Vippi.org

Lainasummat: 1000€ - 60000€
Laina-ajat: 1v - 15v
Ikäraja: 18v
Korko: 4.4% - 20%
Esimerkkilaina: Lainasumma 10.000€, takaisinmaksu 5v, kuukausierä 232,5 € sisältää 5€ laskutuslisä, 90€ avausmaksu, kokonaiskustannus 13.951€
0 KÄYTTÄJÄT
9.3 arvosana

Vippi.org kokemuksia

Info

Vippi.org on erittäin tuore kotimainen lainanvälittämiseen keskittynyt palvelu. Vippi tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden nostaa 1000 - 60000 euroa luottoa todella edullisilla lainaehdoilla. Luotolle myönnetään 1 – 15 vuotta takaisinmaksuaikaa, mutta velan voi maksaa milloin tahansa maksaa kokonaisuudessaan ilman erillisiä kustannuksia.

Lainatuotteet

Lainatuotteet eivät kata kaikkia tarjolla olevia summia. Vippi antaa silti mahdollisuuden nostaa kerralla tai osissa 1000 – 60000 euroa lainaa, joten se vastaa suurinta osaa lainanhakijoiden tarpeista.

Pikavippiä lainatuotteena ei myöskään tarjota, mutta se ei haistaa koska joustava vippi antaa mahdollisuuden nostaa rahaa samoilla ehdoilla, kuin pikavipissä.

Joustava laina antaa mahdollisuuden muuttaa takaisinmaksuaikaa, lainasummaa sekä kuukausittaista lyhennystä täysin omatoimisesti. Lainasopimuksessa määritetään vähimmäislyhennys, joka lainasta tulee maksaa kuukausittain, muuten voit itse valita maksatko enemmän lyhennyksiä.

Kulut ja korot

Vippi.org ei peri lainasta mitään avausmaksua tai ylläpitomaksuja, joten tämä on kulujen valossa yksi edullisimpia vaihtoehtoja. Kaikkein suurin pisteiden korottaja on juuri ennen avaamista palveluehtoihin tehty muutos, missä poistettiin kaikki nostokulut lainoilta.

Aiemmin ilmainen ensinosto oli tarjolla ainoastaan uusille asiakkaille, mutta ehtojen muuttamisen myötä on kaikille asiakkaille pysyvästi ilmaiset nostot lainatililtä. Uudelle asiakkaalle on edelleen tarjouksena korotonta maksuaikaa 30 päivää.

Korkoprosentti Vippi.org palvelussa on suhteessa edullinen verrattuna vastaaviin palveluihin. Todellinen vuosikorko asettuu kohtuullisiin lukemiin ja nimelliskorko on 4,5 - 20%. Puuttuvat kulut ja maksut laskevat lyhytkestoisen vipin kustannuksia verrattuna useaan muuhun luottopalveluun.

Lainaehdot

Lainaehdot ovat palvelussa yleistä keskitasoa valtaosalta. Ikäraja Vippi.org palvelussa on 18 – vuotta, joka näillä lainasummilla on suhteellisen alhainen vaatimus hakijan iälle. Yläikärajaa vipin myöntämiselle ei ole ilmoitettu ehdoissa.

Tulovaatimukset ovat noin 1200 euroa kuukaudessa, mikä pienien lainasummien hakijoille voi tuntua korkealta, mutta ei periaatteessa sitä ole. Mikäli luottoa hakee yli 2000 euroa, on tämä tulovaatimus erittäin järkevä. Palvelusta myönnetään lainaa statuksesta riippumatta, mikäli hakijalla on esittää tarpeeksi tuloja. 

Voit olla työtön tai eläkeläinen, mutta mikäli sinulla on verotettavaa tuloa tarpeeksi, vippiä voidaan myöntää.

Lainaehdot Vippi.org palvelusta on helppoa löytää ja ne ovat erittäin selkeästi ilmaistu. Credit24 myöntää varsinaisen luoton, joten sen lainaehdot tulee myös lukea erikseen. Tämä laskee pisteitä hieman, mutta ei ole suuri vaiva hakemuksen täyttämisen yhteydessä lukea tärkeimmät lainaehdot toistamiseen.

Hakuprosessi

Palvelusta löytyy erittäin selkeä luottohakemus ja nopea lainahakemuksen käsittely. Rahat ovat tilillä parhaillaan saman päivän aikana, joskus jopa muutamassa tunnissa lainahakemuksen täyttämisestä.

Vippi.org sivusto on selkeä, ja neuvoo hyvin vipin hakemisessa. Hakijalle tarjotaan heti käyttöön lainahakua, jonka avulla voi vaivattomasti tarkistaa minkälaiset kulut ja kustannukset vipille muodostuu. 

Tunnistautuminen luottohakemukseen tehdään nettipankkitunnuksien avulla. Hakemukseen tarvittavat tiedot on erittäin helppoa syöttää, ja palvelu ohjeistaa tehokkaasti liitteiden lähettämisessä luottolaitokselle. Kun kaikki tiedot on toimitettu, tehdään lainapäätös ja luottosopimus lähetetään asiakkaan hyväksyttäväksi.

Yhteenveto

Vippi.org saa arvostelussa kiitosta erityisesti kuluista ja koroista, sekä lainan hakuprosessista.

Vippi.org sopii parhaiten keskisuuria lainasummia hakeville asiakkaille, jotka haluavat saada luottoonsa mahdollisimman paljon joustavuutta, niin lainasumman kuin takaisinmaksuajan kohdalla. Kannattaa hyödyntää Vippi.org palvelun tarjoamat ilmaiset nostot lainatililtä.

Hyvää

 • - Lainaa jopa 60000 euroa ilman vakuuksia
 • - Yhdellä hakemuksella monta tarjousta
 • - Joustavat lainaehdot sekä takaisinmaksu aikataulu

Huonoa

 • - Pienin lainasumma 1000 euroa
 • - Rajoituksia palvelussa, jos on hakenut sisaryrityksistä lainaa

Tietoa

 • - Erikoistunut myöntämään vippiä joustavilla maksuehdoilla
 • - Ikäraja 18 vuotta
 • - Yhteistyössä isojen pankkien kanssa0 Arvostelua

0 KÄYTTÄJIEN PISTEET
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  0
 • 6
  0
 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

Jätä kommentti:

Valitse arvosanat:

etsi lainoja

Lainan tiedot

Lainasummat
1000€ - 60000€
Ikäraja
18 v
Luottotiedot
N/A
Laina-ajat
1v - 15v
Nopeus
0 - 2 vrk
Tulojen varmistus
Kyllä
Tulot
Arvioidaan tapauskohtaisesti
Lainan kulut
Ilmainen ensilaina
Yhteishakija
Maksuvapaa /kk
Eräpäivän siirto
Lainojen yhdistäminen
Lainaehdot