Lainaa 3000 euroa - kätevästi pikalainalla rahaa tilille

3000 euron lainaa voi hakea usean eri lainatuotteen avulla. Eri lainatuotteet mahdollistavat lainan hakemisen itselleen parhaiten sopivilla lainaehdoilla. Kaikki kauttamme saatavat pikalainat myönnetään aina ilman vakuuksia tai takaajia, joten tästä voi hakea vippiä täysin omatoimisesti.

Riippuen täysin minkälaisen lainatuotteet avulla pikalainaa haetaan, että miten lainalle muodostuu korkoehdot, takaisinmaksu sekä mahdolliset lainan muut kulut. Sen vuoksi oma lainan takaisinmaksu kannattaa suunnitella alustavasti, se auttaa myöhemmin valitsemaan sopivimman pikalainatuotteen.

3000 euroa on isompi laina kuin pikavippi, mutta ei lähelläkään suurimpia lainasummia. 3000€ laina on mahdollista saada kahden eri lainatuotteet avulla, joustoluoton ja kulutusluotoin. Käymme tässä artikkelissa lävitse vaihtoehtoja, miten hakea lainaa heti tilille mahdollisimman edullisesti ja helposti.

Mitä vippiä 3000 euron lainaa varten?

Lainatuotteita on tarjolla useita, ja niiden välillä voi olla vaikea tehdä valintoja, mikäli ei tiedä mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota vippiä hakiessa. Pikalainoissa on suuria eroja lainatuotteiden välillä, ja siksi oikein valittu vippi mahdollistaa edullisen lainan hakemisen.

Kannattaa olla selvillä mitkä vipit soveltuvat parhaiten omaan tilanteeseen. Sen takia käymmekin tässä artikkelissa lävitse vaihtoehdot mitä on tarjolla 3000 euron pikalainan hakemiseen.

Kuten aiemmin todettiin, niin perinteinen pikavippi on täysin poissa laskuista, sen tarjoamat lainasummat eivät riitä lähellekään haettua 3000€.

Joustoluotto

Joustoluotto on paras vaihtoehto, mikäli kyseessä on tilanne missä tarkka lainasumma tai takaisinmaksuaika ei ole vielä selvillä. Joustava luotto antaa käyttöön lainatilin, mistä jokainen hakija voi nostaa rahaa omalle tilille sen verran, kun lainatilillä on katetta.

Yleensä joustoluotto myönnetään 2000 – 3000 euron lainasummille, josta voi nostaa omalle tililleen juuri sen verran, kuin on tarvetta. Joustoluotto on erikoinen pikalaina myös siinä suhteessa, että toisin kuin muut vipit, sen voi nostaa tililleen useassa osassa.

Muut vipit maksetaan aina kertasuorituksella, joustoluotto antaa mahdollisuuden nostaa rahaa kerralla tai useammin.

Joustavan luoton paras puoli on myös maksuajat , sekä niiden joustavuus, missä hakija voi halutessaan milloin tahansa maksaa koko luoton kerralla pois ilman ylimääräisiä kuluja. Joustoluotto tilille tehdyt lyhennykset palautuvat takaisin nostettavaksi saldoksi, eli kyseessä on jatkuva lainasopimus. Sopimus päättyy, kun kaikki velat on maksettu, eikä uusia nostoja tililtä enää tehdä.

Joustolainan korko ja kulut määräytyvät suuresti lainapalvelun mukaan. Ensilainaajalle voidaan antaa tarjous missä uusi asiakas saa lainaa ilman kuluja tai korkoja. Seuraavasta nostosta peritään korvaus, mutta jos aikeena on tehdä vain yksi nosto niin sillä ei ole väliä.

Yksi asia erottaa joustoluoton muista pikalainoista: toisin kuin mitään muita vippejä, joustoluottoa voi nostaa luottotililtä omalle tilille kellon ajasta riippumatta. Tämä antaa mahdollisuuden nostaa lainaa tilille kellon ajasta riippumatta, kunhan luottotilillä on katetta.

Kulutusluotto

Kulutuslainan hakeminen voi olla paras vaihtoehto, kun tavoitteena on hakea 3000 € lainaa. Kulutusluotto tililaina mahdollistaa pitkän maksuajan myös pienemmille lainoille, nämä vipit on suunniteltu maksettavan takaisin pidemmän ajan kuluessa, kuin esimerkiksi pikavipit tai joustoluotot.

Kulutusluotto on ainoa laina, jota myönnetään pitkällä maksuajalla. Muissa pikalainoissa makuaika on korkeintaan 60 kuukautta, eli 5 vuotta. Joustoluotolle saa maksuaikaa 1 – 15 vuotta, joten isoa lainaa voi maksaa rauhassa takaisin. 3000 euron lainalle ei myönnetä kulutusluoton täyttä maksuaikaa, koska muuten kuukausikorko ja vuosikorko nousevat liian suuriksi.

Pitkä maksuaika soveltuu ainoastaan isoille lainoille, mutta 3000 euron vipille saa kyllä muutaman vuoden maksuaikaa vaivattomasti.

Tililaina kulutusluotto tarjoaa mahdollisuuden käyttää takaisinmaksua helpottavia palveluita, kuten lyhennysvapaita kuukausia, maksuvapaita kuukausia, eräpäivän siirtoa sekä uuden lyhennyksen laskemista lainalle.

Joustoluoton saa joko kiinteällä korolla tai joustavalla korolla. Tämä määräytyy pikavippiyritysten määrittämin ehtojen mukaan, joten kannattaa tehdä lainavertailu ennen hakemista, jos haluaa saada varmasti kiinteän koron lainalle.                      

Kuka voi hakea 3000e lainan?

3000€ lainalle on lakisääteisiä rajoituksia, kuten kaikille pikalainoille. Luotomyöntäjät joutuvat varmistamaan lain velvoittamana hakijalta tietyt asiat, mutta voivat itse myös vaatia omia ehtoja lainoille.

Lakien tarkoitus on varmistaa lainan hakijan etu, mutta myös vippipalvelun sijoituksen turvallisuus. Luottolaitokset omilla ehdoillaan pyrkivät tietenkin suojelemaan omia etuja, mutta kovan kilpailun ansiosta säännöt ovat melkein kaikilla palveluilla identtiset.

Laki lainan myöntämisestä

Lain mukaan hakijoilla tulee olla ilmoittaa seuraavat tiedot, sekä täyttä myös seuraavat vaatimukset että lain puolesta hakijalle voidaan myöntää luottoa:

  • Vähintään 18 – vuoden ikäraja, alaikäinen ei voi hakea lainoja
  • Vakituinen osoite suomessa, joka löytyy väestörekisterin järjestelmästä
  • Riittävästi verotettavia tuloja luoton takaisinmaksuun, sosiaaliset etuudet ei käy tuloksi
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä tai mahdollisuutta joutua ongelmiin lainan lyhennysten takia
  • Mahdollisuus tunnistautua sähköisesti lainapalveluun

Laki ei määritä kuinka paljon tuloja tulee olla, vaan että niitä tulee olla. Lainsäädäntö ei ota kantaa pikavippien ikärajoihin, ainoastaan siihen, että hakijan tulee olla täysi-ikäinen.

Lainapalvelun rajoitukset

Luottolaitosten omat ehdot koskevat ovat tarkennuksia lain määrittämiin ehtoihin. Palvelut voisivat periaatteessa joustaa tietyistä tarkennuksista, mutta yleensä eivät sitä tee. Luottolaitosten ehtoja ovat muun muassa:

  • Ikäraja joka voi olla korkeampi kuin 18v. 19, 20 ja 21 vuotta ovat yleisiä rajoituksia hakijan iälle. Luottolaitos voi määrittää myös yläikärajan, joka on useasti 70 – 75 vuotta.
  • Lainanmyöntäjä tekee luottoarvion kaikista hakijoista, jossa otetaan huomioon maksukyky, luottohistoria, tulot, verotustiedot ja muut vastaavat saatavilla olevat tiedot. Luottoarvio määrittää, myönnetäänkö pikalaina vai ei.
  • Vippiyritys voi myös vaatia tietyn määrän tuloja, että laina voidaan myöntää. Tätä ei nykyään enää juurikaan käytetä, vaan luottoarvio on korvannut tämä

Hae 3000€ laina heti tilille

3000 euron laina löytyy helposti lainahaun sekä lainavertailun avulla. Lainahaku auttaa löytämään potentiaaliset vippipalvelut 3000 ekin lainalle. Lainavertailua käytetään ensin parhaiden luotonmyöntäjien löytämiseen, ja kun lainatarjoukset on saatu, niin lopulliseen lainavertailuun.

Lainahakemuksen jättäminen on täysin ilmaista, ja tarjouksia lainoista voi pyytää niin monesta palvelusta kuin haluaa. Lainahakemukset käsitellään nopeasti, ja yleensä tarjous lähetetään nopeasti. Lainatarjouksen mukana tulee myös lainalupaus, mikä annetaan, kun luottoarvio on hyväksytty.

Jos et jaksa omatoimisesti hakea ja vertailla lainoja, niin voit myös hakea suoraan seuraavien suosittujen palveluiden kautta.

Bank Norwegian

Bank Norwegian on tunnettu luottolaitos, joka myöntää kaiken kokoisia joustoluottoja. 3000e lainasumma ei tuota Norwegianille mitään vaikeuksia, ja se tarjoaakin loistavan kuukausikoron lainalle.

Bank Norwegian 3000e lainat ovat edullisia ja nopeita

Bank Norwegian

(7.3 / 10)   

Bank Norwergian tarjoaa mahdollisuuden myös luottokorttiin, joutoluottoon sekä muhin käteviin lainatuotteisiin. Luottokorttimaksuista saa bonus-pistetä Norwegian Air - palveluun.

CashBuddy

Cashbuddy lainapalvelusta saa luottoa 3000€ tilille ilman vakuuksia tai takaajia.  Cashbuddy tarjoaa 12 – 60 kuukautta maksuaikaa lainalle, jota voi nostaa joustoluottona korkeintaan 3000 euroa.

Cashbuddy lainaa 3000 euroa heti ilman vakuuksia pitkällä maksuajalla

CashBuddy

(8.5 / 10)   

Ikäraja Cashbuddyn lainapalveluun on 20 - vuotta. Kaikki hakijat voivat hakea täyttä lainasummaa, eli madallettua lainasummaa ei tarjota nuorille hakijoille

Eurolimiiitti

Eurolimiitti vippipaikka tarjoaa joustavana luottona lainaa aina 3000 euroon asti. Joustava luotto on ainoa lainatuote, jonka voi nostaa tilille useassa osassa. Lainan takaisinmaksaminen onnistuu myös kerralla ilman erillistä pyyntöä.

Eurolimiitti myöntää 3000 euron pikalainoja netissä

Eurolimiitti

(7.7 / 10)   

Ikäraja Eurolimiitti lainapalveluun on korkeampi, kuin useaan kilpailijaan. Kaikille hyväksytyille hakijoille Eurolimiitti tarjoaa mahdollisuuden saada nopeasti ja helposti edulliset lainat.

Viimeksi muokattu: