Lainaa autoon vaivattomasti

Lainaa autoon vaivattomasti

Uuden menopelin ostaminen ilman autolainaa vaatii erikoiset säästöt tai todella kovat tulot. Sitä varten tarjolla on useita vaihtoehtoja edullisille autolainoille. Oli kiikarissa sitten uusi kauppakassi tai keräilyharvinaisuus museorekisreriin, niin sitä varten löytyy sopiva laina. Pikalainojen lainatuotteista löytyy kulutusluottoa sekä joustavaa luottoa minkä avulla voi omatoimisesti päättää mihin lainansa sijoittaa.

Autolainen hakeminen on aina iso asia, joten sitä ei kannata tehdä miettimättä asioita tarkasti. Autolainojen hinnoissa on valtavia eroja ja niiden vertailemalla voi säästää tuhansia euroja hyvin vaivattomasti. Parempi sijoittaa rahat lyhennyksiin eikä liian isoihin korkokuluihin tai muihin maksuihin.

Autolainan vertailulla voi säästää tuhansia

Kuten jokaisen ison lainan kanssa, niin autolainat vertailemalla voi helposti säästää tuhansia euroja rahaa. Turhan isot kulut ja vuosikorot kertyvät yli 15 vuoden laina-ajan aikana sievoiseksi summaksi rahaa. Tämän kaiken voi säästää tekemällä lainavertailu huolellisesti ennen vipin hakua.

Vaihtoehtoina autolainalle on pankin vakuudellinen luotto, netistä haettava vakuudeton pikalaina kuten kulutusluotto tai kaupasta haettu autorahoitus. Pankkilainoille vaaditaan yleensä vakuudet ja tiukemmat tulovaatimukset kuin netistä haettaville joustoluotoille. 

Pikalainoja on tarjolla useita jotka sopivat auton ostamiseen. Niiden vertaileminen käy erittäin vaivattomasti Pikalaina.org sivun lainahaun avulla. Määritä haluamasi summa ja näet heti mistä saat lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Joustoluoton avulla voi rahoittaa pientä autolainaa, mutta kulutusluotto on paras valinta jos uudesta autosta haaveilee. Edulliset pikalainat löytyy useasta eri luottolaitoksesta ja lainatuotteesta.

Autolaina vakuuksilla vai ilman

Autolainaa on mahdollista hakea vakuuksilla tai ilman vakuuksia. Esittelemme tässä molemmat vaihtoehdot ja mistä lainaa kannattaa lähteä hakemaan!

Vakuudeton laina

Jos tarkoituksena on hakea lainaa käytettyä autoa varten, on laina ilman vakuuksia huomattavasti parempi vaihtoehto.Käytettyä autoa ei yleensä saa vakuudeksi autolainalle ja tämän rahoittamiseen vakuudeton kulutusluotto toimii loistavasti.

Autolainaa helposti

Rahoitusyhtiö voi määrittää autokaupassa aina vuosikoron omien ehtojen mukaan, mutta vakuudettomat pikalainat voi helposti kilpailuttaa lainalaskurin avulla. Vippipaikat tarjoavat useita luottoja, mistä löytyy kaikille sopiva palvelu rahoitusta varten.

Lainasummat ovat käytetyille autoille pienempiä, ja huomattavasti nopeampia hakea. Tämä sopii erittäin hyvin nopeaan autojen nettikauppaan, missä kiinnostavat kohteet voidaan myydä minuuttien kuluessa. Kulutusluoton saa tilille parhaillaan 10 minuutin kuluessa hakemuksen lähettämisestä, joten se sopii nettikauppaan loistavasti!

Laina vakuuksilla

Laina vakuuksilla tarkoittaa pankista tai autokaupasta otettua lainaa, jossa yleensä uutta autoa käytetään vakuutena lainalle. Pankeista ei saa yleensä isoja lainoja ilman vakuuksia. Vakuuksina voi käyttää asuntoa, osakkeita tai uutta autoa jota on ostamassa. Käytettyä autoa ei saa vakuudeksi autolainalle.

Pankkien ja autokauppojen rahoitusratkaisuissa on yleensä pitkät maksuajat, joten niidenkin välillä vertailu on tärkeää. Esimerkiksi autokaupan rahoitus vaatii yleensä käsirahaa ostolle, joka tulee suorittaa heti tilisiirrolla tai käteisellä. Käsiraha on usein ehtona lainan myöntämiselle.

Jos käsiraha on ongelma niin kannattaa hakea vakuudettomia lainoja auton ostamiseen. Kaikki lainat jotka Pikalaina.org välittää, myönnetään vakuudettomina.

Kysymyksiä autolainaista

Suurimmat autolainoina myönnetyt lainat ovat yleensä 50000 euron ilman vakuuksia ja 100000 euroa vakuuksien kanssa. Suuremista lainoista voi neuvotella pankin kanssa, mutta ilman vakuuksia ei yli 50000 euron lainaa saa. Autolaina on korollinen laina, mikäli rahoitusyhtiö ei tarjoa korotonta luottoa.Korot riippuu luottolaitoksen omista ehdoista. 


Autolainaan voi saada rahoitusta ilman korkoa. Suoraan autoliikkeestä tarjottava laina on yleensä vakuudellinen. Autolainalaskurin avulla voit tutkia miten korot muodostuvat.

Vakuudettoman kulutusluoton saa korkeintaan 15 vuoden maksuajan lainalle. Pankeista haettu autolaina on yleensä vastaavan mittainen, tai lyhyempi. Pitkä maksuaika mahdollistaa matalammat korot, mutta pankeista haettuna vaatii takaajia tai vakuuksia. Kulutusluottoa netistä haettuna saa täysin ilman takuita tai vakuuksia. Kannattaa huomioida että esimerkiksi lainaa 20v ikärajalla on vaikea saada 10 vuodeksi, ellei raha-asiat ole hyvin hoidossa.

Autorahoituksen tarjoava palvelu määrittää minkä vuosikorko, sekä kuukausierä luotolle maksetaan.

Jos haet vakuudellista lainaa niin helpointa on laittaa uusi auto vakuudeksi. Vakuutena voit käyttää myös asuntoa, osakkeita tai muuta arvokasta omaisuutta. Vakuutena ei voi käyttää vanhaa autoa tai muuta omaisuutta joka ei ole enää tarpeeksi arvokas. Vakuuden tarkoitus on kattaa lainasumma mikäli takaisinmaksussa tulee ongelmia.

Lainatarjouksia kannattaa pyytää useasta eri autoliikkeestä, jos tarkoituksena on käyttää uutta autoa vakuutena luotolle. Vertaile autolainaan muodostuvat korot ja kulut huolella ennen hakemista. Tarjousten vertailu pitää aina tehdä lopullisia lainatarjouksia käyttäen.

Lainan saaminen vaatii yleensä vakituisia tuloja, joten työttömänä lainan hakeminen voi olla vaikeaa. Toisaalta useat lainapalvelut eivät katso tuleeko tulet esimerkiksi osingoista, joten jos tuloja on tarpeeksi, niin lainaa pitäisi kyllä saada.

Jos luottotiedoissa on häiriö, on lainan saaminen huomattavasti vaikeampaa. Laki kieltää luoton myöntämisen luottotietohäiriöiselle, joten virallisesta reittiä pitkin ei autolainaa todennäköisesti ole tulemassa. 

Mikäli häiriö on useita vuosia vanha ja raha-asiat on hoidettu, voi luottolaitos tehdä arvion kannattaa autolaina myöntää ja millä kuukausierällä.

Viimeksi muokattu: