Limiitti.fi

Limiitti.fi

Lainasummat: 100€ - 2000€
Laina-ajat: 3kk - 33kk
Ikäraja: 18v
Korko: 19.9%
Esimerkkilaina: Nimelliskorko max. 20%
5.1 KÄYTTÄJÄT
6.7 arvosana

Limiitti.fi kokemuksia

Info

Limiitti.fi on jatkuvaa joustoluottoa myöntävä yritys. Limiitti.fi on perustettu vuonna 2015, ja se on kasvanut erääksi suosituimmista lainapalveluista.

Limiitti.fi yrityksen omistaa Tact Finance Oyj. Tact Finance on perustettu jo vuonna 2006, ja siitä asti tarjonnut suomalaisille asiakkaille lainapalveluita. Tact Financella on monta lainapalvelua omistuksessaan, ja se toimii myös ruotsin lainapalvelumarkkinoilla.

Lainatuotteet

Lainatuotteiden osalta anna arvosanan 7/10. Arvosanaa laskee lainasummien suppeus, sekä maksuajan valinnan rajoitettu mahdollisuus. Kiitosta annamme palvelun joustavalle mahdollisuudelle valita itse lainasumman, sekä lyhennyksen muodon.

Lainapalvelusta on mahdollista saada lainaa 100 – 2000 euron väliltä. Kaikki lainat mitä myönnetään, ovat joustavia kulutusluottoja. Lainat myönnetään aina 500, tai 2000 euron suuruisille summille. Kun lainapäätös on tehty, on lainasumma nostettavissa kerralla, tai halutessaan pienimissä erissä.

Lainapalvelu tarjoaa 3 - 30 kuukautta maksuaikaa lainalle, mikä on 2000 euron lainalle markkinoiden mukainen maksuaika. Laina-aika määräytyy asiakkaan valinnan mukaisesti.  Lyhennyksen voi tehdä kertalyhennyksenä, tai vaihtoehtoisesti kiinteissä kuukausierissä. Esimerkiksi 1000 euron lainalle kuukausittainen kiinteä lyhennys on 150 euroa kuukaudessa.

Kulut ja korot

Lainapalvelun kulut ja korot saavat arvioin 7/10. Lisäpisteitä annamme järkevästä todellisesta nimelliskorosta. Vähennämme pisteitä todellisen vuosikoron suuruudesta, sekä vertaillen suuresta nostopalkkiosta.

Limitti.fi palvelussa on vertaillen todella matala nimelliskorko, alkaen 24 %, tämä on kaikissa vertailussa halpa nimelliskorko. Lainapalvelusta saa verraten halpaa lainaa, jos lainasumma on yli 1000 euroa. 1500 euron laina 12 kuukauden maksuajalla muodostaa kaikki kulut huomiovan, todellisen vuosikoron 56,23 % suuruiseksi. Tämä on erittäin kilpailukykyinen hinnoittelu esimerkin mukaiselle lainalle.

Korkein todellinen vuosikorko palvelussa on 131,6 %, mikä on kaikilla vertailulla kallis. Todellista vuosikorkoa nostaa nostopalkkiot, mitkä ovat 5 % lainasummasta ja 9.90 euron veloitetusta summasta. Nämä nostopalkkiot ovat markkinoilla verraten korkeat, mikä näkyy selkeästi todellisen vuosikoron muodostumisessa.

Lainaehdot

Lainaehdoista annamme palvelulle arvosanan 7/10. Palvelu on tarkoitettu kaikille lainaa hakeville, ja ei rajaa pois ikärajan perusteella ketään hakijoita.  Myöskään tulojen lähdettä ole erikseen määritelty lainaehdoissa, eikä opiskelijoita tai työttömiä ole määritetty automaattisesti lainapalvelun ulkopuolelle.

Ehdoissa on määritetty hakijalle alin mahdollinen lain mahdollistama ikäraja, joka on 18 vuotta. Yläikärajaa ei ole määritetty missään ehdoissa. Ikärajalla ei myöskään ole asetettu rajoitteita, kuten monessa muussa lainapalvelussa, missä alle 20 vuotias hakija ei saa kuin rajoitetuin ehdoin lainoja.

Tulorajat palvelussa on ilmoitettu, mutta tulojen lähdettä ei ole erikseen ilmoitettu. Tämä mahdollistaa opiskelijoiden ja eläkeläisten lainan hakemisen, mikä useissa palveluissa on estetty ehdoissa. Hakijalla tulee olla esittää tarpeelliset tulot, mutta niiden ei välttämättä tarvitse olla palkkatuloa.

Hakuprosessi

Lainan hakuprosessista annamme lainapalvelulle arvosanan 6/10. Puutteita palvelussa on vähän, mutta vähennämme pisteen lainahakemuksen jakamisesta monelle sivulle. Kiitosta palvelulle annamme nopeasta hakemuksen käsittelystä, lainan maksusta sekä mahdollisuudesta nostaa myönnettyä lainaa palvelun oman portaalin kautta.

Sivusto on erittäin hyvin suunniteltu, ja suurin osa kaikista lainaa koskevista tiedoista on erittäin helppo löytää. Ainoastaan lainahakemuksen jakaminen usealle sivustolle hidastaa käyttökokemusta hieman. Olisi helpottavaa asiakkaan kannalta tietää mitä kaikkea tietoja lainahakemukseen tulee syöttää, mutta se ei ole este hakemuksen onnistuneelle jättämiselle.

Kun joustava lainahakemus on myönnetty, voi asiakas nostaa haluamansa summan lainaa portaalin avulla. Portaaliin pääsee kirjautumaan lainahakemuksen luomisen yhteydessä saadulla salasanalla, minkä jälkeen kaikki lainaa koskevat toimenpiteet on helppo hoitaa samassa paikassa.

Lainahakemus käsitellään todella nopeasti, usein vastaus tulee muutaman kymmenen minuutin aikana, ja rahat ovat heti nostettavissa yleisempien pankkien tileiltä.

Yhteenveto

Erityisen hyvää palvelussa ovat lainaehdot ja hakuprosessi. Parannusta toivomme erityisesti lainojen korkoihin sekä kuluihin.

Lainaehdoissa on otettu huomioon kaiken ikäiset lainanhakijat, eikä mitään ikäryhmää ole suljettu pois ehdoissa. Usein palveluissa on ikärajan avulla rajattu minkälaista lainaa saa, mutta Limiitti.fi sivustolla kaikki lainaa hakevat ovat tasa-arvoisessa asemassa.

Hakuprosessi on tehty erittäin toimivaksi. Sivustolle on kerätty tietoa hyvin ja helposti löydettävästi. Lainahakemukseen pääsee yläpalkin kautta vaivattomasti, ja sen täyttäminen on helppoa. Ainoa miinus lainan hakemisessa on monelle sivulle jaettu lainahakemus.

Lainojen korot ja kulut ovat hieman normaalia korkeammat lainapalvelussa. Lisäksi kuluja nostaa nostokustannukset, jotka muodostuvat prosenttiluvusta ja kiinteästä summasta.

Limiitti.fi on noussut suosituksi lainapalveluksi nopeasti perustamisen jälkeen. Palvelun omistava Tact Finance Oyj on osaava lainapalveluiden tarjoaja, millä on kokemusta lainamarkkinoilla usean vuoden takaa. Tact Finance on erittäin vakavarainen yritys, mikä antaa Limiitti palvelulle turvan toimia lainamarkkinoilla.

Hyvää

 • Limiitti.fi palvelusta on mahdollista saada markkinoiden pienempiä lainoja, pienin lainasumma on 100 euroa
 • Lyhin laina-aika palvelussa on kolme kuukautta, mikä sopii pienille pikavipeille loistavasti
 • Ensimmäisen 300 euron tai sen alle olevan lainan saa ilman korko tai käsittelykuluja
 • Maksuvapaa kuukauden hankkiminen onnistuu palvelussa helposti

Huonoa

 • Korkokulut Limiitti.fi palvelussa ovat isot vertaillen markkinoiden yleiseen tasoon. Todellinen vuosikorko on vähintään 49,77 %
 • Lainan nostopalkkio ovat hieman kalliita, 5 % lainasummasta + 9,90 euroa per nosto
 • Lyhennys on määritetty 15 % lainan kokonaissummasta + kuukausittaiset kulut
 • Palvelun sivusto on hieman epäselvästi suunniteltu käytettävyyden kannalta

Tietoa

 • Limiitti.fi toimii lainojen välityspalveluna, eikä itse myönnä lainoja suoraan asiakkaille
 • Tact Finanace Oyj, joka on osa Tact Group yritystä omistaa Limiitti.fi palvelun
 • Palveluita lainamarkkinoille Tact Finance on toimittanut jo vuodesta 2006 asti
 • Limiitti.fi noudattaa voimassa olevia lakeja rahanpesun estämiseksi. Rahanpesun estävät toimet on määritelty EU lainsäädännössä0 Arvostelua

0 KÄYTTÄJIEN PISTEET
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  0
 • 6
  0
 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

Jätä kommentti:

Valitse arvosanat:

etsi lainoja

Lainan tiedot

Lainasummat
100€ - 2000€
Ikäraja
18 v
Luottotiedot
Ei maksuhäiriöitä
Laina-ajat
3kk - 33kk
Nopeus
0 - 1 vrk
Tulojen varmistus
N/A
Tulot
Säännölliset tulot
Lainan kulut
0€
Ilmainen ensilaina
Yhteishakija
Maksuvapaa /kk
Eräpäivän siirto
Lainojen yhdistäminen
Lainaehdot