Uusi pikalaina avattu - hae uusi pikavippi

Uusi pikalaina avattu - hae uusi pikavippi

Tervetuloa tutustumaan Pikalaina.org palvelun tarjoamiin uusiin pikalainoihin! Olemme koostaneet lisänneet lainahakuun uudet lainat, mitä tarjotaan lainamarkkinoilla. Edullisia uusia pikavippejä, joustoluottoa sekä kulutuslainaa luvassa joustavilla lainaehdoilla.

Olemme joukko kotimaisia rahoitusalan ammattilaisia, jotka haluavat tarjota kaikille hakijoille mahdollisuuden hakea edullista lainaa 50 euron – 60000 euron lainasummille, itse päättämälläsi maksuajalla.

Erikoisalaamme on arvostella kotimaiset parhaat luottopalvelut, jotka myöntävät luottoa heti tilille joustavilla ehdoilla.

Aiemmin pikavippi oli suosituin lainatuote, mutta ajat ovat muuttuneet: Asiakkaat haluavat lainan entistä joustavammilla ehdoilla, siksi olemme keränneet parhaita uusia lainoja yhdelle sivulle.

Perinteiset maksuajat eivät riitä kaikille, joten valinnan mahdollisuus on laajentunut pikavippien ja kulutusluottojen ulkopuolelle. Tämä antaa asiakkaalle enemmän vaihtoehtoja hakea luottoa haluamillaan ehdoilla.

Löydä kaikki uudet lainat Pikalaina.org palvelusta

Olemme keränneet kaikki lainat kotimaisista palveluista, jotta voimme tehdä suomen parhaan lainahaun. Lainahakumme kertoo heti kaikki vaihtoehdot haetulle lainasummalle, sinun tehtäväksi jää vain valita mistä haet vippiä heti tilille.

Löydät kaikki valintaan vaikuttavat tiedot, kuten maksuajan, korkoprosentin sekä muut kulut lainahakua käyttämällä. Voit tehdä alustavaa lainavertailua esimerkkitiedoilla, mutta lopullisen pikalainavertailun tekemiseen kannattaa pyytää henkilökohtainen lainatarjous.

Lainahakemukseen saat vastauksena lainapäätöksen sekä tarjouksen lainasta.

Uusi pikalaina tuo vippiä osamaksulla – hae lainaa Credit24 palvelusta

Credit24 pikalaina antaa kaikille mahdollisuuden hakea pientä lainaa pitkällä maksuajalla. Uudet lainat on päivitetty vastaamaan paremmin hakijoiden tarpeita. Nyt on mahdollista nostaa vippiä tilille osissa Credit24 vippipalvelusta, ja maksaa se myös takaisin kätevästi osamaksulla.

 • Lainasummat 100-4000 euroa
 • Maksuaikaa lainalle 3 – 36 kuukautta
 • Todellinen vuosikorko min. 49,85% / maks. 153,63%
 • Ikäraja lainan myöntämiselle 19 vuotta

Credit24 luottolaitoksen uudet lainat joustavat kaikkien lainatarpeiden mukaan. Unohda kankeat vanhat pikavipit, ja ota heti tilalle uusi joustava pikalaina. Hakijalla on myös mahdollisuus käyttää maksuvapaita kuukausia. Lisäksi Credit24 tarjoaa mahdollisuutta uuteen lisäpalveluun

Ferratum Joustava pikalaina – hae 2000 euron luottotili käyttöösi

Ferratum on tuonut markkinoille uuden lainan nimeltä Joustava, mikä tarjoaa mahdollisuuden nostaa 2000 euroa pikalainaa. Uusi joustava pikalaina tarjoaa mahdollisuuden nostaa luottotililtä haluamansa summa rahaa joko kerralla, tai useassa osassa.

 • Lainasummat 10 euroa – 2000 euroa
 • Maksuaikaa lainalle 3 – 50 kuukautta
 • Todellinen vuosikorko korkeintaan 163,70%
 • Ikäraja lainan myöntämiselle 21 vuotta

Ferratum Joustava pikalaina tarjoaa mahdollisuuden tehdä ensinoston täysin ilman kuluja. Lisäksi uuden vipin ottajalle myönnetään 30 vuorokautta täysin korotonta maksuaikaa pikalainalle. Yhdistettynä ilmaiseen ensinostoon antaa koroton maksuaika mahdollisuuden hakea lainaa ilman kuluja!

Iso vippi pitkällä maksuajalla – uusi pikalaina Bank Norwegian palvelusta tuo tilille 60000e

Uusi pikalaina Bank Norwegian palvelusta mahdollistaa 60000 euroa lainaa tilille. Norwegian on pitkään ollut suosituimpien lainapalveluiden joukossa tarjoamalla mahdollisuuden ottaa iso luotto helposti ja vaivattomasti.

Bank Norwegian on päivittänyt kulutusluotto lainatuotteensa ehdot, ja nyt onnistuu entistä isompi luotto ilman vakuuksia tai takaajia.

 • Lainasummat 1000 – 60000 euroa
 • Maksuaikaa lainalle 1 – 15 vuotta
 • Todellinen vuosikorko korkeintaan 37,97%
 • Ikäraja lainan myöntämiselle 23 vuotta

Bank Norwegian lainassa tarjolla on maksuvapaita ja lyhennysvapaita kuukausia helpottamaan luoton takaisinmaksua. Kulutusluotto kannattaa suunnitella hyvin, jolloin isojen lainojen takaisinmaksu onnistuu ilman ongelmia.

Kaikki uudet lainat myönnetään ilman vakuuksia

Kaikki sivustoltamme löytyvät vipit ja muut pikalainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuudeton pikalaina antaa mahdollisuuden hakea vaikka 60 000 euroa lainaa omatoimisesti ja ilman tarvetta asettaa omaa muuta omistusta lainalle pantiksi.

Perinteiset kivijalkapankit vaativat hakijalta luoton saamisen edellytyksenä vakuuksia. Vakuuksina lainaille käytetään jotain hakijan omaa omaisuutta, kuten arvopapereita tai autoa.

Kaikki Pikalaina.org palvelusta löytyvät uudet pikalainat myönnetään aina ilman vakuuksia tai takaajia.

Pikalainat ilman takaajaa

Toinen lainoihin usein liitetty vaatimus on takaaja henkilö. Takaaja on toinen henkilö, joka sitoutuu takaamaan lainan onnistuneen takaisinmaksun. Jos takaisinmaksussa tulee ongelmia, tulee lainan takaaja hoitaa lyhennykset omatoimisesti.

Kaikki pikalainat jotka löytyvät Pikalaina.org sivustolta myönnetään aina ilman vaatimuksia takaajasta tai vakuuksista.

Kuluton ja koroton pikalaina – hyödynnä uudet ensilainaajan tarjoukset

Lainaa ilman korkoa on eräs parhaita tarjouksia mitä voi saada, kun haussa on nopea laina netistä. Kauttamme löydät useita luottopalveluita jotka tarjoavat korotonta maksuaikaa vipille.  

Koroton maksuaika mahdollistaa uuden pikalainan takaisinmaksun 30 päivän kuluessa ilman mitään korkoa pikalainalle. Koroton laina myönnetään yleensä ensilainaa hakeville henkilölle, mutta se on myös mahdollista saada luottosumman korottamisen yhteydessä.

Ilmainen nosto uudelle lainalle

Kun haetaan joustavaa lainaa niin lainasumma hakijalle maksetaan luottotilin kautta. Voit nostaa luottotililtä rahaa kerralla koko lainasumman, tai halutessasi useassa pienemmässä osassa. Luottotililtä tehdyistä nostoista peritään veloitus, paitsi jos kyseessä on ensilainaajalle tehty tarjous.

Olemme keränneet kaikki lainapalveluiden uusille hakijoille tarkoitetut ensilainat lainahakuun. Syötä haluamasi lainasumma, ja näet heti mikä palvelu tarjoaa mahdollisuuden nostaa pikalainaa ilman korkoja ja kuluja.

Ensilainaajan etuja ei voi hyödyntää kuin kerran jokaisessa lainapalvelussa, mutta tämän ongelman voi ratkaista etsimällä sopiva uusi pikalaina lainahaun avulla.

Lopuksi

Uudet lainat lisätään Pikalaina.org palveluun välittömästi, kun saamme tiedon uusista lainatuotteista tai kun uusi lainapalvelu on avattu. Haluamme pitää huolta, että tietomme ovat aina ajan tasalla uusia pikalainoja hakeville käyttäjille.

Kun uusi pikalaina on avattu, niin voit löytää siitä kaikki tarvittavat tiedot välittömäsi lainahaun avulla. Teemme aktiivista yhteistyötä usean tahon kanssa, tarkoituksenamme varmistaa ajantasaiset tiedot lainahaussa koskien uusia pikalainoja.

Viimeksi muokattu: