Lainaa 60000 euroa

Näytetään 14 lainapaikkaa, joista saat 60000€ pikalainan

Lainapalvelu Korko Alk. Lainasumma Kokemuksia Hae Lainaa
Kulutusluotto.com 60000€

4%

60000€

arvosana 9.8
Käyttäjät 9.6
Rahoituslaitos 60000€

4.19%

60000€

arvosana 9.5
Käyttäjät 8.2
Vippi.org 60000€

4.4%

60000€

arvosana 9.3
Käyttäjät 9.2
Haelaina.fi 60000€

4.49%

60000€

arvosana 9.1
Käyttäjät 8.8
Luottoheti.fi 60000€

4.5%

60000€

arvosana 9
Käyttäjät 8.9
Zmarta 60000€

5%

60000€

arvosana 8.1
Käyttäjät 9
Lainapaikka 60000€

4.19%

60000€

arvosana 9.2
Käyttäjät 6.6
Rahalaitos 60000€

4.6%

60000€

arvosana 8
Käyttäjät 9.2
Freedom Rahoitus 60000€

4.99%

60000€

arvosana 5.7
Käyttäjät 6
Etua.fi 60000€

4.68%

60000€

arvosana 8.4
Käyttäjät 8.5
Lainarahoitus 60000€

4.5%

60000€

arvosana 8.6
Käyttäjät 8.8
Unolaina 60000€

6.9%

60000€

arvosana 6.8
Käyttäjät 7.2
Qred 60000€

20%

60000€

arvosana 6
Käyttäjät 5.3
Omalaina.fi 60000€

4.99%

60000€

arvosana 7.3
Käyttäjät 5.9

60000 euron laina on saapunut markkinoille!  Suurin lainasumma mitä yksityinen henkilö voi kulutusluottoa hakea, on nyt saatavissa vaivattomalla nettihakemuksella. Netistä haettavat tililuotot ovat aina lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, joten näinkin ison lainan voi hakea täysin omatoimisesti.

Kulutusluottoa 60000€ tarjotaan yleensä 10 - 15 vuoden maksuajalla. Suuri lainasumma tarvitsee pidemmän takaisinmaksuajan, ettei kuukausittaiset lyhennykset nouset liian suuriksi.

60 000 euron luottosummalla voi rahoittaa uuden auton oston, asunnon remontin tai käyttää sitä lisärahoituksena uuden asunnon ostamiseen. Summa on niin iso että sen avulla voi tehdä melkein mitä tahansa. Jos olet haaveillut ilman vakuuksia tai takaajia ostettavasta klassikko autosta, on 60000 euron kulutusluotto paras tapa rahoittaa ostos.

Uusi lainasumma saapui kulutusluotto markkinoille

Pitkään suurin kulutusluotto pikalaina oli 50000 euron suuruinen. Lainapalveluita jotka tarjosivat isoja lainoja, antoivat yleensä 10 – 15 vuotta maksuaikaa kulutusluotolle. Osa lainalaitoksista myönsi isoja luottosummia ainoastaan silloin, kun mukana oli rinnakkaishakija.

Lainaa 60000 ilman vakuuksia tilille

Rinnakkaishakija ei tarkoita, että lainalle on toinen henkilö takaamassa, vaan luottosummaa maksetaan takaisin kahden henkilön tulojen avulla. Tämän on tarkoitus lyhentää isojen summien takaisinmaksuaikaa, ja näin säästää hakijan rahaa laina koroissa ja muissa kustannuksissa.

60000e lainan saamisen ehdot vaihtelevat luottopalveluiden välillä. Osa voi vaatia isolle lainalle mukaan toisen hakijan maksamaan lyhennyksiä, mutta jossain tapauksissa isot kulutusluotot saa haettua täysin omatoimisesti.

Lainan myöntämisen ehdot kannattaa tarkistaa ennen lainahakemuksen täyttämistä. Vähintään kannattaa varmistua, että onko suurille luotoille asetettu erillisiä rajoitteita lainan myöntämisestä.

Joustoluotto ei toimi näin suurille lainasummille, joten ei kannata käyttää aikaa niiden tutkimiseen.

Mitä kaikkea tehdä isolla lainalla?

60000 laina mahdollistaa monet asiat, mihin ei välttämättä muuten riittäisi rahaa. Osa hankinnoista, kuten mikä tahansa käytetty asia kuten auto tai vene ei kelpaa vakuudeksi pankkien lainasuunnitelmissa.

Mikäli tarkoitus on ostaa uusi auto, niin rahoituslaitos vaatii auton asettamista vakuudeksi siihen asti, että koko luotto on hoidettu. Uusi auto tai asunto lainan vakuutena tarkoittaa, ettei lainaa veneeseen välttämättä myönnetä, mikäli on ostamassa käytetyn veneen.

Tällaiseen tarkoitukseen pikalaina 60000 euroa sopii erittäin hyvin. Sen avulla voi tehdä suuriakin hankintoja ilman huolta omaisuuden tai ostoksen asettamista vakuudeksi siihen asti, että laina on maksettu.

Oman omaisuuden sitominen luoton turvaksi on ikävää, koska jos jotain sattuu takaisinmaksun aikana, voi vaivalla hankitun omaisuuden menettää pankille.

 

60000 euron lainan hakeminen

Iso 60000 € pikalaina kannattaa hakea harkiten ja hyvän suunnitelman kanssa varustautuneena. Kun luotto on suunniteltu hyvin, onnistuu takaisinmaksu järkevästi oman talouden rajoissa.

Kuukausikorko ja vuosikorko saadaan edullisemmalle tasolle, kun takaisinmaksu suunnitellaan huolella.

Lue miten haet mahdollisimman tehokkaasti lainaa 60000 euroa heti tilille.

Tee lainasuunnitelma

Onnistunut kulutusluoton hakeminen lähtee aina hyvästä suunnitelmasta. Kun on tiedossa, että tarvitsee lainaa suuren summan kuten 60000 euroa, pitää suhteuttaa oma taloudellinen tilanne pikalainan takaisinmaksuun.

Lainanottajan tulee olla 22 – 23 vuotta vanha, että isoja kulutusluottoja myönnetään. Esimerkiksi Bank Norwegian luottopalvelun tarjoamissa isoissa lainoissa ikäraja on 23 vuotta. Kannattaa siis heti alussa varmistaa, että on oikeutettu hakemaan luotonmyöntäjältä lainaa.

Lainavertailu on käteviin tapa varmistua, että on ottamassa luottonsa parhaasta mahdollisesta lainapalvelusta. Luottolaitosten välillä on suuria eroja, joten vertailemalla lainapalvelut ja luottotarjoukset varmistat, että otat parhaan tarjolla olevan vaihtoehdon.

Vertaile kulutusluotot ennen hakemista

Luottopalveluiden vertailun voi tehdä kevyemmällä kädellä kuin itse lainatarjousten vertailun. Vippipaikkoja jotka tarjoavat 60000 euron luottoa ei ole markkinoilla montaa kappaletta, joten tässä tapauksessa luotonmyöntäjien vertaileminen ei välttämättä ole pakollista.

Kulutusluoton hinnat kuten korot ja kulut lainalle määräytyvät usean eri muuttujan perusteella. Ei kannata käyttää vipin valitsemiseen ainoastaan kuukausikorkoa tai vuosikorkoa, vaan kannattaa katsoa todellista vuosikorkoa lainalle.

Todellinen vuosikorko ottaa huomioon lainan avaamisesta, ylläpidosta ja hoitamisesta seuraavat kulut, eikä pelkästään kuukausittaista korkoa.

Lainapäätös ja luottotarjous

Omat tulot, takaisinmaksusuunnitelma ja henkilökohtaisen talouden historia vaikuttavat minkälainen kulutusluotto sekä millä ehdoilla laina myönnetään. Kun saa luottolaitokselta lainapäätöksen sekä siinä samalla tarjouksen kulutusluotosta, voi kaikki muodostuvat kulut nähdä välittömästi.

Lainatarjouksen pyytäminen ja luottopäätöksen saaminen on täysin ilmaista. Lainahakemuksen täyttäminen ei sido ottamaan lainaa, eikä siitä veloiteta mitään. Voit huoletta siis pyytää vippitarjouksen niin monesta palvelusta kuin haluat. Näin voit vertailla enemmän tarjolla olevia vaihtoehtoja.

Kun olet valinnut sopivan luotonmyöntäjän, niin on aika hyväksyä sopimus lainan saamista varten.

Luottosopimuksen hyväksyminen ja rahojen siirto

Paras lainatarjous on löytynyt, joten on aika käydä hyväksymässä voittava lainasopimus. Tarjouksen mukana toimitetaan tiedot, miten eri luottolaitoksissa lainatarjous hyväksytään. 60000 laina nyt helposti netistä, nopeaa ja vaivatonta kulutuslainaa

Yleensä luottoa myöntävät tahot pyytävät tunnistautumaan verkkopankkitunnuksilla lainaportaaliin, missä on esillä sähköinen kopio sopimuksesta.

Tämä ei eroa mitenkään tilanteesta jossa lainaa on haettu vaikka 2000 euroa, lainan hyväksyminen on aina sama prosessi. Luottolaitos ottaa vastaan allekirjoitetun lainasopimuksen, ja tarkistukset tehtyään rahat siirretään hakijan tilille.

Osa luotonmyöntäjistä vaatii 24 tuntia rahojen siirtämiseen hakijan tilille. Eräät luottopalvelut siirtävät koko summan heti välittömästi tilille, kun sopimus on hyväksytty. Tarkista luottolaitoksen ehdoista missä ajassa kulutusluottona myönnetty 60000e laina maksetaan tilille.

Lainan takaisinmaksu

Kulutusluoton hakemisessa tärkeä osa on lainan takaisinmaksu. Lainattu raha tulee aina maksaa koron kanssa, ajallaan ja sovitusti. Lainasopimuksessa mainituista lyhennyksistä tai aikataulusta ei saa poiketa ilman luottolaitokset kanssa neuvottelua.

Omatoiminen lainaehtojen muuttaminen tulee johtamaan ongelmiin monella tapaa. Mikäli lyhennykset jätetään maksamatta, on luotomyöntäjällä oikeus siirtää koko laina kolmannen osapuolen perittäväksi. Perintään menevästi kulutusluotosta seuraa paljon lisäkustannuksia, sekä mahdollisesti myös muita ongelmia.

Hoitamatta jäänyt laina johtaa luottotietomerkintään, mikä voi johtaa taas luottotietojen menettämiseen.

Lisäpalvelut takaisinmaksua varten

Luotonmyöntäjät tarjoavat usein eri mahdollisuuksia helpottaa omaa taloutta lainan takaisinmaksun keskellä. Tililuottoja varten tarjotaan mahdollisuutta ottaa lyhennysvapaa tai maksuvapaa kuukausi. Nämä ovat erinomaisia keinoja tasapainottaa henkilökohtaista taloutta yllättävien kulujen sattuessa kohdalle.

Lyhennysvapaa kuukausi tarkoittaa, ettei lainasta tarvitse maksaa ollenkaan lyhennyksiä lainalle kuukauden aikana, ainoastaan lainalle muodostuvaa korkoa. Tiedustele lyhennysvapaan kuukauden hintaa lainapalvelusta tai tarkista hinnastosta lisäpalvelulle muodostuvat kulut.

 

Lisätietoja lainaamisesta

Isoja lainoja ei välttämättä kaikkien yritysten valikoimista löydy. Lainalaskuri auttaa löytämään lainanmyöntäjät, jotka pystyvät näin isoja tililuottoja myöntämään.

Lainanvälittäjä ja lainanmyöntäjä ei välttämättä ole sama yritys. Lainanvälityspalvelut välittävät tililuotto lainatarjouksia muilta pankeilta. Tämä nopeuttaa lainanhakemista, koska saat yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta.

Kaikki muita vakuudettomia lainoja saa välitettyinä, paitsi vertaislainat luottoa. Vertaislaina ei vielä tarjoa mahdollisuutta 60000 euron lainaan. Lainanhakija joutuu vielä ottamaan isoimmat vipit kulutusluottona. Bank Norwegian myöntää 60 000€ lainoja ilman vakuuksia tai takaajia 15 vuoden maksuajalla.

Yhteishakija saatetaan vaatia, kun kyseessä on suuret lainasummat. Kuukausierät voivat olla liian isoja yhdelle, minkä takia yhteishakija vaaditaan. Maksuajat ovat pitkiä, mutta kuukausierät voivat kasvaa isoiksi.

Vakuuksia lainoille ei vaadita, kuten ei myöskään takaajia. Rinnakkaishakija ei ole sama asia kuin takaaja lainalle. Yhteishakija maksaa lainaa yhdessä varsinaisen lainanhakijan kanssa.

Viimeksi muokattu: