Ferratum Joustava

Lainasummat: 1€ - 4000€
Laina-ajat: 3kk - 5v
Ikäraja: 22v
Korko: 19.97%
Esimerkkilaina: Lainaesimerkki: 4000€, joka nostetaan kerralla. Lainakorko 19 % (tämän hetkinen korkolain viitekorko 4 % + 15 % nimelliskorko). Kokonaisluottokustannukset 555,67€, sisällyttäen 12€ kuukausittaisen tilinhoitomaksun, esimerkkiluoton arvioitu kokonaissumma yht. 4 555,67€, olettaen että luotto maksetaan takaisin 12 kk maksuajalla seuraavasti : 1. 408,67 €, 2. 403,39 €, 3. 398,11 €, 4. 392,83 €, 5. 387,56 €, 6. 382,28 €, 7. 377,00 €, 8. 371,72 €, 9. 366,44 €, 10. 361,17 €, 11. 355,89 €, 12. 350,61 €. Tod.vuosikorko: 28,58%, Edellämainittu on esimerkkilaskelma joka perustuu laskelman ajankohtana voimassa oleviin oletuksiin sekä siihen, että asiakas noudattaa edellämainittua maksusuunnitelmaa.
9.4 KÄYTTÄJÄT
8.8 arvosana

Ferratum Joustava kokemuksia

Info

Ferratum on tunnettu lainapaikka, mikä on myöntänyt vippejä suomalaisille jo vuodesta 2005 asti. Luottolaitos on keskittynyt myöntämään pikavippejä ja kulutusluottoa, mutta Ferratum Jousto laina tarjoaa samat mahdollisuudet, kuin vanhemmat lainatuotteet.

Ferratum Jousto tarjoaa mahdollisuuden nostaa lainaa 1 – 2000 euroa joustoluotto tililtä. Kaikille hakijoille myönnetään samalla 2000 euron luottorajalla mahdollisuus nostaa rahaa, mutta tililtä voi nostaa juuri sen verran, kuin tarvetta rahalle on.

Lainatuotteet

Ferratum Jousto tarjoaa 30 päivää korkovapaata aikaa lainalle, sekä ensimmäisen noston ilmaiseksi. Lainaa ilman korkoa ja ilmainen nosto on tarkoitettu uusille asiakkaille, eli ensilainaa hakeville.100 – 2000 euroa lainaa myöntävä vippi maksetaan takaisin 3 kk – 60 kuluessa

Ferratum Jousto tarjoaa mahdollisuuden joustoluottoon, mitä voi omavaltaisesti nostaa tililleen sen verran, kun rahalle on tarvetta. Lainasopimus joustavassa luotossa on aina mallia jatkuva, joka päättyy sitten kun nostettu summa on maksettu kokonaisuudessaan takaisin, eikä uusia nostoja tililtä tehdä.

Jokaiselle hakijalle myönnetään 2000 euron luottoraja, mistä takaisinmaksu koskee vain omalle tilille nostettua osuutta. Ensimmäinen luotto maksetaan 07 – 23 välisenä aikana, mutta sen jälkeen rahaa voi nostaa omalle tilille koska tahansa.

Kulut ja korot

Kulut ja korot Ferratum Jousto – lainassa on suhteessa edulliset verrattuna yleiseen tasoon markkinoilla. Joustoluoton kuluihin vaikuttaa lainattu summa ja maksuaika, joten tarkka korko selviää aina lainatarjouksesta, joka toimitetaan luottopäätöksen yhteydessä.

Kulut on Ferratumilla erittäin selkeästi ilmaistu, mitään yllättäviä piilokuluja ei lainalle muodostu. Kaikki vipin kulut ovat helposti löydettävissä ja selkeästi ilmoitettu luottosopimuksessa.

Kuukausittainen lyhennys on palvelussa 10% avoimesta lainasummasta, mutta aina vähintään 100%. Lyhennetty summa palautuu takaisin luottotilille nostettavaksi varannoksi.

Jos esimerkiksi nostaa 2000 euroa luottotililtä, jonka maksaa takaisin 12 kuukauden aikana tasaerissä. Näin lainalle muodostuu todellinen kulut huomioiva vuosikorko 163,70%, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3253,60€.

Lainaehdot

Ferratum joustoluotto vaatii hakijalta vähintään 21 – vuoden ikää lainan myöntöä varten. Myönnettävissä lainasummissa ei ole rajoituksia iän perusteella, kunhan hakija on 21v.

Ferratum tarkastaa hakijoiden tulot maksukyvyn varmistamiseksi. Lisäksi tarkastetaan luottohistoria, ja hakemuksessa toimitettujen tietojen perusteella hakijasta tehdään luottoarvio, minkä perusteella luotolle muodostuu kuukausikorko. Tuloja tulee olla tarpeeksi lainan takaisinmaksuun onnistuneesti eikä luottotiedoissa saa olla merkintöjä

Hakemukseen pitää ilmoittaa vakituinen osoite suomessa, joka löytyy väestörekisteristä. Lisäksi käytössä tulee olla henkilökohtainen pankkitili sekä verkkopankkitunnukset. Lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti, joten ilman verkkopankkitunnuksia ei luottoa voi hakea.

Hakuprosessi

Kun saavut Ferratumin sivulle, näet heti Jousto-laina laskurin minkä avulla voit hakea sopivan lainasumman. Pääset täyttämään hakemusta suoraan lainalaskurista, ja hakemuksen täyttäminen ei vie montaa minuuttia.

Hakemuksen tiedot eivät ole vaikeita, vaan täyttäminen käy todella vaivattomasti, kun on varautunut pankkitiedoilla sekä palkkatodistuksella. Kaikilta ei palkkatodistusta pyydetä, jos tarpeelliset tiedot löytyvät julkisesta rekisteristä.

Lainahakemuksen käsitteleminen käy Ferratumilta nopeasti, rahaa tilille saa parhaillaan minuuttien kuluessa. Lainahakemukset käsitellään välittömästi ja rahat siirretään luottotilille heti kun sopimus on hyväksytty.

Seuraavat lainanostot voi tehdä vuorokauden ajasta riippumatta täysin omatoimisesti lainaportaalista löytyvältä luottotililtä. Rahaa voi siis nostaa aina kun tarvetta on, kunhan lyhennykset ovat hoidettu kunnolla.

Yhteenveto

Ferratum Jousto – laina on loistava vippi, varsinkin ensikertaa pikalainaa hakeville. Ensimmäinen kuukausi korkovapaana sekä ensinosto täysin maksuttomasti on tarjous, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Ferratumin todellinen vuosikorko voi vaikuttaa hieman suurelta, mutta useat muut kulut puuttuvat kokonaan, mikä nostaa lainan todellista hintaa muissa vippipalveluissa. Ferratumin kaikki korot löytyvät selkeästi lainasopimuksessa, eikä mitään piilokuluja ole.

Luvassa Ferratumin luottopalvelussa on asiantuntevaa apua, joka ottaa jokaisen asiakkaan henkilökohtaisesti huomioon. Ferratumilta saa palvelu, mikä oli vastaavaa kuin konttoreissa aikoinaan. Erona vain se, että nyt lainaa myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia.

Hyvää

 • Avauspalkkio ja tilinhoitomaksut 0 euroa Ferratum Jousto – luotolle
 • Ensimmäinen nosto ilmaiseksi luottotililtä uusille asiakkaille
 • Ei piilokuluja tai yllättäviä menoja lainalle
 • Kuukausittainen takaisinmaksu on 10% lainasummasta

Huonoa

 • Lainapalvelun ikäraja on 21 – vuotta
 • Ensimmäinen nosto tulee tehdä 07 – 23 välisenä aikana
 • Sivusto on tietyiltä osin hieman sekava
 • Paljon klikkailtavaa FAQ - tiedoissa että löytää mitä tarvitsee

Tietoa

 • Ferratum Finland on osa suurempaa Ferratum Group – yritystä, joka tarjoaa lainoja pitkin maailmaa
 • Ferratum on avattu suomeen vuonna 2005
 • Uusi lainatuote Ferratum Jousto on tarkoitettu korvaamaan vanhat vastaavat vipit
 • Suomen suosituimpia ja tunnetuimpia lainapalveluita0 Arvostelua

0 KÄYTTÄJIEN PISTEET
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  0
 • 6
  0
 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

Jätä kommentti:

Valitse arvosanat:

etsi lainoja

Lainan tiedot

Lainasummat
1€ - 4000€
Ikäraja
22 v
Luottotiedot
Laina-ajat
3kk - 5v
Nopeus
Heti
Tulojen varmistus
Tulot
Riittävät säännölliset tulot
Lainan kulut
0
Ilmainen ensilaina
Yhteishakija
Maksuvapaa /kk
Eräpäivän siirto
Lainojen yhdistäminen
Lainaehdot