21 vuotiaalle lainaa 50 - 50000 euroa

21 vuotiaalle lainaa 50 - 50000 euroa

Pikalainojen markkinoilla on vaihtoehtoja tarjolla 21 - vuotiaalle lainan hakijalle. Pikalainat ovat helpoin ja nopein keino hoitaa talouden korjausliike, netistä haettu luotto on varmin tapa saada rahaa heti tilille.

Pikalainojen avulla saa vippiä ilman vakuuksia tai takuita aina 50000 euroon saakka.

Pienet 50 - 400 euron lainat saa täysin ilman mitään lainalle muodostuvia kuluja tai korkoja, joten tarjolla on ensilainaajalle täysin ilmaista luottoa. Ilmaiset ensilainat ovat yleensä pikavippi tarjouksia, mutta ilmainen laina on mahdollista saada myös joustoluottona. Jos lainan haluaa saada ilman korkoja tai muita kuluja, tulee se maksaa pikavipin tavoin takaisin 30 päivän kuluessa.

Pikalainat sopivat 21 - vuotiaille

21 - vuotias on elämänvaihe missä tulee paljon muutoksia. Koulut on saatettu loppuun tai ehkä aloittamassa uutta, ensimmäinen oma asunto tai auto alkaa olemaan ajankohtainen. Elämä edessä ja paljon seikkailuita luvassa, mutta rahaa pitäisi olla toteuttaa haaveet. 21v ikäraja ei rajoita pikavippien hakemista. 

Pikalainaa 21 - vuotiaalle

Kaikilla nuorilla aikuisilla ei välttämättä ole tuloja joista jäisi niin paljon ylimääräistä, että niillä voisi tehdä suuria hankintoja. Joskus tulee yllättäviä tilanteita vastaan missä voi tarvita lisärahoitusta ja siihen auttaa pikalaina jonka saa heti tilille. Pikalainoja on useita eri tyyppisiä luottoja, joista yleisimmät on vippilaina, joustoluotto ja kulutusluotto.

Lainayritykset tarjoavat lainoja 50 eurosta alkaen. Pikaluotto myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Lainantarjoajan sivulta löytyvän lainalaskurin avulla löydät sopivat pikaluotto lainat.

Kaikkien pikalainojen hakeminen on erittäin helppoa netin kautta. Lainapalvelut ovat tehneet luoton hakemisen erittäin helpoksi hiomalla oman lainankäsittely prosessin huippuunsa. Lainahakemuksiin tulee vastaus minuuttien kuluessa lainatarjouksen muodossa, joka allekirjoitetaan sähköisesti.

Pikalainojen valikoima 21 - vuotiaille

Pikalainoja on tarjolla useita kappaleita, joissa kaikissa on omat erityispiirteensä. Lainatyypit sopivat eri tarkoituksiin loistavasti, mutta kaikkia niitä yhdistää yksi yhteinen asia: hakemusten käsittelyn nopeus. Kaikki pikalainoja saa tilille heti, tai viimeistään saman päivän aikana.

Kaikkia pikalainat ovat suomen lakien sitomia, mikä asettaa rajoituksia esimerkiksi lainan myöntämisen luottotietohäiriöiselle. Mikäli hakijalla on maksuhäiriömerkintä, ei voida mitään lainaa lakien mukaan myöntää. Lisäksi hakijalla tulee olla suomessa vakituinen osoite, mikä tarkastetaan Väestötietorekisterin järjestelmästä.

Esittelemme seuraavaksi haettavissa olevat kotimaiset pikalainat:

 

Nopein luottotuote on pikavipit, jotka nimensä mukaisesti ovat lyhyitä lainasuhteita. Vippi hakemukset käsitellään minuuteissa ja maksetaan tilille välittömästi kun hakemus on allekirjoitettu sähköisesti. Pikavippeinä tilille saa 50 - 400 euroa ilman takuita tai vakuuksia

Ensihakijalle pikavippi on täysin ilmainen, eikä lainalle muodostu mitään kuluja. Koroton ja kuluton laina onnistuu kun laina maksetaan takaisin 30 päivän kuluessa. Mikäli lainaa ei makseta takaisin ajoissa, voi sille kertyä huomattavia korkokustannuksia.

Pikavippejä on tarjolla useilla eri luottopalveluilla ja lainojen vertailu kannattaa vaikka kyseessä olisi pienikin vippi!

Joustoluottoina myönnetään yleensä 2000 euroa lainaa, josta voi nostaa tililleen sen verran kun itse tarvitsee. Joustoluoton paras puoli on valinnan vapaus, lainaa voi siirtää omalle tililleen sen verran kun tarvitsee myönnetystä 2000 eurosta.

Takaisin maksetaan vain omalle tilille nostettu osuus. Joustoluottoa on myös mahdollisuus saada ilman mitään kuluja tai korkoja 400 euroon asti. Mikäli joustoluoton maksaa takisin useammassa osassa, niin lainalyhennys muodostuu palvelun määrittämän korkoprosentin mukaan.

Joustava tililuotto -  vippi antaa mahdollisuuden valita itse lainasumman tarkasti. Tililuottona myönnetty vippi mahdollistaa joustavan rahoituksen, koska lainasumman voi valita vapaasti itse.

Joustoluoton voi maksaa pois missä tahansa hetkessä kerralla, mutta myös lainaa voi nostaa lisää mikäli tilillä on vielä katetta. Lainalyhennykset palauttavat saldoa joustoluotto - tilille, jolloin lainaa on jälleen nostettavissa.

Kulutusluotot

Kulutusluotot sopivat lainanhakijoille jotka tarvitsevat suuria summia rahaa luotolle ja ovat valmistautuneet pitkään lainan takaisinmaksuaikaan. Kulutusluottona myönnetyt lainat ovat yleensä vähintään 500 euroa, mutta lainaa voi saada yhteensä 50000 euroa. Laina-aika vaihtelee 1 vuoden  ja 15 vuoden välillä, joten luoton hakeminen kannattaa suunnitella kunnolla.

Maksuaika vaikuttaa vuosikorko prosentin muodostumiseen.

Kulutusluotto tarkoittaa usein pitkää suhdetta lainapalveluun, joten pankki mistä lainan hakee kannattaa valita huolella. Luoton myöntävä palvelu voi määriittää useita ehtoja lainan takaisinmaksulle, joten vertailun avulla voi säästää helposti useita satoja euroja rahaa


Miten hakea pikalainaa?

Pikalainan hakeminen käy helposti riippumatta siitä, oletko hakemassa pikavippiä, joustoluottoa tai kulutusluottoa. Lainan hakeminen alkaa lainahaulla jossa syötät haluamasi summan hakukenttään. Saat tuloksena listan lainatuotteista, jotka olemme arvostelleet valmiiksi sekä keränneet kaikki tarvittavat tiedot että voit vertailla lainat.

Pikavipit ovat usein ilmaisia, kun kyseesä on ensilaina. Lainantarjoajat antavat ilmaisen pikavipin lisäksu kulutonta ensilainaa, jossa lainasumma on korkeampi. 21v ikäraja ei rajoita mahdollisuuksia saada ilmaista vippiä, mutta ikäraja vaihtelee vippipaikan ehtojen mukaan.

Vippi haetaan lainapalvelusta luottohakemuksella, johon vastauksena saadaan lainapäätös. Lainojen vertailu tulee tehdä lainapäätöksen mukana tulevien tietojen pohjalta.

Vertaile lainapalveluita huolellisesti. Pidä mielessä asiat kuten eräpäivän siirtäminen, maksuvapaat kuukaudet ja lyhennyksen uudelleen laskeminen. Osa pankeista ei tarjoa helpottaviin palveluihin mahdollisuutta ollenkaan, mutta toiset tarjoavat mahdollisuuden ilman lisämaksua. Vuosikorko vaihtelee luottoyritysten välillä, joten lainavertailu on tärkeää tehdä huolellisesti. 

Lainapalveluiden piilokustannukset kannattaa varmistaa, kuukausittaiset tilinhoitomaksut saattavat nousta erittäin suuriksi pitkissä lainasuhteissa. Jos laina-aika on kuukausia niin ei muilla kuluilla ole niin paljoa merkitystä, mutta usean vuoden lainoissa asia kannattaa ottaa huomioon. Nopealla vertailulla palveluiden kuluista voi säästä tulevaisuudessa monta sataa euroa.

Pikalainavertailu on paras keino löytää paras lainatarjous. Lainayrityksiä on helppo vertailla, mutta lopulliseen lainavertailuun tulee olla lainatarjous. Vertaile huolellisesti lainojen kulut ja korot, lainayrityksien välillä on isoja eroja!


Kaikki hakemukset käsitellään yleensä välittömästi ja useat palvelut antavat reaaliaikaisen vastauksen luottoluokitukseen. Pankit tekevät julkisten tietojen ja hakijan toimittamien tietojen pohjalta luottoarvion, mikä määrittää annettavan luottoluokituksen. Luottoluokitus vaikuttaa lainan vuosikoron muodostumiseen.

Kun lainapalvelu on tehny luottoluokituksen ja tarkistanut asiakkaan luottokelpoisuuden, se lähettää tarjouksen sähköpostilla vastauksena hakemukseen. Jos kyseessä on lainanvälittämiseen keskittynyt palvelu, saat yhdellä hakemuksella monta tarjousta.


Saatuasi tarjouksia 2 - 3 kappaletta tee lainavertailu lopullisista tarjouksista. Varmista mahdolliset piilokulut sekä lainalle kertyvät kustannukset. Vertaile korkoprosentit sekä ehdot lainan takaisinmaksulle. Kun löydät sopivan vaihtoehdon, niin siirryt allekirjoittamaan sopimuksen verkkopankkitunnuksien tai mobiilivarmenteen avulla.

Ilman vakuuksia myönnetty pikalaina tuo tilillesi rahaa heti, kun lainapäätös on tehty. Allekirjoittamisen jälkeen rahat siirretään tilille välittömästi, tai jos kyseessä on joustoluotto niin saat pääsyn portaalissa omalle tilille mistä voit siirtää heti rahaa tilillesi. Joustoluotto on ainoa laina jota voi siirtää tililleen vuorokauden ajasta riippumatta, muut lainat maksetaan 07 - 23 välisenä aikana.


Parhaat pikalainat 21 - vuotiaille

Olemme koostaneet yhteen parhaat kotimaiset lainapaikat, joista voit lainahaun avulla etsiä omat suosikkisi. Syötä lainasumma ja saat listan arvostelluista lainapalveluista. Näet kaikki tarvittavat tiedot koskien lainapalvelun ehtoja, takaisinmaksua ja muita merkittäviä asioita koskien.

Voit suodattaa helposti hakutuloksia eri suodattimien avulla hakujen parantamiseksi. Löydät nopeasti kaikki ilmaiset lainat tai vaikka lainat pitkällä maksuajalla. Usean lainatuotteen saa kuluttomasti ensilainan yhteydessä. Takaisinmaksuaika on 30 vuorokautta nettihakemuksella haetussa lainassa. Lainaehdot ovat samat kuin perinteisissä pikalainoissa.

Mikäli haluat ammattilaisen vinkin, olemme koostaneet keränneet sinulle valmiiksi muutaman paikan:

Bank Norwegian

Bank Norwegian tarjoaa hakijoilleen kulutusluottoa aina 50000 euroon asti. Maksuaikaa palvelusta saa jopa 15 - vuotta, joten kiirettä ei tule takasinmaksulle. Palvelu on nopeasti kasvanut erittäin suosituksi luottopalveluksi aloitettuaan Suomessa. Bank Norwegian on nykyään suosituimpia pohjoismaisia lainapalveluita, ja erittäin vakavarainen.

Bank Norwegian lainaa 21-vuotiaalle

Bank Norwegian

(7.3 / 10)   

Bank Norwegian tarjoaa mahdollisuuden luottokorttiin, joka toimii samoin kuin joustoluotto. Hienona yksityiskohtana luottokortin avulla saa Norwegian Airlines lentoyhtiön palveluista alennusta! Bank Norwegian antaa myös mahdollisuuden yhdistää useita lainoja yhdeksi, jolloin tarvitsee maksaa vain yhtä lyhennystä.

Komplett Bank

Komplett Bank tarjoaa joustavaa kulutusluottoa, mikä yhdistää parhaat puolet pikavipistä ja kulutusluotosta. Joustoluotto antaa mahdollisuuden nostaa jatkuvalla sopimuksella lainaa jopa 3000 euroa luottotililtä.

21v lainat Komplett Bankilta norjasta

Komplett Bank

(7.5 / 10)   

Joustoluotto antaa hakijalla eniten mahdollisuuksia vaikuttaa vipin takaisinmaksuun, halutessaan voi koko luoton maksaa pois kerralla. Sopimus on jatkuvaa mallia, joka mahdollistaa rahan nostamisen omalle tilille aina kun tilillä on katetta.

 

Viimeksi muokattu: