Lainaa heti tilille netistä

Lainaa heti tilille netistä

Pikalainojen avulla voi hoitaa kaikki lainatarpeet välittömästi, rahaa saa tilille 10 minuutin kuluessa vipin avulla. 

Näin haet heti lainaa verkosta:

1. Käytä lainahakua sopivan vippipaikan löytämiseen

2. Vertaile alustavasti sopivat palvelut ja lainatuotteet

3. Pyydä henkilökohtainen hakemus parhaista luottolaitoksista

4. Tee lopullinen vertailu tarjouksille ja käy allekirjoittamassa sopimus palvelun sivulla

Meidän kautta löydät lainaa heti tilille. Kauttamme löytyvät vipit maksetaan tilille yleensä saman päivän aikana, mutta parhaillaan jo seuraava puolen tunnin aikana sopimuksen hyväksymisestä.

Lainahakemukset käsitellään minuuttien kuluessa ja saat heti vastauksena yksityiskohtaisen lainatarjouksen. Lainatarjouksen tietojen avulla voit valita parhaan vaihtoehdon.

Luottoa löytyy kaikkiin tarpeisiin sekä tilanteisiin, eri lainatuotteiden avulla kaikki saavat tarpeeksi rahaa tilille heti kun tarve on!

Kaikki vipit myönnettään ilman vakuuksia tai takaajia, joten voit päättää lainan hakemisesta täysin omin päin.

Lainahakemuksen täyttäminen käy minuuteissa. Olemme tehneet ohjeet lainan hakemiseen netistä.

Seuraa näitä ohjeita ja pian on rahaa tilillä!

Näin saat lainaa heti tilille

Lainaa saa heti tilille kun käyttää netin käteviä ja nopeita pikaluotto palveluita. Olemme vertailleet valmiiksi kaikki parhaat kotimaiset luottopalvelut. Lainahaun avulla löytää helposti pankit jotka myöntävät heti pikalainoja.

Vipin hakeminen edullisesti vaatii hieman suunnittelua. Vippipaikkoja on paljon, joten lainavertailun tekeminen ennen luoton hakemista ei ole huono idea.

Valitse lainasumma

Lainan hakeminen lähtee lainasumman valinnasta. Lainasumma määrittää myös minkälaista luottoa saa, pienet nopeat lainat hoidetaan pikavipeillä. Keskisuuret vaihtuvan maksuajan lainat joustoluotolla ja isot pitkänmaksuajan lainat myönnetään kulutusluottoina. Syötä haluamasi lainasumma sivultamme löytyvään lainahakuun.

Heti lainaa tilille

Pienet vipit 50 euroa, 100 euroa, 200, 300, 400 ja 500 euroa saa heti usean eri lainapalvelun kautta. Osa luottoyrityksistä antaa ensilainan ilmaiseksi, eli täysin ilman mitään kuluja tai korkoja.

Täysin ilmaisen lainan saa tilille kymmenen minuutin kuluessa, kun hakemus on oikein täytetty ja kaikki tiedot toimitettu.

Joustoluottoa saa 2000 euroon asti ja sitä voi käyttää myös pikavipin tyyppisesti nostamalla korkeintaan 500 euroa. Kun lainan maksaa takaisin 30 päivän kuluessa, useat luottoliikeet eivät peri mitään korkoa vaan ainoastaan käsittelymaksut.

Joustoluottoa voi nostaa tilille juuri sen summan mitä tarvitsee, tai tarvittaessa nostaa rahaa useamman kerran. Takaisin maksetaan ainoastaan rahat mitkä on nostettu omalle tilille.

Kulutusluotolla hoituu kaikki lainat 500 euron ja 50000 euron väliltä. Kulutusluottona myönnetty laina maksetaan kerralla tilille, ja siihen sovitaan tarkka lyhennysprosentti mitä maksetaan joka kuukausi pois. Kulutusluotto sopii isoihin hankintoihin. Kaikki kulutusluotot ovat ilman takuita tai vakuuksia saatavia lainoja.

Netistä nopeasti pikalaina heti tilille, aina ilman vakuuksia tai takaajia. Ilman vakuuksia myönnettävän vipin vuosikorko ei ole huomattavasti korkeampi. Tarkista lopullinen vuosikorko aina lainapäätöksestä, netissä ilmoitetut kulut ja korot ovat esimerkkejä.

Vertaile lainapalvelut

Kun olet löytänyt luottopalvelut jotka tarjoavat sinulle sopivaa lainaa heti, niin on aika siirtyä etsimään sopiva lainapalvelu. Osa luottopalveluista toimii itse pankkina ja osa välittää yhteistyökumppaneiden lainatarjouksia. Suurin ero lainaa harkitsevalle noissa on se, että lainavälittäjiltä saa yhdellä hakemuksella monta luottotarjousta. Yksi suositelluista paikoista on myös Lainaaheti.fi. Se tarjoaa lainan heti tilille netistä - lue arvostelumme täällä.

Lainapalveluissa on isoja eroja ja tehokas vertaileminen säästää selvää rahaa tulevaisuudessa. Pitkissä lainasuhteissa voi säästöä tulla satoja euroja kuukausimaksujen muodossa, joten muista vertailla lainapalveluiden hinnastot sekä muut mahdolliset kustannukset huolella. Vertaile lainat huolellisesti ennen hakemista

On useita asioita mitä kannattaa pitää mielessä luottopalveluiden vertailussa. Kysymykset kuten "saako lyhennysvapaan kuukauden" tai "voiko eräpäivää siirtää tai voiko lyhennyksen laskea uudelleen" ovat käteviä lainapalveluiden vertailun tekemisessä.

Mahdolliset piilokulut tilinhoitomaksujen tai kuukausimaksujen muodossa voivat tulla myös yllätyksenä, joten lue aina palvelun hinnasto huolellisesti. 

Pikalainan vuosikorko määräytyy usean eri tekijä mukaan. Todellinen vuosikorko kertoo lainan kokonaishinnan, mutta pikavippejä ei voi sen avulla arvioida. Lainapäätöksestä löytyy tarkat tiedot, minkä perusteella lainavertailu tehdään.

Suunnittele takaisinmaksu

Pikalainaa heti tilille

Lainat tulee aina maksaa takaisin kokonaisuutena. Lainalle sovitaan takaisinmaksuaika, missä ajassa velka tulee suorittaan korkoineen takaisin. Velalle muodostuu yleensä korkoa, mutta poikkeuksia on esimerkiksi pikavippi jota voi saada ensilainan muodossa ilmaiseksi ilman kuluja tai korkoja. Jos laina-aika on yli 30 päivää, niin lainalle muodostuu aina korko.

Lainasumma vaikuttaa laina-aikaan ja näistä yhdessä luottoa myöntävän yrityksen luottoarvion kanssa muodostuu lainalle vuosikorko.

Takaisinmaksua suunnitellessa on tärkeää huomioida korot ja muut kulut, koska niistä voi kasvaa suuri menoerä usean vuoden lainasuhteissa.

Takaisinmaksu tulee olla suhteutettu realistisesti henkilökohtaiseen talouteen. Liian suuret lyhennykset johtavat ongelmiin rahan kanssa ja ennen pitkää lyhennykset jäävät maksamatta. Tämän takia hyvin laskettu lyhennys lainalle varmistaa sujuvan takaisinmaksun, mikä ei vaikeuta muuta elämää liikaa.

Kun sopiva kuukausittainen lyhennys on laskettu, on aika siirtyä täyttämään lainahakemusta. Pääset suoraan lainahaun kautta palveluun täyttämään luottohakemuksen ja hakemuksen täyttäminen on erittäin vaivatonta!

Hakemuksen täyttäminen

Lainapalvelu avustaa hakemuksen täyttämisessä ja ohjeistaa mitä tietoja tulee toimittaa että hakemus voidaan käsitellä nopeasti. Lainan suuruudesta riippuen lainapalvelu voi pyytää tarkempia tietoja koskien tuloja tai muita velkoja, mutta pääosin luottoarvion tekeminen onnistuu julkisesti saatavilla olevista tiedoista.

Hakemuksia käsitellään lainapalvelun aukiolo aikoina. Lain mukaan pikalainoja saa siirtää tilille 07 - 23 välisenä aikana, mutta hakemuksien käsittelylle ei ole rajoituksia.

Jos luottohakemuksia käsitellään ilta tai yöaikana, niin rahat voidaan siirtää seuraavana päivänä 07 alkaen hakijan tilille.

Voit jättää lainahakemuksen pikalainaa varten heti netistä. Saat vastauksena lainapäätöksen ja tarjouksen, mistä lyötyy pikalainan tarkat tiedot.

Kun hakemus on käsitelty luoton myöntäjän toimesta, tehty luottoarvio on positiivinen eikä muita esteitä lainan myöntämiselle ole niin pankki lähettää lainatarjouksen hakijan sähköpostiin.  Lainanhakija tarvitsee verkkopankkitunnukset, jotta pikalaina sopimuksen voi allekirjoittaa. Rahat saat tilille nopeasti, tai voit nostaa ne luottotililtä heti.

Muista aina perehtyä tarjoukseen huolellisesti ennen hyväksymistä, muutosten tekeminen jälkikäteen sopimukseen maksaa yleensä ylimääräistä rahaa.

Tarjouksen hyväksyminen

Lainahakemukseen vastataan tarjouksella lainasta, jonka hyväksymällä lainasopimus syntyy. Allekirjoitus tehdään sähköisesti verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta käyttäen. Ilman verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta ei lainaa voi hyväksyä, koska sopimuksen allekirjoittaminen perinteiseen tyyliin ei pikalainojen kohdalla onnistu.

Kun allekirjoittaminen on suoritettu, saat vahvistuksen lainan hyväksymisestä ja rahat siirretään tilillesi. Rahat siirtyvät tilille yleensä välittömästi suurimmista kotimaisista pankeista. Jos olet hakenut joustoluottoa, niin saat vahvistuksen yhteydessä pääsyn joustoluotto - tilille, mistä voit siirtää rahaa omalle tilillesi haluamasi summan.

Joustoluotto on ainoa laina jota voi nostaa tililleen myös yöllä, kunhan päätös lainalle on tehty 07 - 23 välisenä aikana.

Nyt tiedät miten toimia. Hae lainaa heti ja rahat ovat tilillä tunnin kuluessa!

    One day, in retrospect, the years of struggle will strike you as the most beautiful 

-Sigmund Freud

Pikalainat

Pikalainat ovat suosittu lainamuot. Hae heti nopea pikalaina netistä, vakuuksia ei tarvita. Lainoja saa 50 - 50000 euroa, pitkä maksuaika varmistaa ettei vuosikorko nouse suureksi.

Parasta pikalainoissa on nopea käsittely, rahaa saa tilille jopa 10 minuutin kuluessa hakemuksen lähettäisestä. Monet luottopalvelut ovat hioneet hakemuksen käsittelyn ja sähköisen luottoarvion tekemiseen huippuunsa ja vastauksen hakemukselleen saa yleensä heti.

Lainapalveluiden välillä on eroja niin tuotteissa kuin ehdoissa lainoille. Osa palveluista on erikoistunut myöntämää ainoastaan yhden tyyppisiä luottoja, mutta isomalla osalla on valikoimissa useita lainatuotteita. 

Pienet 100 - 400 euron lainat myönnetään pikavippeinä, mutta joustoluotolla voi myös hakea 500 euron lainasummaa.

Joustoluotto käyttäytyy kuin pikavippi, jos sen maksaa kokonaisuutena pois ennen ensimmäistä eräpäivää. Joustoluotto pitkällä maksuajalla on todella toimiva tapa lainata rahaa, koska sen voi hyvin sovittaa oman taloudelliseen tilanteen.

Halutessaan koko velan voi maksaa pois kerralla missä tahansa vaiheessa, tai maksaa kiinteäkorkoista kuukausilyhennystä.

Olemme keränneet tietoja eri lainatuotteista ja niiden omainaisuuksista valinnan helpottamiseksi.

Vippiä heti tilille

Pikavipit ovat tuttuja netistä lainaamisen alkuajoista asti. Pikavippien parissa oli suorastaan villi vaihe, kun useat yritykset tarjosivat paljon eri vippejä täysin vaihtelevilla ehdoilla.

Lakimuutokset rajoittivat pikavippien holtitonta myöntämistä ja nyt markkinoilla on luotettavia toimijoita. Korot on rajoitettu lain toimesta, joten ylisuuria korkoja ei enää peritä.

Pikavippi on ainoa laina jonka voi saada täysin ilmaiseksi, eli takaisin maksetaan ainoastaan lainasumma eikä laisinkaan korkoja tai muita kuluja. Pikavippillä on mahdollista saada täysin ilmainen laina!

18 - vuotiaat saavat pikavippejä helpommin kuin muita luottoja.

Ilmaiset lainat ovat aina ensilainoja, joten sen voi saada yhdestä palvelusta ainoastaan kerran. Me olemme keränneet kaikki ilmaisia lainoja myöntävät palvelut yhteen listaan, joten voit hakea monta ilmaista lainaa niin halutessasi.

Ilmainen pikavippi tulee muistaa maksaa takaisin aina sovitussa ajassa, tai lainalle kertyy nopeasti kustannuksia mitkä tekevät siitä huomattavasti kalliimman vaihtoehdot.

Joustoluotto on kerännyt paljon suosiota asiakkaiden keskuudessa eikä mikään ihme, lainatuote sopii arkielämän tarpeisiin parhaiten kaikista käsillä olevista vaihtoehdoista. Joustoluotto toimii kuten pikavippi, jos sen maksaa pois ennen ensimmäistä eräpäivää.

Usein luoton saa nopeasti ilman korkoja, ja maksat ainoastaan käsittelykustannukset lainalle.

Joustoluotto laina palvelee arkipäivä elämässä paremmin kuin pikavippi tai kulutusluotto. Nimensä mukaisesti joustoluotto joustaa sen mukaan miten tarve vaatii, jos haluat nostaa enemmän lainaa niin se on mahdollista ilman uuden hakemuksen tekemistä.

Pikavippi ja kulutusluotto myönnetään aina tietylle summalle, joka siirretään tilille kerralla. Takaisinmaksu tehdään ennalta sovitun suunnitelman mukaan. Joustoluotossa saat 2000 - 3000 euron luottorajan, mistä voit nostaa omalle tilille haluamasi summan. Joustoluoton voi maksaa pois heti, tai kiinteillä kuukausilyhennyksillä pitkän ajan kuluessa.

Joustoluotot hoituvat kauttamme täysin ilman takuita tai vakuuksia.

Isot lainat eivät onnistu pikavipeillä tai joustoluotolla, mutta sitä varten arsenaalista löytyy vielä kulutusluottoa. Myös tililuottona myönnetty lainatuote mahdollistaa isojen lainojen hakemisen nopeasti ilman takaajia tai vakuuksia. Lainojen yhdistäminen on myös yleinen syy suurien luottojen ottamiseen.

Lainoja saa ilman vakuuksia saa monta tuhatta euroa. Tililuottona myönnetty kulutuslaina on isoin pikalaina, lainasummat vaihtelevat 500 - 50000 euron välillä

Kulutusluottona myönnetään 1000 euroa - 50000 euron summille. Alle 1000 euron lainoja ei kulutusluottona yleensä myönnetä, koska maksuajat ovat yleensä vähintään 1 vuoden. Lyhennykset maksetaan kuukausittain ennalta sovitun suunnitelman mukaan.

Jos lyhennystä halua muuttaa, pitää tehdä uusi laskelma lainalle, joten kannattaa suunnitella takaisinmaksu alusta asti kunnolla.

Joustoluottojen pitkissä maksuajoissa on tärkeä hyödyntää lyhennysvapaita kuukausia sekä muita keinoja helpottaa lainan maksamista. Voit pyytää lyhennyksen muutosta tai eräpäivän

Viimeksi muokattu: