililainat tarjoavat ensimmäisen noston tililtä ilman kuluja, kunhan se maksetaan kokonaisuudessaan takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää.

 • Pikavippi ja joustoluotto on mahdollista saada ilman kuluja tai korkoja
 • Ilmaista lainaa tarjotaan ensilainaa ottaville hakijoille
 • Ilmainen pikavippi on yleensä rajoitettu 400 euron lainasummaan

Pikavippivertailu kannattaa tehdä kuluttoman ensilainan löytämiseen. Takaisinmaksu koskee ainoastaan lainattua summaa, eikä mitään nimelliskorkoa peritä.

Vippivertailu kannattaa aina tehdä, esimerkiksi lainapalveluiden välillä on suuria eroja esimerkiksi lainaehtojen muodostumisessa ja vuosikoroissa ja näin löytää kaikista edullisimmat lainat.

Näin löydät edullisimmat vipit

Edullisimmat pikavipit löytyvät helpoiten yhdistämällä hyvä lainahaku ja lainavertailu. Hyvin toimiva lainahaku tarjoaa tuloksissa paljon vaihtoehtoja luottolaitoksista, mistä sopivaa lainaa voi lähteä hakemaan.

Vipillä rahaa tilille heti

Ei kannata käyttää aikaa luottopalveluiden etsimiseen hakukoneen avulla, vaan hyvä lainahaku säästää aikaa ja vaivaa. Syötä haluttu lainasumma ja saat heti sopivat vippipaikat yhdessä listassa. Tämän jälkeen vippipalveluiden vertailu käy vaivattomasti.

Muista aina pyytää luottolaitokselta henkilökohtainen tarjous ennen lopullisen vertailun tekemistä. Lopullinen lainavertailu tulee aina tehdä lopullisista tarjouksista. Luottoluokitus määrittää millä korolla ja maksuajalla luottoa myönnetään, joten esimerkkeinä annettu korko on todellakin vain suuntaa antava.

Vertaile vippipaikoista ja lainatarjouksista aina kaikki kulut, korot sekä mahdolliset muut menot vipille. Laske mikä on edullisin vaihtoehto oman tarpeen kattamiseen, ja tarkasta erityisesti onko ilmaista ensilainaa tarjolla.

 • Käytä lainahakua sopivien lainapalveluiden löytämiseen
 • Vertaile huolellisesti lainapaikat sekä henkilökohtaiset vippitarjoukset
 • Tarkista onko mahdollista saada ensilaina ilman mitään korkoja tai kuluja

Kulutusluotto on hyvä arvioida vuosikoron perusteella, koska laina-aika on usein pitkä. Pikavippi kannattaa arvioida erillä periaattella lyhyen laina-ajan takia.

Oikein valittu vippituote on tärkein askel edullisen pikalainan saamiseen. Tarkasta eri lainatuotteiden tarjoamat mahdollisuudet, ja pyydä lainapäätös useasta eri palvelusta. Mitä enemmän vaihtoehtoja, sen paremmin voit vertailla eri kulut kuten nostopalkkiot tai tilinhoitomaksut.  

Lainalaskurin avulla voit halutessasi tehdä omia laskelmia pikavippejä myöntävissä palveluissa, mitta muista pyytää lainapäätös lopullista vertailua varten.

Viimeksi muokattu: