Credit24

Credit24

Lainasummat: 100€ - 4000€
Laina-ajat: 3kk - 3v
Ikäraja: 19v
Korko: 19.92%
Esimerkkilaina: Credit24 on jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on 29,97%.
7.7 KÄYTTÄJÄT
8.2 arvosana

Credit24 kokemuksia

Info

Credit 24 on pitkään suomen lainamarkkinoilla toimiva luotonmyöntäjä, joka alun perin tarjosi edullisia pikavippejä. Credit24 on päivittänyt pikalainat, ja on nyt keskittynyt tarjoamaan 100 – 4000 euron luottorajalla myönnettävää joustoluottoa.  Laina tulee maksaa takaisin 3 – 36 kuukauden kuluessa sopimuksen syntymisestä.

Credit24 joustava laina tunnetaan nimellä joustolimiitti, ja se toimii lisäksi samaan aikaan myös pikavippinä. Credit24 tarjoaa mahdollisuutta nostaa haluamansa summan omalle tilille kerralla tai osissa, heti kun luottopäätös on toimitettu.

Lainatuotteet

Lainatuotteena Credit24 palvelussa toimii joustoluotto, joka korvasi alkuperäisen lainan eli pikavipin. Pikavippejä myöntävä laki muuttui, ja yöllä ei voi enää käsitellä lainahakemuksia. Tämä ongelma ja monta muuta pikavippiä riivannutta pulmaa ratkesi päivittämällä lainatuote joustolimiitti lainaan.

Joustolimiitti antaa 100 – 4000 euroa luottokatetta lainatilille, mistä nostoja voi tehdä silloin kun tarvitsee.  Joustoluottosopimus on mallia jatkuva, ja nostoja omalle tilille voi tehdä lainaportaalin kautta täysin omatoimisesti.

Credit24 kattaa kaikki tarjottavat lainansa käyttäen joustolimiitti lainatuotetta.

Kulut ja korot

Credit24 tarjoamat pikalainat ovat suhteellisen edullisia. Niille ei muodostu mitään tilinhoitomaksuja tai avausmaksuja, vaan hakijalta veloitetaan kuukausikorko ja nostomaksu ainoastaan siitä, mitä on siirtänyt omalle tililleen.

Korkokulut Credit24 lainapalvelussa muodostuvat seuraavasti:

Vuotuinen nimelliskorko lainalle on 40,56% – 95,4%. Nostopalkkio luottotililtä tehdystä nostosta on 0% – 6,95%. Ensimmäinen laina myönnetään ilman nostokustannuksia, mutta sen jälkeen jokaisesta nostosta veloitetaan 6,95% kuluja nostosta.

Todellinen vuosikorko asettuu välille 49,85% – 153,63% riippuen lainasummasta sekä takaisinmaksuajasta.

Credit24 tarjoaa ilmaisia lisäpalveluita kuten eräpäivän muistutus. Siirrot ja muutokset maksavat palvelunhinnaston mukaisen maksun per kerta.

Lainaehdot

Credit24 palvelun lainaehdot eivät ole erityisen tiukat. Ikäraja on 19v, joka antaa mahdollisuuden myös nuorille lainaajille tulla palvelun asiakkaaksi. Nuorille hakijoille ei ole asetettu erillisiä rajoituksia koskien ensilainan summaa, vaan kaikille tarjotaan sama laina.

Credit24 lainaehtoja sitovat lain asettamat rajoitukset. Laki vaatii varmistumaan hakijan maksukyvystä, millä on tarkoitus suojella kaikkia sopimuksen osapuolia. Vippiä ei saa myöntää henkilölle, jolla on mahdollisuus joutua ongelmiin takaisinmaksun kanssa.

Vakituiset tulot ovat ehdoton vaatimus joustoluoton hakemisessa, ilman tuloja lainaa ei voida myöntää. Credit24 tekee hakijasta luottoarvion, mihin käytetään julkisia tietoja kuten verottajan ja luottorekisterin tiedot. Näiden lisäksi voidaan pyytää lisäselvityksiä tuloista, mikäli julkiset tiedot eivät riitä.

Hakuprosessi

Pikavipin hakeminen Credit24 lainapalvelussa on tehty todella helpoksi ja vaivattomaksi. Lainalaskurin avulla voit laskea sopivan lainan itsellesi ja siirtyä täyttämään hakemusta saman tien.  Tunnistautuminen lainapalveluun tapahtuu ennen, kuin lainahakemusta pääsee täyttämään.

Tämä on mielestämme hyvä ratkaisu, koska sillä varmistetaan että sopiva tunnistautumiskeino on varmasti käytössä, eikä loppumetreillä hakijalle valkene ikävä yllätys, kun luottohakemusta ei voi lähettää.

Hakemuksen täyttäminen käy erittäin nopeasti, ja minuuttien kuluessa on tiedossa saako lainaa vai ei, ja millä ehdoilla sekä koroilla luotto myönnetään. Kun lainatarjous on hyväksytty, niin hakija saa pääsyn luottotilille, mistä voi nostaa haluamansa summan rahaa omalle tililleen.

Yhteenveto

Credit24 on luottolaitoksena pitkään toiminut ja on tunnettu palvelu suomen lainamarkkinoilla. Parasta lainapalvelussa on ilmainen ensinosto uudelle asiakkaalle, ja täysin ilman kuluja avattava lainasopimus. Korkoprosentti on järkevällä tasolla, joskaan ei halvin mitä markkinoilta löytyy.

Suurinta kritiikkiä annamme lainasivuston suunnittelusta, tiettyjä ehtoja ja rajoituksia on vaikea löytää ja vaatii paljon klikkailua, että esimerkiksi tarkat lainaehdot saa eteensä. Muuten hinnoittelu sekä lainojen ehdot ovat järkevät sekä selvästi löydettävissä.

Credit24 sopii parhaiten hakijoille, jotka tarvitset 100 – 4000 euroa joustavaa luottoa 1 kk – 3 vuoden maksuajalla. Credit24 on taatusti luotettava lainakumppani, jonka kanssa uskaltaa huolettomasti tehdä lainasopimuksen.

Hyvää

 • Credit24 tarjoaa mahdollisuuden lainaturvaan
 • Useita muita lainaa tukevia palveluita tarjolla
 • Koroton ensimmäinen nosto luottotililtä
 • Ei avaus tai tilinhoitomaksuja

Huonoa

 • Hieman suuri todellinen vuosikorko
 • Lisäpalveluista useat ovat maksullisia
 • Sivusto on hieman sekavasti toteutettu
 • Ei mahdollisuutta mobiilitunnistautumiseen

Tietoa

 • Credit24 palvelun omistaa IPF Digital Finland Oy
 • Lainapalvelu on avoinna viikon jokaisena päivänä
 • Rahaa voi nostaa tilille vuorokauden ajasta riippumatta
 • Suomen suosituimpia luotonmyöntäjiä0 Arvostelua

0 KÄYTTÄJIEN PISTEET
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  0
 • 6
  0
 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

Jätä kommentti:

Valitse arvosanat:

etsi lainoja

Lainan tiedot

Lainasummat
100€ - 4000€
Ikäraja
19 v
Luottotiedot
Ei
Laina-ajat
3kk - 3v
Nopeus
Heti
Tulojen varmistus
Kyllä
Tulot
Riittävät säännölliset tulot
Lainan kulut
0€
Ilmainen ensilaina
Yhteishakija
Maksuvapaa /kk
Eräpäivän siirto
Lainojen yhdistäminen
Lainaehdot