Vippi.org

Lainasummat: 2000€ - 60000€
Laina-ajat: 1v - 15v
Ikäraja: 20v
Korko: 4.49% - 20%
9.2 KÄYTTÄJÄT
9.1 arvosana

Vippi.org kokemuksia

Info

Vippi.org on erittäin tuore kotimainen lainanvälittämiseen keskittynyt palvelu. Vippi tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden nostaa 100 - 4000 euroa luottoa todella edullisilla lainaehdoilla. Luotolle myönnetään 3 – 36 kuukautta takaisinmaksuaikaa, mutta velan voi maksaa milloin tahansa maksaa kokonaisuudessaan ilman erillisiä kustannuksia.

Lainatuotteet


Lainatuotteet eivät kata kaikkia tarjolla olevia summia. Vippi antaa silti mahdollisuuden nostaa kerralla tai osissa 100 – 4000 euroa lainaa, joten se vastaa suurinta osaa lainanhakijoiden tarpeista.


Miinuksia pisteitä laskee suurempien lainsummien puute. Yli 4000€ lainat vaativat yleensä kulutusluoton lainatuotteeksi, mitä Vippi.org ei tarjoa. Pikavippiä lainatuotteena ei myöskään tarjota, mutta se ei haistaa koska joustava vippi antaa mahdollisuuden nostaa rahaa samoilla ehdoilla, kuin pikavipissä.


Joustava laina antaa mahdollisuuden muuttaa takaisinmaksuaikaa, lainasummaa sekä kuukausittaista lyhennystä täysin omatoimisesti. Lainasopimuksessa määritetään vähimmäislyhennys, joka lainasta tulee maksaa kuukausittain, muuten voit itse valita maksatko enemmän lyhennyksiä.

Kulut ja korot

Vippi.org ei peri lainasta mitään avausmaksua tai ylläpitomaksuja, joten tämä on kulujen valossa yksi edullisimpia vaihtoehtoja. Kaikkein suurin pisteiden korottaja on juuri ennen avaamista palveluehtoihin tehty muutos, missä poistettiin kaikki nostokulut lainoilta.


Aiemmin ilmainen ensinosto oli tarjolla ainoastaan uusille asiakkaille, mutta ehtojen muuttamisen myötä on kaikille asiakkaille pysyvästi ilmaiset nostot lainatililtä. Uudelle asiakkaalle on edelleen tarjouksena korotonta maksuaikaa 30 päivää.


Korkoprosentti Vippi.org palvelussa on suhteessa edullinen verrattuna vastaaviin palveluihin. Todellinen vuosikorko asettuu min. 49,85% / maks. 153,63% välille. Puuttuvat kulut ja maksut laskevat lyhytkestoisen vipin kustannuksia verrattuna useaan muuhun luottopalveluun.

Lainaehdot

Lainaehdot ovat palvelussa yleistä keskitasoa valtaosalta. Ikäraja Vippi.org palvelussa on 19 – vuotta, joka näillä lainasummilla on suhteellisen alhainen vaatimus hakijan iälle. Yläikärajaa vipin myöntämiselle ei ole ilmoitettu ehdoissa.


Tulovaatimukset ovat noin 1200 euroa kuukaudessa, mikä pienien lainasummien hakijoille voi tuntua korkealta, mutta ei periaatteessa sitä ole. Mikäli luottoa hakee yli 2000 euroa, on tämä tulovaatimus erittäin järkevä. Palvelusta myönnetään lainaa statuksesta riippumatta, mikäli hakijalla on esittää tarpeeksi tuloja. 

Voit olla työtön tai eläkeläinen, mutta mikäli sinulla on verotettavaa tuloa tarpeeksi, vippiä voidaan myöntää.

Lainaehdot Vippi.org palvelusta on helppoa löytää ja ne ovat erittäin selkeästi ilmaistu. Credit24 myöntää varsinaisen luoton, joten sen lainaehdot tulee myös lukea erikseen. Tämä laskee pisteitä hieman, mutta ei ole suuri vaiva hakemuksen täyttämisen yhteydessä lukea tärkeimmät lainaehdot toistamiseen.

Hakuprosessi

Palvelusta löytyy erittäin selkeä luottohakemus ja nopea lainahakemuksen käsittely. Rahat ovat tilillä parhaillaan alle 30 minuutin kuluessa lainahakemuksen täyttämisestä.


Vippi.org sivusto on selkeä, ja neuvoo hyvin luoton hakemisessa. Hakijalle tarjotaan heti käyttöön lainahakua, jonka avulla voi vaivattomasti tarkistaa minkälaiset kulut ja kustannukset vipille muodostuu. Kun valinta on tehty, pääsee suoraan linkistä Credit24 – palvelun sivuille täyttämään lainahakemuksen.


Tunnistautuminen luottohakemukseen tehdään nettipankkitunnuksien avulla. Hakemukseen tarvittavat tiedot on erittäin helppoa syöttää, ja palvelu ohjeistaa tehokkaasti liitteiden lähettämisessä luottolaitokselle. Kun kaikki tiedot on toimitettu, tehdään lainapäätös ja luottosopimus lähetetään asiakkaan hyväksyttäväksi.

Yhteenveto

Vippi.org saa arvostelussa kiitosta erityisesti kuluista ja koroista, sekä lainan hakuprosessista. Yhteispisteitä laskee hieman suppeat lainatuotteet ja hieman tiukat lainaehdot, vaikka nämä ovatkin parempaa keskitasoa yleisessä lainapalveluiden vertailussa.


Vippi.org sopii parhaiten keskisuuria lainasummia hakeville asiakkaille, jotka haluavat saada luottoonsa mahdollisimman paljon joustavuutta, niin lainasumman kuin takaisinmaksuajan kohdalla. Kannattaa hyödyntää Vippi.org palvelun tarjoamat ilmaiset nostot lainatililtä.

Hyvää

 • - Täysin kuluttomat nostot kaikille asiakkaille
 • - Ei avausmaksuja tai ylläpitomaksuja
 • - Uusille asiakkaille korotonta maksuaikaa
 • - Joustavat lainaehdot sekä takaisinmaksu aikataulu

Huonoa

 • - Suurin lainasumma 4000 euroa
 • - Ei mobiilitunnistautumisen mahdollisuutta
 • - Rajoituksia palvelussa, jos on hakenut sisaryrityksistä lainaa

Tietoa

 • - Erikoistunut myöntämään vippiä joustavilla maksuehdoilla
 • - Ikäraja 19 vuotta
 • - IPF Digital myöntää Vippi.org palvelun lainat lainat0 Arvostelua

0 KÄYTTÄJIEN PISTEET
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  0
 • 6
  0
 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

Jätä kommentti:

Valitse arvosanat: