20 vuotiaalle lainaa heti tilille 50 - 50000 euroa

20 vuotiaalle lainaa heti tilille 50 - 50000 euroa

Lainaa 20 vuotta täyttäneelle

 1. Suunnittele pikalainan ottaminen hyvin ja käytä lainahakua luottopalveluiden löytämiseen.
 2. Tee alustava lainavertailu ja jätä lainahakemus parhaisiin vippipaikkoihin
 3. Saat hakemuksiin vastauksena henkilökohtaisia lainatarjouksia, joista löydät kaikki lainan kulut ja ehdot
 4. Vertaile lainatarjoukset huolellisesti ja allekirjoita paras vippisopimus sähköisesti lainapalvelun sivuilla

20 - vuotias on paremmassa asemassa pikalainoja hakiessa kuin nuoremmat, nimittäin moni lainapalvelu myöntää parikymppisille mielellään pikalainan. Kaikki lainat ovat haettavissa ilman vakuuksia tai takaajia, mikä antaa täysin oman vapauden luoton hakemiseen.

Perinteiset vipit ovat haettavissa, mutta luottopalveluiden valikoiman laajeneminen näkyy erityiseti joustoluotoissa ja kulutusluotoissa. Kun nuoremmile on tarjolla ainoastaan muutamia eri isoja kulutusluottoja, niin 20 - vuotiaalla on mahdollisuus vertailla useita eri lainayrityksiä.

Pikavipit sopivat erityisen hyvin käyttöön silloin kun rahaa tarvitaan tilille heti, eikä aikailulle ole sijaa. Netistä haetut pikalainat ovat ehdottomasti nopein saada tilille katetta. 20v ikäraja mahdollistaa useita eri vaihtoehtoja vipin hakemiselle, mitään lainasummaa ei ole rajattu pois.

Luottopalveluiden lainatuotteet 20 - vuotiaalle

Pikavipit ovat tunnetuin luotto netistä, josta saa heti neti tilille rahaa 100 euroa - 400 euroa. Pikavipeissä on ominaista lyhyt takaisinmaksuaika ,joka voi olla 7 - 30 päivän väliltä. Pikavippiä ei myönnetä yli 30 päivän maksuajalla kuin erikoistapauksissa, yleensä pidemmät pienlainet myönnetään joustoluottona. 20v lainanhakijalle pikavippi sopii, jos maksusuunnitelma on selvillä.

Pikavipit on mahdollista saada täysin ilman kuluja ja korkoja, kun kyseessä on hakijan ensilaina palvelusta.  Vuosikorko ei ole realistinen tapa arvioida pikavipin hintaa.

Useaan kertaan täysin ilmainen pikalaina ei samasta palvelusta saa, mutta onneksi on palveluita mistä valita! 

Joustoluotot ovat tarkoitettu kattamaan suurempia lainasummia, mutta ei enempää kuin 3000 euroa. Joustoluotto nimensä mukaisesti joustaa sen mukaan miten on tarvetta. Koska pikalaina myönnetään kiinteällä 2000 euron tai 3000 euron summalle, niin siitä voi nostaa omalle tilille käyttöön halutessaan sen verran kun tarvitsee. Nostoja voi tehdä useita, joten päätöstä lainasummasta ei tarvitse heti tehdä.

Omalle tilille voi nostaa korkeintaa myönnetyn lainasumman verran. Jos tilille nostetaan vähemmän, niin lyhennykset ja korot maksetaan vain tilille siirretystä osuudesta. Joustolainassa on paras vipin takaisinmaksuaika, eikä siinä ole ikärajan kautta asetettuja rajoituksia.

Kulutusluotot on vippi, joka on tarkoitettu isojen lainojen ottamiseen. Lainasummat 2000 euroa - 50000 euroa yleensä myönnetään kulutusluottoina, missä on pitkä 1 - 15 vuoden takaisinmaksuaika. 20v ikärajalla on tarjolla useita vaihtoehtoja luottopalveluissa mistä voi saada isoja lainoja ilman vakuuksia tai takaajia. Kulutusluoton hakeminen kannattaa suunnitella kunnolla, koska lainaa maksetaan takaisin usean vuoden ajan. Vuosikorko merkitsee eniten kulutusluotoissa.

Kuinka ison pikalainan voi 20 - vuotias hakea?

20 - vuotiaalle löytyy lainaa kaikista laina-asteikon reunoista. Pienet 50 euron - 400 euron lainat onnistuvat pikavipeillä, joustoluotolla ratkaistaan jatkuvan lainantarve keskisuurille 500 euron - 3000 euron lainasummille, ja kulutusluotto ( lisätietoja tästä ) mahdollistaa isot lainat 2000 euroa - 50000 euroa.

Lainaa 20 vuotiaalle

Pienien lainasummien hakemiseen riittää minimipalkan tulot jos talous on muuten kunnossa, mutta suuremmat lainat vaativat vakaatta taloutta ja takaisimaksuajan huolellista suunnittelua.

Lainasumman suuruus ei ole parikymppisille hakijoille suurin este, vaan kuinka paljon lainaa pystyy järkevästi maksamaan takaisin. 50, 100 tai 200 euroa on summa minkä normaalilla palkkatuloilla voi maksaa helposti takaisin kertasuorituksena, jopa 600 euroa voi onnistua.

Joka kuukausi vuosien ajan tehtävä lyhennys joka syö ison osan käteen jäävästä rahasta, niin luvassa on todennäköisesti ongelmia.

Ennen lainan hakemista tulee tehdä kunnollinen suunnitelma lainan takaisinmaksamisesta. Takaisinmaksuaika on tärkein osa lainaamista, koska jos se menee pieleen niin ongelmia on luvassa.

Lainan takaisinmaksuaika

Lainasumman lyhennys tulee aina suhteuttaa 20 vuotiaan tuloihin ja muihin menoihin. Pakolliset elinkustannukset tulee laske tuloista pois ensin, vasta sitten voi käteen jäävästä osuudesta laskea paljonko kuukausittaiseen lyhennykseen on varaa. Henkilökohtaisen talouden suunnittelussa kannattaa jättää varaa sattumille.

20 - vuotiaalla henkilöllä voi olla takanaan jo muutaman vuoden työura, joka antaa paremmat eväät lainan takaisinmaksuun, kuin juuri valmistunut opiskelija. Parikymppiset voivat olla edelleen koulussa, mikä vaikuttaa hakijan tuloihin ja mahdollisuuksiin lyhentää lainaa.

Kun teet takaisinmaksuaika suunnittelmia pitkälle lainalle, niin kannattaa käyttää aikaa omien tulojen ja menojen laskemiseen, se on ainoa keino saada realistinen kuva kuinka paljon kuukausittain voi lainaa lyhentää.

Luottopalvelut antavat mahdollisuuden käyttää takaisinmaksussa helpottavia tekijöitä

 • Lyhennysvapaat sekä maksuvapaat kuukaudet
 • Eräpäivän siirrot sekä uuden eräpäivän määrity
 • Uuden lyhennyksen laskeminen luotolle

Osa lainapalveluista ei anna mahdollisuutta lyhennysvapaisiin pikaluotoissa, mutta osalla niitä voi pyytää korvausta vastaan. Reilut lainapalvelut myöntävät useita lyhennysvapaita kuukausia vuodessa.

Kuukausittaisen lyhennyksen uudelleen laskeminen on hyvä vaihtoehto siinä vaiheessa, jos taloudellinen tilanne on merkittävästi muuttunut. Joustoluoton voi maksaa koska tahansa pois kerralla, mutta kulutusluotoissa alkuperäisestä maksuaikataulusta poikkeaminen vaatii yleensä uuden lyhennysprosentin laskemista luotolle.

Mistä lainaa 20 - vuotiaalle?

20 - vuotiaalle on tarjolla huomattavasti enemmän vaihtoehtoja pikalainoille, kuin nuoremmille hakijoille. Kaikki lainasummat ovat haettavissa ilman takuita tai vakuuksia. Lainapalveluiden välillä on valikoimaa niin paljon, että vertaileminen kannattaa ehdottomasti.

 • Syötä lainahakuun haluamasi summa, niin saat hakutuloksina listan sinulle sopivista lainapalveluista. Voit nopeasti vertailla korkoprosentin, lainaehtoja sekä muita tietoja eri lainapalveluiden välillä.
 • Kun sopiva luotontarjoaja on löytynyt niin pääset suoraan täyttämään lainahakemusta.
 • Pian saat vastauksena lainapäätöksen sekä lainatarjouksia vastauksena, jotta voit vertailla lainat.
 • Rahat ovat heti tilillä tai nostettavissa joustoluotto-tililtä omaan käyttöön.

Mikäli haluat ottaa vastaan ammattilaisten vinkkejä pikaluoton hakemisessa, niin tässä on muutama meidän suosikki:

Lendo

Lendo tarjoaa palvelullaan mahdollisuuden vertailla useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Lendo tekee lainojen kilpailuttamisen puolestasi ja saat vain parhaat tarjoukset. Lendo on erikoistunut kulutusluottoihin joissa on vähintään 1 vuoden maksuaika. Lainatarjouksia toimitetaan yhdessä lainapäätöksen kanssa.

Lendo lainaa 20-vuotiaalle

Lendo

(9 / 10)   

Lendolla on iso joukko yhteistyökumppaneita, joten 20 vuotias saa isollekin lainahakemukselle useita tarjouksia. Lainojen vertaileminen ja kilpailutus on tärkeä osa isojen summien lainoja hakiessa. Anna Lendon auttaa tekemään oikea valinta!

Ferratum

Ferratumin lainoista löytyy pikavippiä ja joustoluottoa. Vippejä on mahdollista ensimmäisellä lainakerralla saada täysin ilman korkoja tai kuluja. Ilmaista rahaa nopealla ja helpolla hakemuksella luvassa. Laina tulee maksaa 7 - 30 päivän kuluessa, eli joustavat ehdot tulevat kaupan päälle!

20v ikäraja Ferratumin lainoissa

Ferratum Joustava

(8.8 / 10)   

Joustoluotolla voi kattaa pidemmän ajan lainantarpeen sellaisina aikoina kun luoton määrästä ei ole täyttä varmuutta. Hakemukseen vastataan lainapäätöksellä ja tarjouksella, näiden pyytäminen on maksutonta. Joustoluotto Ferratumilta toimii hyvin talouden tukea ja se on helppo maksaa kerralla pois niin halutessaan.

Vivus

Vivus tarjoaa laajalta skaalalta joustoluottona myönnettyjä pikalainoja. Vivus tekee kovan tarjouksen ensilainaajalle, missä 400 euroon asti saa lainaa ilman mitään korkoja tai kuluja. Täysin ilmaiseksi tarjolla siis 400 euroa heti tilille, maksat takaisin vain lainasumman!

Vivus pikalaina 20v täyttäneelle nuorelle

Vivus.fi

(6 / 10)   

Vivuksen laina on kaikille uusille hakijoille 400 euroa, eikä suurempaa lainaa voi ottaa ensin hoitamatta ensilainaa. Vivuksen asiakaspalvelu avustaa kaikissa ongelmissa ja kaikki omaa lainaa koskevat asiat voi helposti hoitaa luottopalvelun omassa portaalissa.

Viimeksi muokattu: