Kulutusluotto.com

Lainasummat: 1000€ - 60000€
Laina-ajat: 1v - 15v
Ikäraja: 20v
Korko: 4% - 20%
Esimerkkilaina: Esimerkkilaina: Lainaa 50000€ - kulut: Avausmaksu 49€, Nimelliskorko 4,5% (Todellinen vuosikorko 4,78%). Laina-aika 15v. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 69656€.
9.6 KÄYTTÄJÄT
9.8 arvosana

Kulutusluotto.com kokemuksia

Info

Kulutusluotto on suomalainen rahoituspalvelu, joka tarjoaa lainojen kilpailutusta asiakkaille. Sen pääasiallinen tarkoitus on auttaa asiakkaita löytämään itselleen sopivin ja edullisin lainavaihtoehto useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä.

Kilpailuta lainasi ilmaiseksi

Palvelun käyttöön ei liity lisämaksuja eikä se sido hakijaa mihinkään. Kulutusluotto.com toimii yhteistyössä useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kanssa, jolloin hakijalle voidaan tarjota monipuolisia lainavaihtoehtoja. Asiakas saa valita parhaiten itselleen sopivan vaihtoehdon, ja tämän jälkeen hän voi allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti.

Yli 30 luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Kulutusluotto.com:n kautta asiakas voi hakea lainaa jopa 60 000 euroon asti. Yhdellä hakemuksella asiakas tavoittaa yli 30 eri luotonantajaa, mikä tekee lainojen vertailusta nopeaa ja helppoa. Hakemus tehdään verkossa, eikä se vaadi erillisiä liitteitä tai vakuuksia.

Tarkka ja yksilöllinen lainatarjous

Kun hakija täyttää Kulutusluotto.com:n lainahakemuksen, hän saa useita eri lainatarjouksia sähköpostitse. Tarjousten vertailu on helppoa niiden läpinäkyvyyden ansiosta, sillä ne sisältävät kaikki lainaan liittyvät kustannukset ja ehdot. Hakijalle laaditaan aina henkilökohtainen lainatarjous, joka perustuu hänen taloudelliseen tilanteeseensa ja antamiinsa tietoihin.

Miten Kulutusluotto-palvelu toimii?


 • Hakija täyttää yksinkertaisen, nopean ja maksuttoman lainahakemuksen Kulutusluotto.com:ssä.
 • Hakemus ei sido hakijaa mihinkään.
 • Yhdellä hakemuksella hakija tavoittaa yli 30 luotonantajaa, jotka tekevät oman tarjouksensa.
 • Hakija saa useita eri lainatarjouksia sähköpostitse.
 • Vertailu on helppoa ja nopeaa.
 • Hakija valitsee itselleen sopivimman tarjouksen ja allekirjoittaa sopimuksen sähköisesti.
 • Lainasumma maksetaan asiakkaan tilille 1-2 arkipäivän sisällä hyväksytystä lainapäätöksestä.

Lainatuotteet

Kulutusluotto.com tarjoaa monipuolisen valikoiman lainatuotteita, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan rahoitusvaihtoehdon. Tässä osiossa käymme läpi eri lainatuotteita ja niiden ominaisuuksia, jotta voit paremmin ymmärtää, mikä niistä saattaa olla paras ratkaisu omiin tarpeisiisi.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on yleisin Kulutusluotto.com:n tarjoama lainatuote. Se on tarkoitettu arjen menojen, kuten kodinkoneiden hankintojen, remonttien tai lomamatkojen rahoittamiseen. Kulutusluottoa voi hakea 1000-60 000 euroa, ja takaisinmaksuaika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Korko määräytyy lainanhakijan luottokelpoisuuden perusteella, ja se voi olla kiinteä tai vaihtuva.

Joustoluotto

Joustoluotto on jatkuva laina, jonka voit nostaa tarpeesi mukaan ja maksaa takaisin omaan tahtiisi. Joustoluoton puitteissa voit hakea 2000-50 000 euron luottorajan, jolta voit nostaa rahaa tarvitsemiasi summia. Joustoluoton korko on yleensä vaihtuva, ja se määräytyy nostojen mukaan. Joustoluotto tarjoaa joustavamman ratkaisun kuin kulutusluotto tai pikavippi, sillä voit itse päättää, milloin ja kuinka paljon rahaa nostat sekä minkä verran maksat takaisin kuukausittain.

Pankkilaina

Kulutusluotto.com auttaa sinua myös löytämään sopivan pankkilainan. Pankkilaina on yleensä suurempi ja pidempi laina esimerkiksi asunnon hankintaan tai yritystoiminnan aloittamiseen. Pankkilainan korko voi olla kiinteä tai vaihtuva, ja se määritellään tapauskohtaisesti hakijan luottokelpoisuuden perusteella. Pankkilainaan liittyy usein vakuusvaatimuksia, ja se edellyttää tarkempaa hakuprosessia kuin muut lainatuotteet.

Yksityiskohtien vertailu

Kun harkitset eri lainatuotteita, on tärkeää vertailla niiden yksityiskohtia, kuten korkoja, takaisinmaksuaikoja, vakuusvaatimuksia ja muita ehtoja. Kulutusluotto.com auttaa sinua tässä prosessissa tarjoamalla kattavan vertailutyökalun, jonka avulla voit löytää sopivimman lainan omiin tarpeisiisi. Muista myös ottaa huomioon oma taloustilanteesi ja maksukyky ennen lainapäätöksen tekemistä.

Kulut ja korot

Kulutusluotto.com-palvelu tarjoaa lainojen vertailua eri lainantarjoajilta, joten kulut ja korot voivat vaihdella lainasumman, takaisinmaksuajan sekä valitun lainantarjoajan mukaan. On tärkeää ymmärtää, että Kulutusluotto.com ei itse myönnä lainoja vaan toimii välittäjänä eri lainantarjoajien ja asiakkaiden välillä.

Nimelliskorko ja todellinen vuosikorko

Lainojen kuluista puhuttaessa on olennaista erotella nimelliskorko ja todellinen vuosikorko. Nimelliskorko on se peruskorko, jonka lainanantaja veloittaa lainasta. Todellinen vuosikorko sisältää sen sijaan kaikki muutkin lainaan liittyvät kulut, kuten avausmaksut, tilinhoitomaksut ja mahdolliset vakuutusmaksut. Näiden kahden korkotyypin vertaaminen auttaa havaitsemaan, kuinka paljon laina todella tulee maksamaan kokonaisuudessaan.

Kulutusluotto.com:n kautta haettavien lainojen kulut

Kulutusluotto.com välittää 100 - 60 000 euron suuruisia lainoja ilman vakuuksia tai takaajia. Lainojen nimelliskorko vaihtelee tyypillisesti 4,19 % - 20 % välillä, mutta lopullinen korko määräytyy lainantarjoajan ja asiakkaan välisessä sopimuksessa. Laina-aika voi olla 1 - 15 vuotta.

Esimerkki

Esimerkkinä 10 000 euron lainasta, jossa takaisinmaksuaika on 5 vuotta, voi todellinen vuosikorko olla esimerkiksi noin 6,99 %. Tällöin kuukausierä olisi noin 197 euroa ja kokonaiskulut olisivat 11 820 euroa.

Muita mahdollisia kuluja

On hyvä huomioida, että lainanantajilla voi olla muitakin kuluja, jotka vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin. Näitä voivat olla esimerkiksi:

 • Avausmaksu: Kertaluonteinen maksu lainasopimuksen solmimisesta.
 • Tilinhoitomaksu: Kuukausittainen maksu lainan hallinnoinnista.
 • Viivästyskorko: Jos maksat lainaa takaisin myöhässä, saatetaan veloittaa ylimääräinen viivästyskorko.
 • Maksuvapaiden kuukausien tai lyhennysvapaan korko: Joissain tapauksissa sinulla voi olla mahdollisuus pitää maksuvapaita kuukausia tai lyhennysvapaita jaksoja, mutta näistä on yleensä maksettava korkoa.

Vertaile lainatarjouksia huolellisesti

Kulutusluotto.com pyrkii löytämään hakijalle parhaiten sopivan ja edullisimman lainan monipuoliselta valikoimalta. Lainatarjousten vertailun avulla voit löytää juuri sinulle sopivan lainan, jossa kulut ja korot ovat kohtuulliset. Muista kuitenkin aina lukea lainasopimus huolellisesti läpi ja varmistaa, että ymmärrät kaikki lainaan liittyvät kulut ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

Lainaehdot

Kulutusluotto.com:n kautta haettaville lainoille on asetettu tiettyjä ehtoja, jotka on hyvä ottaa huomioon ennen lainan hakemista. Näiden ehtojen avulla varmistetaan, että lainanhakija on kykenevä ottamaan vastuun lainastaan ja pystyy hoitamaan takaisinmaksun sovitulla tavalla. Tässä osiossa käymme läpi yleisimmät lainaehtoihin liittyvät asiat, kuten ikäraja, luottotiedot ja tulovaatimukset.

Ikäraja

Yksi tärkeimmistä lainaehdoista on ikäraja. Kulutusluotto.com vaatii hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää. Tämä johtuu siitä, että Suomen laki edellyttää täysi-ikäisyyttä sopimusten tekemiseen, mukaan lukien luottosopimukset.

Luottotiedot

Ennen kuin voit saada lainaa Kulutusluotto.com:n kautta, sinulla tulee olla puhtaat luottotiedot. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä tai muita negatiivisia merkintöjä luottohistoriassasi. Luottotietojen tarkistaminen on tärkeää, jotta lainanantajat voivat arvioida maksukykyäsi ja välttää mahdollisia luottoriskejä. Kulutusluotto.com käyttää luottoarvion tekemiseen Suomen Asiakastieto Oy:n palveluita.

Tulovaatimukset

Jotta lainanhakija pystyy vastuullisesti hoitamaan lainansa takaisinmaksun, on tärkeää, että hänellä on riittävä tulotaso. Kulutusluotto.com edellyttää hakijoilta säännöllisiä tuloja, joilla voidaan kattaa lainasta aiheutuvat kulut ja korot. Tulojen suuruutta ei ole määritelty tarkasti, mutta lainanantajat voivat omien kriteeriensä mukaan arvioida hakijan maksukykyä ja myöntää lainaa sen perusteella. Hakijan tulee esittää todisteet tuloistaan, kuten palkkakuitti tai eläketodistus, jotta lainantarjoaja voi tehdä arvionsa.

Muut ehdot

Kulutusluotto.com asettaa joitakin muita ehtoja hakijoille, jotka vaihtelevat eri lainantarjoajien välillä. Esimerkkejä näistä ehdoista ovat:

 • Suomen kansalaisuus tai pysyvä oleskelulupa
 • Suomessa oleva vakituinen osoite
 • Yhteystietojen, kuten puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen, ilmoittaminen

Nämä ehdot on hyvä pitää mielessä ennen lainahakemuksen lähettämistä, jotta voit varmistaa hakemuksesi hyväksymisen ja saada tarvitsemasi lainan mahdollisimman nopeasti.

Hakuprosessi

Kulutusluotto.com:n hakuprosessi on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi ja nopeaksi, jotta asiakkaat voivat helposti löytää parhaiten sopivan lainaratkaisun. Tässä osiossa käymme läpi hakuprosessin eri vaiheet sekä vastaamme aiheeseen liittyviin kysymyksiin.

Vaihe 1: Lainahakemuksen täyttäminen

Aloitetaan hakuprosessi menemällä Kulutusluotto.com:n verkkosivustolle ja täyttämällä lainahakemus. Hakemuksessa kysytään perustietoja, kuten henkilötunnus, yhteystiedot, tulotiedot ja haettavan lainasumman suuruus. Tarkista että annat kaikki tiedot oikein, sillä virheet voivat viivästyttää hakemustasi tai jopa johtaa hylkäämiseen.

Vaihe 2: Luottotietojen tarkistus

Kun olet täyttänyt hakemuksen, Kulutusluotto.com tarkistaa luottotietosi yhteistyökumppaninsa Bisnode Finland Oy:n avulla. Positiiviset luottotiedot ovat edellytys lainan myöntämiselle. Mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintöjä, et valitettavasti ole oikeutettu lainan saantiin Kulutusluotto.com:n kautta.

Vaihe 3: Tarjousten vertailu

Kun luottotietosi on tarkistettu ja kaikki muutkin tiedot ovat kunnossa, Kulutusluotto.com kilpailuttaa lainasi useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä. Saat hetken kuluttua sähköpostiisi ja/tai tekstiviestillä useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Tarjouksiin sisältyvät tiedot lainasummasta, todellisesta vuosikorosta, kuukausieristä sekä muista lainaehtoa.

Vinkki: Älä tuijota ainoastaan korkoprosenttiin vaan huomioi myös muut ehdot, kuten maksuaika, lyhennysvapaiden kuukausien mahdollisuus ja mahdolliset lisäpalvelut.

Vaihe 4: Lainasopimuksen allekirjoittaminen

Olet nyt löytänyt itsellesi sopivan lainatarjouksen, joten seuraava vaihe on sopimuksen allekirjoittaminen. Voit tehdä tämän kätevästi sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen rahoituslaitos tarkistaa vielä kerran tietosi ja hyväksyy lainahakemuksen.

Vaihe 5: Lainan maksu tilille

Kun rahoituslaitos on hyväksynyt hakemuksesi, saat ilmoituksen siitä sähköpostitse tai tekstiviestillä. Tämän jälkeen laina maksetaan tilillesi yleensä jo saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Aika riippuu pankin ja rahoituslaitoksen välisestä yhteistyöstä ja rahansiirron nopeudesta.

Yleisiä kysymyksiä hakuprosessista:

 • Onko Kulutusluotto.com:n käyttö ilmaista? Kyllä, palvelun käyttö on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Maksat ainoastaan valitsemasi lainan kulut ja korot.
 • Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen? Lainapäätös on yleensä saatavilla muutamassa minuutissa hakemuksen lähettämisen jälkeen.
 • Voinko hakea lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa? Kyllä, voit hakea yhteishakijan kanssa, mikä saattaa parantaa mahdollisuuksiasi saada edullisempi laina tai suurempi lainasumma.
 • Olenko oikeutettu lainaan, jos minulla on maksuhäiriömerkintä? Valitettavasti et. Kulutusluotto.com edellyttää, että hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Yhteenveto

Kulutusluotto.com on palvelu, joka auttaa sinua löytämään sopivan lainan erilaisiin tarpeisiin. Tässä yhteenvedossa käymme läpi artikkelissa käsiteltyjä aiheita ja keskeisiä seikkoja liittyen Kulutusluoton tarjoamiin palveluihin.

Somessa

Lainatuotteet

Kulutusluoton kautta voit hakea eri suuruisia ja nostotyyppisiä lainoja, kuten kulutusluottoja, pikavippejä ja joustoluottoja. Lainasummat vaihtelevat 100 eurosta aina 60 000 euroon saakka, ja takaisinmaksuajat ovat joustavia.

Kulut ja korot

Kulutusluotto.com on maksuton palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi useita eri lainantarjoajia. Näin voit saada parhaan mahdollisen tarjouksen lainasi kuluille ja koroille. Muista kuitenkin vertailla myös muita lainaehtoja, kuten avaus- ja tilinhoitomaksuja sekä mahdollisia nostopalkkioita.

Lainaehdot

Jotta voisit hakea lainaa Kulutusluotto palvelun kautta, sinun tulee täyttää vähimmäisvaatimukset, kuten olla vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen, jolla on säännölliset tulot ja moitteeton luottotietojen historia. Lainantarjoajat saattavat kuitenkin asettaa erilaisia vaatimuksia hakijoille, joten lue lainaehtosi huolellisesti ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Hakuprosessi

Kulutusluoton hakuprosessi on helppo ja nopea. Voit täyttää lainahakemuksen verkossa milloin tahansa, ja saat alustavan lainapäätöksen heti. Hakemuksen täyttämisen jälkeen Kulutusluotto kilpailuttaa puolestasi useita lainantarjoajia, joiden joukosta voit valita sinulle parhaiten sopivan tarjouksen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Kulutusluotto.com on kätevä palvelu erilaisten lainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen. Palvelu auttaa sinua löytämään edullisimman lainan tarpeisiisi ja säästämään aikaa sekä vaivaa monimutkaisessa lainamaailmassa. Muistathan kuitenkin aina vertailla eri lainatarjouksia huolellisesti ja ottaa huomioon kaikki lainaan liittyvät kulut sekä ehdot ennen sopimuksen tekemistä.

Hyvää

 • Laaja valikoima lainantarjoajia: Kulutusluotto.com kokoaa yhteen useita eri lainantarjoajia, mikä helpottaa vertailua ja antaa asiakkaalle mahdollisuuden löytää paras mahdollinen lainatarjous omiin tarpeisiinsa.
 • Nopea hakuprosessi: Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, ja saat yleensä lainatarjoukset nopeasti sähköpostiisi. Tämän ansiosta voit hakea lainaa vaivattomasti silloin kun sitä tarvitset.
 • Maksuton palvelu: Kulutusluotto.com ei veloita asiakkailtaan mitään palvelun käytöstä. Lainanhakijan ei siis tarvitse maksaa ylimääräisiä kuluja saadakseen parhaat, räätälöidyt lainatarjoukset.
 • Joustavat lainaehdot: Koska Kulutusluotto.com:n kumppanuusverkostoon kuuluu useita eri lainantarjoajia, on tarjolla monipuolisia laina-aikoja sekä joustavia takaisinmaksuehtoja.

Huonoa

 • Ei itse myönnä lainoja: On tärkeää huomata, että Kulutusluotto.com ei itse myönnä lainaa. He toimivat välittäjinä asiakkaan ja lainantarjoajien välillä, mikä tarkoittaa, että lopullinen päätös lainasta tehdään itse lainantarjoajan toimesta.
 • Vaihtelevat kulut ja korot: Koska palveluun kuuluu monia eri lainantarjoajia, niiden tarjoamat kulut ja korot voivat vaihdella suuresti. Tämän vuoksi on tärkeää vertailla saamiasi lainatarjouksia huolellisesti ennen lopullisen päätöksen tekemistä.
 • Mahdolliset ylimääräiset markkinointiviestit: Hakemuksen jättämisen yhteydessä saatetaan pyytää lupaa markkinointiviestien vastaanottamiseen. Tämän seurauksena voi olla, että saat sähköpostiisi tai puhelimeesi markkinointiviestejä Kulutusluotto.com:n kumppaneilta.

Tietoa

 • Ikäraja 20-vuotta
 • Lainasummat 1000 - 60000 €
 • Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia
 • Lainojen yhdistäminen onnistuu
 • Voit hakea yhteishakijan tai rinnakkaishakijan kanssa
 • Laina-aika 1-15 vuotta
 • Korko alkaen 4%0 Arvostelua

0 KÄYTTÄJIEN PISTEET
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  0
 • 6
  0
 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

Jätä kommentti:

Valitse arvosanat:

etsi lainoja

Lainan tiedot

Lainasummat
1000€ - 60000€
Ikäraja
20 v
Luottotiedot
Laina-ajat
1v - 15v
Nopeus
0-3 vrk
Tulojen varmistus
Tulot
7200€/v
Lainan kulut
0
Ilmainen ensilaina
Yhteishakija
Maksuvapaa /kk
Eräpäivän siirto
Lainojen yhdistäminen
Lainaehdot