Hae Pikavippi 100€

Vippien suosituimpia summia on 100 euron pikavippi. Se on kätevän kokoinen laina, minkä takaisinmaksussa ei tule säännöllisillä tuloilla mitään ongelmia. Ei siis ihme että 100 euron pikavippi on alusta asti ollut eräs suosituin lainasumma pikavippejä tarjoavien yritysten joukossa.

100 euron vipillä voi helposti paikata yllättävien laskujen aiheuttamaa rahallista puutostilaa, tai lähteä viettämään hauskaa viikonloppua kaupungille. Se täyttää jääkaapin tarvittaessa, tai tuo vaimolle lahjaksi jotain pientä mukavaa viikonlopun kunniaksi. Satanen ei ole liian pieni raha viikonlopun viettämiseen, shoppailureissuun tai yllättävästi unohtuneen laskun äkilliseen hoitamiseen.

Se ei ole liian iso, mutta toisaalta ei liian pienikään vaan, juuri sopivan kokoinen lainasumma pieneen tarpeeseen. Pikavippi on hyvin erilainen lainatuote, kuin esimerkiksi tililuotto lainat. Vaikka pikalaina kattaa usean lainatuotteen, kannattaa aina muistaa valita tarkasti minkä lainan ottaa.

Näytetään 8 lainapaikkaa, joista saat 100€ pikalainan

Lainapalvelu Korko Alk. Lainasumma Kokemuksia Hae Lainaa
Rahoituslaitos 100€

4.19%

100€

arvosana 9.5
Käyttäjät 8.2
Ferratum Joustava 100€

19.97%

100€

arvosana 7.7
Käyttäjät 9.4
Lainasto Ostosraha 100€

20%

100€

arvosana 3
Käyttäjät 8.5
iRaha 100€

20%

100€

arvosana 7.7
Käyttäjät 6.5
Sweepbank Luottokortti 100€

19.9%

100€

arvosana 7.3
Käyttäjät 7.7
Bondora 100€

9.9%

100€

arvosana 8.7
Käyttäjät 8.25
Limiitti.fi 100€

19.9%

100€

arvosana 6.3
Käyttäjät 5.1
Omalaina.fi 100€

4.99%

100€

arvosana 7.3
Käyttäjät 5.9

Onko 100 euron vippi helppo saada?

 100 euroa saa heti tilille usean eri lainapalvelun kautta helpommin kuin esimerkiksi joustoluoton. Hyvin usein sen saa ilman kuluja. Kun laina maksetaan takaisin nopeasti 7 – 30 päivän kuluessa, ei tarvitse maksaa mitään korkoja. Jotkut palvelut asettavat käsittelymaksuja, mutta ne ovat hyvin pienet suhteutettuna säästettyihin korkokustannuksiin.

100 euron pikavipin saa tilille nopeasti ilman vakuuksia tai takaajia, joten se on hyvä vaihtoehto, kun rahaa pitää saada tilille heti. Lainapalvelut käsittelevät pienet pikavippi hakemukset erittäin nopeasti, ja parhaimmillaan rahat voivat olla tilillä jo 5 minuutin kuluessa hakemuksen jättämisestä. Maksuajat vipeissä on aina identtiset.

Lainayritysten sivustot on suunniteltu helpoksi käyttää ja kaikkien tietojen sekä dokumenttien toimittaminen onnistuu vaivattomasti.

Muista tehdä lainavertailu ennen vipin hakemista

Pikavipin takaisinmaksuaika on aina korkeintaan 30 päivää. Muut pienet pikalainat maksetaan takaisin 1 kuukauden - 60 kuukauden aikana. Pienten vippien ottaminen ei pitkällä maksuajalla ei ole kannattavaa, koska nimelliskorko, kuukausikorko sekä muut lainan kustannukset nousevat korkeiksi.

Vippien lainavertailun tekeminen on helppoa ja vaivatonta, kun on oikeat työkalut käytössä. Lainatarjouksia voi pyytää niin monta kuin haluaa, näin mahdollistaa aina parhaan pikavipin löytäminen.

Kuka voi hakea 100 euron pikavippiä?

Satasen vippiä voi hakea kaikki täysi-ikäiset suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Luottotiedot tarkistetaan jokaisen hakijan kohdalla, mutta pienet lainat eivät tarvitse tarkkoja selvityksiä palkkatuloista. Palvelu voi määrittää ikärajan halutessaan esimerkiksi 20 - vuoteen, laki ei estä ikärajan asettamista korkeammalle kuin vaaditut 18 vuotta.

100€

Meidän kautta voi hakea 100e lainaa

Osoitteen tulee olla vakituinen, tai lainapalvelu ei voi käsitellä hakemusta. Osoite tarkastetaan väestöliiton rekisteristä, ja ilmoitettu osoite tulee olla sama kuin rekisterissä tallennettu.

Hakijalla tulee olla käytössä verkkopankkitunnukset, matkapuhelin tai mobiilivarmennus, jotta palveluun voi kirjautua. Myös lainahakemuksen hyväksymiseen tarvitaan edellä mainittuja.

100€ vippi ilman kuluja

Pikavippi 100€ lainasummalla on pikavippivertailun parhaita ehdokkaita. 100€ pikaluotto on mahdollista saada ilman korkokuluja tai muita maksuja, jos kyseessä on ensilaina. Kuluton pikalaina myönnetään ensilainaajalle, joten sitä ei voi nostaa useasti samasta palvelusta. Lainaehdot rajaavat ensilainan yhteen kertaan kaikissa vippipaikoissa.

Mikäli vippi maksetaan myöhässä takaisin, tulee sille lainaehdoissa määritetty korko, joka voi nostaa todellisen vuosikoron huomattavan suureksi. Luotto pitää siis aina muistaa maksaa ajoissa.

Käytä pikavippivertailua parhaan pikavipin löytämiseen. Vertaile luotolle muodostuva hinta, sekä muuta mahdolliset kulut, mikäli ei ole mahdollista nostaa 100€ vippiä ilman kuluja. Vippivertailun tekeminen on aina järkevää, vaikka tarkoituksena ei olisi saada kuluttomia vippejä.

Lainatuotteiden välillä on eroja esimerkiksi lainaehdoissa, vuosikoroissa sekä muissa menoissa. Kuluton pikavippi on siis etsimisen arvoinen vaihtoehto.

Mistä hakea 100 euron pikavippi?

100 euron pikavippejä on tarjolla usealla eri lainan tarjoajalla, mutta valinnassa kannattaa käyttää harkintaa. Pikalainojen ehdoissa on paljon eroja ja tarkkaan valitsemalla säästät rahaa kuluissa ja koroissa.

Olemme keränneet listan yhteistyökumppaneista, joiden kautta saat ensimmäisen 100 euron lainan ilman mitään korkoja!

Ferratum

Ferratum tarjoaa ensilainaajille 100 euron pikavippi ilman kuluja tai korkoja. Maksuaikaa pikalainalle saa 7 – 30 päivää sopimuksen mukaan. Ferratum on erikoistunut tarjoamaan myös muita lainoja, kuten joustoluottoa vaihteleviin lainatarpeisiin ja Plus – luottoa isojen lainojen hakemiseen.

Ferratum on halvin 100 euron pikalaina

Ferratum Joustava

(8.8 / 10)   

Ferratumin lainapalvelu on erittäin nopea ja lainapäätöksen saa palvelusta parhaimmillaan 5 minuutin kuluessa. Voit hakea lainaa tietokoneella mutta myös mobiililaitteiden applikaation avulla.

Vivus

Vivus tarjoaa suomalaisille asiakkailleen laadukkaita lainapalveluita. Ferratumilta on mahdollista saada vakuudetonta lainaa helposti. 100 euron pikavippi onnistuu vaivattomasti ilman mitään ylimääräisiä kustannuksia tai korkoja!

Vivus pikavippi 100 euroa heti tilille netistä

Vivus.fi

(6 / 10)   

Vivus mahdollistaa vaivattoman eräpäivän siirron. Eräpäivän siirto onnistuu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun ja maksamalla pieni lisämaksu siirrosta.

Ekstraluotto

Ekstraluotto on toiminut suomessa hyväksyttynä lainapalveluna jo vuodesta 2006. Ekstraluotto tarjoaa mahdollisuuden nostaa kertaluontoinen pienlaina, mikä maksetaan takaisin 30 päivän kuluessa. Lainalle ei muodostu korkoa mutta veloitetaan 15% nostokuluja.

Extraluotto lainaa 100 euroa ilmaiseksi pitkällä maksuajalla

Ekstraluotto

(6.2 / 10)   

Ekstraluotto on mahdollistanut lainan nostamisen tilille myös tekstiviestin avulla!

Viimeksi muokattu: