Hae vippiä ilman tuloja

Hae vippiä ilman tuloja

Pikalainan hakeminen ilman palkkatuloja on mahdollista, vaikkakin siinä on tiettyjä rajoituksia. Lainapalvelut eivät vaadi vakituista työpaikkaa pienikokoisissa pikalainoissa, eli pienet pikavipit onnistuvat kunhan hakijalla on esittää jotain tuloja lainahakemuksessa.

Tulot vipin hakemisessa voivat olla esimerkiksi eläkkeestä tai sijoitusten voitoista. Tulojen ei tarvitse olla säännölliset, vaan riittää kun niitä on tarpeeksi vuoden aikana.

Vaatimukset tuloille vaihtelevat suuresti eri lainapalveluiden välillä, toiset eivät myönnä mitään lainaa esimerkiksi eläketuloja vastaan, toiset taas ovat paljon myötämielisempiä lainaamaan kenelle tahansa jolla on riittävästi rahaa verotietojen mukaan, sekä luottotiedot kunnossa.

Lue tästä artikkelista neuvot miten löydät vippiä ilman vakituisia tuloja. 

Lainan hakeminen ilman tuloja

Täysin ilman mitään tuloja ei ole periaatteessa mahdollista saada pikalainaa. Lain asettamat ehdot vaativat, että jokainen hakija pystyy maksamaan velkansa takaisin ilman ongelmia, ja mikäli vaikuttaa että hakijalla ei ole varallisuutta lainan takaisinmaksuun, ei luottoa pitäisi myöntää.

Sosiaaliset etuudet kuten työttömyystuki, toimeentulotuki tai opintotuki eivät valitettavasti ole hyväksyttyjä tulojen lähteitä vipin hakemiseen. Eläke taas lasketaan sopivaksi tuloksi pikalainoja myöntävissä pankeissa, mutta tämä riippuu täysin luottolaitoksen lainaehdoista.

Kovin suuria lainoja eläkkeellä ei voi hakea, mutta pieni pikavippi onnistuu vaivattomasti useastakin lainapalvelusta. Tarkista aina myöntääkö luottopalvelu lainaa eläkeläisille.

 

    May you live every day of your life

-Jonathan Swift

Lainaa ilman vakituisia tuloja

Pikalainan hakeminen ilman vakituisia tuloja ei ole niin vaikeaa, kuin vipin saaminen ilman mitään tuloja. Ei kannata lähteä hakemaan usean tuhannen euron lainaa monen vuoden maksuajalla ilman vakituista tuloa, mutta pientä pikavippiä saa useastakin lainapalvelusta muutaman sata euroa.

Osa-aikatyöstä saatavat tulot riittävät hyvin pienten vippien maksamiseen, kunhan omat raha-asiat ovat yleisesti muuten hyvin hoidettuna, eikä luottotiedoissa ole merkintöjä maksuhäiriöistä.

Luoton saamista ilman tuloja ei tietenkään voi varmasti sanoa, koska jokainen vippipalvelu tekee oman luottoarvion.

Ilman vakuuksia myönnetty laina ei vaadi erityisen suuri tuloja, vaan siihen pätevät samat tulovaatimukset, kuin muihinkin vippeihin. Takaajaton ja vakuukseton vippi on paras vaihtoehto lainanhakijan kannalta.

Ei ole väliä onko kyseessä pikavippi, joustoluotto tai kulutusluotto ilman vakuuksia tai takaajia, tulovaatimukset määräytyvät samoilla perusteilla eri lainatuotteilla. Takaaja tai vakuudet eivät auta saamaan lainaan, mikäli luottotiedoissa on merkintöjä tai euroja ei tule tilille riittävästi.

Kulutusluotto tai joustolaina on vaikeampia lainoja tulorajoitusten kannalta. Erityisesti suuret kulutusluotot pitkällä maksuajalla vaatii säännölliset tulot.

Huomioon otetaan lainasumman, takaisinmaksuajan sekä luottoarvion tulokset. Nämä kaikki vaikuttavat lainan vuosikoron muodostumiseen. Todellinen vuosikorko löytyy aina lainapäätöksen mukana tulevasta tarjouksesta. Päätöksen sekä lainatarjouksen saa ilmaiseksi lähettämällä lainahakemuksen netistä lainantarjoajalle.

Osingot ja muut vastaavat epäsäännölliset tulot

Luottoluokituksen perusteella määräytyy, miten lainaa hakijalle myönnetään. Mikäli epäsäännölliset tulot ovat tarpeesi suuria, esimerkiksi osakkeista saatavia osinkoja, voi luotonmyöntäjä hyvinkin todeta arviossaan hakijan olevan luotettava ja myöntää suurempaakin lainaa. 

Netistä haettavissa pikalainoissa on hyvinä puolina mahdollisuus pyytää ilmaiseksi lainatarjous useasta eri vippipaikasta. Näin voit maksimoida lainan saamisen mahdollisuuden, ja jos saat useita tarjouksia, niin voit myös kilpailuttaa lainat.

Pienituloiselle lainaa

Pienituloisen on mahdollista saada helposti pikavippi, jos tuloja tulee joka kuukausi. Muutaman satasen takaisinmaksaminen ei ole vaikeaa, ja melkein kenen tahansa tulot riittävät kyseisen lainan hakemiseen.

Lainaa ilman tuloja

Tärkeintä pienituloisen lainanhaussa on järkevä ja realistinen lainasumma. Liian isoa lainaa on turha lähteä hakemaan, jos on selvää, että takaisinmaksamisessa tulee olemaan haasteita. Luottopalvelut eivät myöskään myönnä lainaa, mikäli haettu lainasumma ei ole realistinen.

Paras vaihtoehto on keskittyä hakemaan lainasummia, mitkä voi varmasti maksaa vaivattomasti takaisin, mielellään kerralla yhdessä erässä. Mitä useampia maksueriä lainalle muodostuu, sitä enemmän se pitkässä juoksussa rasittaa pientuloisen taloutta. Kerralla maksettu laina voi tarkoittaa yhtä tiukempaa kuukautta, mutta sen jälkeen asia on hoidettu pois. Kuluissa tapahtuu nopeasti suuria muutoksia, mikäli lainanlyhennykset ovat myöhässä.

Löydät kaikki lainat helposti yhdeltä sivulta

Vippiä ilman palkkatodistusta

Laina ilman palkkatodistusta voi onnistua vaivattomasti, mikäli tililläsi näkyy säännöllisesti siirtoja työnantajalta ja verotustiedoista löytyy verotettavaa omaisuutta.

Luottolaitokset tekevät tarkistuksen verotietoihin, yleisiin rekistereihin mutta myös kolmansien osapuolien ylläpitämiin rekistereihin, ja näistä yleensä löytyy tarpeelliset tiedot luoton myöntämiselle, vaikka palkkakuittia ei hakemuksessa olisikaan esittää.

Mikäli kaikki palkkatulot tulevat ulkomailta, eikä verottajan, pankkien tai muiden mielestä hakijalla ei ole tuloja suomessa, niin pikalainan hakeminen voi olla huomattavasti haastavampi operaatio.

Vinkkejä vipin hakemiseen ilman tuloja


Vertaile lainat aina kun oet ottamassa vippiä, varsinkin jos isot lainasummat kuten tililuotto on tähtäimessä. Ilman tuloja kulutusluottoa voi olla vaikea saada, mutta vertailu kannattaa silti aina tehdä. Vertailemalla voi säästää rahaa helposti lainan kuluissa. 

Lainapalvelussa voi olla määritetty ikäraja, joka estää esimerkiksi 19 - vuotiaan lainahaun, vaikka muuten olisikin mahdollisuudet saada myönteinen luottopäätös. Pikavipit lainana on lainaehtojen kannalta yksinkertaisempi vaihtoehto kuin kulutusluotto, kannattaa siis keskittyä vertailemaan lainoja, mitkä on realistista saada.

Oikein valitussa vippipaikassa lainahakemus käsitellään heti ja luottopalvelut maksavat myönnetyt lainat tilille parhaillaan minuuttien kuluessa. Lainavertalu tulee aina tehdä käyttäen lainahakemuksen tietojen perusteella.


Jos lähetätä lainahakemuksesi palveluun jolla on ehdottomman tiukat tulorajat, tulee lainapäätös olemaan hylkäävä. Lainapaikkojen ehdoissa on eroja, joten mitä useampaan potentiaaliseen palveluun lainahakemuksen jättää, sen parempi mahdollisuus on saada lainaa.

Kannattaa keskittyä helposti saataviin lainoihin kuten pikavippeihin. Pikalaina ilman vakuuksia on kätevä tapa hoitaa rahaa tilille. 

 Vertaislainat sekä kulutusluotot ovat vaikeimpia luottoja saada. Lainat missä on iso korko, on vaikeampi saada. Korko lainassa on korkeampi, jos lainaamisessa on enemmän riskejä.

Vuosikorko lainasummalle määräytyy kuukausierän, maksuajan, lainasumman sekä luottoarvion perusteella. Vuosikorko voi myös olla määritetty lainaehdoissa myös kiinteäksi, tai se voi vaihdella myös lainatuote kohtaisesti.

Mikäli luottotiedoissa on jotain aktiivisia häiriöitä, ei lainaa kannata lähteä hakemaan. Lainatarjousta ei voida tehdä mikäli hakijalla on häiriöitä maksuhistoriassa. Vakuudettomia lainoja ei voida myöntää lain asettamisen rajoitusten vuoksi.

Viimeksi muokattu: