Kilpailuta pikaluotto: Opas parhaan tarjouksen löytämiseen

Kilpailuta pikaluotto: Opas parhaan tarjouksen löytämiseen

Pikaluottojen kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa, eikä se sido hakijaa mihinkään. Kilpailuttamisen tarkoitus on auttaa lainanhakijoita löytämään itselleen sopivin ja edullisin pikaluotto tarjolla olevista vaihtoehdoista.

Pikaluotto on nopeasti saatava ja lyhytaikainen kulutusluotto, jonka määrä voi vaihdella muutamasta sadasta eurosta jopa kymmeneentuhanteen euroon. Pikaluottoja vertailtaessa on tärkeää ottaa huomioon muun muassa lainan kulut ja korot, lainasumman suuruus, takaisinmaksuehdot ja vakuuksien tarve. Useat palvelut tarjoavat apua pikaluottojen kilpailuttamiseen ja lainapalvelujen vertailuun.

Avainkohdat

Pikaluoton Määritelmä

Pikaluotto on nopea ja usein vakuudeton laina, joka auttaa rahoittamaan lyhytaikaisia ja yllättäviä taloudellisia tarpeita. Se tarjoaa helpon ja nopean ratkaisun rahoitustilanteeseen. Pikaluottoa voi hakea usein verkossa, ja se myönnetään yleensä ilman vakuuksia tai takaajia.

Pikaluotot ovat suosittuja niiden helppokäyttöisyyden ja nopean käsittelyajan ansiosta. Hakemuksen täyttäminen on yksinkertaista, ja useimmiten luottopäätös tehdään nopeasti. Lainasummat vaihtelevat tyypillisesti 50 eurosta jopa 60 000 euroon asti.

Vertailun avulla on mahdollista löytää parhaiten sopiva pikaluotto eri tarjoajien joukosta. Kilpailuttamalla lainan saa usein paremman koron ja ehdot, ja vertailupalvelut auttavat löytämään omiin tarpeisiin sopivimman tarjouksen.

Kun haet pikaluottoa, on tärkeää olla tietoinen siitä, että se on lyhytaikainen ratkaisu. Lainan takaisinmaksun on tapahduttava sovitun ajan kuluessa, joten hakijan on oltava varma siitä, että hän pystyy maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että pikaluotto on nopea ja helppo ratkaisu lyhytaikaisten ja yllättävien rahoitustarpeiden kattamiseen. Lainan vertailu ja kilpailuttaminen auttavat löytämään parhaan mahdollisen tarjouksen, mutta on tärkeää muistaa, että pikaluotto on lyhytaikainen ratkaisu, ja sen takaisinmaksu on suunniteltava huolellisesti.

Kilpailuta pikaluotto: Prosessi ja Hyödyt

Kilpailutusprosessi alkaa täyttämällä lainahakemus esimerkiksi verkossa. Hakemuksen täyttäminen on ilmaista eikä sido hakijaa mihinkään. Useat palvelut tarjoavat mahdollisuutta kilpailuttaa laina yhdellä hakemuksella, kuten Vippi.org ja Kulutusluotto.com. Tämä tarkoittaa, että yhdellä hakemuksella tavoitat jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa. Erityisesti pikaluottojen kilpailuttamiseen on erikoistunut: Pikaluotto.org.

Kun lainahakemus on täytetty ja lähetetty, saat lainatarjoukset nopeasti, usein jo muutamassa minuutissa. Tarjouksista voit vertailla tarkat kuukausierät, lainojen korot ja muut kulut. Tämä auttaa sinua löytämään itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuttamisen hyötyjä ovat:

 • Kustannussäästöt: Vertailemalla eri lainantarjoajia voit löytää edullisimman pikaluoton.
 • Nopeus: Kilpailutusprosessi on nopea ja tehokas, ja rahat saadaan tilille lähes heti lainapäätöksen jälkeen.
 • Helppous: Koko hakuprosessi tapahtuu verkossa ja vaatii vain vähän aikaa ja vaivaa.

Kilpailuttamalla pikaluotto säästät aikaa ja rahaa, sekä saat parhaat mahdolliset ehdot lainallesi. Muistathan kuitenkin harkita huolellisesti tarvitsetko todella lainaa ja kuinka suuren summan voit maksaa takaisin.

Pikaluoton Kulut ja Korot

Pikaluottojen kilpailuttaminen on tärkeää, jotta asiakas saa itselleen parhaan mahdollisen lainaratkaisun. Erilaisten pikaluottojen vertailu auttaa löytämään edullisimman ja sopivimman lainan. Yksi tärkeä tekijä vertailussa ovat pikaluoton kulut ja korot.

Korko on rahasumma, jonka lainanantaja veloittaa lainasta. Pikaluotoissa korko voidaan ilmoittaa useammalla eri tavalla. Yksi tavallisimmista on nimelliskorko, joka on korko ilman muita kuluja. Toinen tärkeä korkokäsite on todellinen vuosikorko. Se kuvaa lainan kustannuksia kokonaisuudessaan sisältäen kaikki korkokulut sekä koron että muut mahdolliset kulut. Todellinen vuosikorko auttaa lainanhakijaa ymmärtämään lainan kokonaiskustannukset paremmin kuin pelkkä nimelliskorko.

Pikaluottojen kulut voivat koostua korkokulujen lisäksi esimerkiksi tilinhoitopalkkioista ja nostokuluista. Kuluissa voi olla merkittäviä eroja eri lainantarjoajien välillä, mikä tekee vertailusta entistä tärkeämpää.

Esimerkiksi pikavipin todellinen vuosikorko on helposti 150-250 %, mutta markkinoilla on myös pikavippejä, joiden todellinen vuosikorko on yli 400 prosenttia. Korkeiden lainan korkojen ja kulujen takia pikavippien takaisinmaksu on usein suunniteltu tapahtuvan nopeasti, tyypillisesti muutamassa kuukaudessa.

Monet pikaluottojen tarjoajat tarjoavat ensimmäisen lainan ilmaiseksi tai korottomasti, jolloin lainanhakija voi tutustua palveluun ilman suurempia kuluja. Tämä voi olla hyvä mahdollisuus asiakkaalle kokeilla pikaluottoa ilman suuria riskejä.

Lopulta on tärkeää huomata, että lainojen vertailu on tärkeää omien taloudellisten tavoitteiden ja tarpeiden kannalta, mutta myös lainamarkkinoiden läpinäkyvyyden ja reiluuden edistämiseksi. Kun kuluttajat kilpailuttavat pikaluottoja, se kannustaa lainantarjoajia tarjoamaan parempia ja edullisempia lainavaihtoehtoja.

Lainasumma ja Takaisinmaksu

Kilpailuta pikaluotto tarjoaa asiakkailleen erilaisia lainasummia ja takaisinmaksuaika vaihtelevat. Lainasummat voivat olla välillä 100-70 000 euroa. Tämä tarkoittaa, että asiakkaalla on mahdollisuus valita lainasumma oman tarpeensa ja maksukyvyn mukaan.

Takaisinmaksuaika vaihtelee 1 kuukauden ja 15 vuoden välillä. Pidemmällä takaisinmaksuajalla kuukausierät voivat olla pienempiä, mutta samalla kokonaiskustannukset kasvavat koron kertyessä pidemmän ajan. Lyhyemmällä takaisinmaksuajalla kuukausierät ovat korkeammat, mutta kokonaiskustannukset jäävät alhaisemmiksi.

Kilpailuta pikaluotot tarjoavat lainoja, joiden todellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,5 % - 30,6 %. Esimerkiksi lainasumman ollessa 10.000 € ja 5 vuoden takaisinmaksuajalla, kuukausierä on 233 €. On tärkeää ottaa huomioon, että eri lainantarjoajille todelliset vuosikorot voivat vaihdella.

Asiakkaan on tärkeää miettiä oma maksukyky ennen lainan ottamista ja valita sellainen lainasumma ja takaisinmaksuaika, joka sopii omaan taloudelliseen tilanteeseen. Näin voi varmistaa, että lainan takaisinmaksu sujuu ongelmitta.

Pikaluoton Hakeminen ja Lainapalvelut

pikaluotto

Pikaluoton hakeminen netissä on yleistynyt viime vuosina, erityisesti tekniikan kehityksen ja helppokäyttöisten lainapalveluiden vuoksi. Käsittelemme tässä osiossa, kuinka pikaluoton hakeminen netistä tapahtuu ja mitä lainapalveluja voi hyödyntää luottohakemuksen tekemiseen.

Luottohakemuksen täyttäminen netissä tapahtuu useimmiten yksinkertaisella ja selkeällä lomakkeella. Lainan hakeminen alkaa henkilötietojen, kuten nimen, osoitteen ja puhelinnumeron, syöttämisellä. Tämän jälkeen hakija täyttää taloudellisia tietojaan, kuten tulot, menot ja mahdolliset velat. On tärkeää antaa täsmällisiä ja rehellisiä tietoja, jotta lainanantaja voi arvioida hakijan maksukykyä ja tarjota parhaiten sopivaa luottoa.

Internetissä on useita eri lainapalveluita, joista voi hakea pikaluottoja. Esimerkiksi Pikaluotto.fi, Summarum ja Nordic Bank tarjoavat pikaluottojen hakemista helposti ja vaivattomasti netistä ilman vakuuksia tai takaajia. Lainapalvelut kilpailuttavat usein useita pankkeja ja muita lainantarjoajia, jolloin hakijan on helpompi löytää itselleen edullisin ja sopivin pikaluotto.

Lainahakemuksen jättämisen jälkeen lainantarjoajat tekevät luottopäätöksen, joka perustuu hakijan taloudelliseen tilanteeseen. Hyväksytty lainapäätös tarkoittaa, että hakija on täyttänyt lainantarjoajan kriteerit ja voi saada pikaluoton tililleen jopa saman päivän aikana. Pikaluottojen siirtoajoissa voi kuitenkin olla eroja palveluntarjoajista riippuen.

Yhteenvetona, pikaluoton hakeminen netistä on yksinkertainen prosessi, johon kuuluu hakemuksen täyttäminen, tarjousten kilpailuttaminen ja rahan siirto tilille hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen. Hakijan tulee olla huolellinen antaessaan tietojaan ja vertaillessaan eri lainapalveluiden tarjouksia, jotta löytyy paras mahdollinen pikaluotto.

Lainavertailu ja Parhaan Lainantarjoajan Valitseminen

Kilpailuttamalla pikaluottoja voidaan saada paras mahdollinen lainantarjous. Tämä voidaan tehdä vertailemalla eri lainantarjoajien tarjoamia lainoja. Lainojen vertailu on tärkeä osa prosessia, jotta löytää lainan, joka sopii parhaiten omaan tilanteeseen.

Ennen kuin aloitat vertailun, on hyvä miettiä kuinka paljon lainaa tarvitset sekä kuinka pitkäksi aikaa. Tämän tiedon avulla voit tarkastella eri lainantarjoajien tarjouksia ja valita parhaimman vaihtoehdon. Useat lainantarjoajat myöntävät pikaluottoja ilman vakuuksia ja takaajia, joten hakuprosessi on yksinkertainen ja nopea.

Vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

 • Korko: Vertaile eri lainanantajien tarjoamia korkoja löytääksesi kilpailukykyisen lainan.
 • Maksuaika: Mieti, kuinka pitkä aika on sopiva lainan maksuun ja vertaile lainantarjoajien maksuaikoja keskenään.
 • Lainan kokonaiskustannukset: Tarkastele eri vaihtoehtojen lainan kokonaiskustannuksia, jotka sisältävät sekä koron että mahdolliset lainanhoitomaksut ja muut kulut.

Lainahakemusten tekeminen useammalle lainantarjoajalle mahdollistaa, että voit vertailla saamiasi tarjouksia keskenään ja valita niistä parhaimman. Vertailu onnistuu nykyään vaivattomasti netissä, joten lainan kilpailuttaminen ei vaadi paljon aikaa. Samalla voit löytää pikaluoton, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja takaisinmaksuvalmiuksiisi.

Muistathan kuitenkin, että lyhyemmän maksuajan lainoissa kuukausimaksut voivat olla korkeammat. Lainojen vertailun avulla voit arvioida, mikä vaihtoehto on sinulle sopivin kokonaisuudessaan. Vertailemalla eri lainantarjoajien tarjouksia, voit säästää huomattavan summan rahaa, ja samalla löydät itsellesi sopivan lainan.

Lainan Maksuaika ja Kuukausierä

Pikaluottojen maksuaika vaihtelee lainantarjoajien välillä. Joissakin tapauksissa maksuaika voi olla lyhyt, kuten yksi kuukausi, mutta se voi myös ulottua jopa 15 vuoteen asti. Yleisesti ottaen, pikaluottojen maksuajat ovat lyhyempiä kuin perinteisten lainojen maksuajat, mutta pidempiä kuin pikavippien maksuajat.

Kuukausierä on summa, jonka asiakas on velvollinen maksamaan joka kuukausi lainan takaisinmaksun aikana. Kuukausierän suuruus riippuu lainasummasta, maksuajasta ja koroista. Monissa tapauksissa pikaluottojen kuukausierät ovat suhteellisen pieniä, mikä tekee niiden takaisinmaksusta helpompaa asiakkaille.

Tasaerä tarkoittaa, että kuukausittain maksettava lainan lyhennys- ja korkoerä pysyvät samansuuruisina koko laina-ajan. Tämä voi olla etu monille asiakkaille, sillä se helpottaa oman talouden suunnittelua ja takaisinmaksun seuraamista. Joissakin tapauksissa pikaluottojen tasaerät voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Kun kilpailutat pikaluottoja, kannattaa kiinnittää huomiota maksuaikaan ja kuukausieriin. Pidempi maksuaika voi antaa enemmän joustovaraa takaisinmaksuun, mutta toisaalta se voi lisätä lainan kokonaiskustannuksia. Kuukausierän suuruus vaikuttaa talouden hallintaan, joten on tärkeää löytää tasapaino lainasumman, maksuajan ja kuukausierän välillä.

Vakuuksien ja Luottotietojen Merkitys

Vakuuksilla ja luottotiedoilla on huomattava merkitys rahoitusalan palveluiden käytössä, mukaan lukien pikaluotot. Vakuudet ovat varallisuutta, kuten kiinteistöjä tai ajoneuvoja, joita lainanantaja voi käyttää takauksena lainasta. Tämä tarkoittaa, että mikäli lainanottaja ei pysty maksamaan lainaa takaisin, lainanantaja voi vaatia vakuuden myynnin ja käyttää sen tuottoa lainan katteeksi.

Vakuudeton laina tarkoittaa sitä, että lainalle ei tarvitse antaa vakuuksia. Pikaluotto on usein vakuudeton laina, mikä tarkoittaa, että niitä voi saada jopa ilman omaisuutta tai takauksia. Tämä voi tehdä pikaluottojen hakuprosessista helpomman, sillä hakijan ei tarvitse etsiä takaajia, eikä lainanantajan tarvitse arvioida hakijan vakuuksien arvoa ja riskejä.

Toisaalta vakuudettoman luoton hinta on usein korkeampi kuin vakuudellisen, koska lainanantaja ottaa enemmän riskiä. Lainanantajat tarkistavat hakijoiden luottotiedot arvioidakseen tämän maksukyvyn ja luoton riskin. Puhtaat luottotiedot osoittavat lainanantajalle, että hakija on aiemmin hoitanut raha-asiansa hyvin eikä ole joutunut esimerkiksi maksuhäiriöiden tai ulosoton kohteeksi.

Jos hakijalla ei ole puhtaita luottotietoja, hänellä voi olla vaikeuksia saada pikaluottoa tai muita rahoituspalveluita, ja vakuudettomat luotot voivat olla kalliita tai saanti voi olla rajoitettua. Siksi onkin tärkeää huolehtia omasta luottokelpoisuudesta, jotta saa tarvittaessa lainaa esimerkiksi asunnonostoon tai yllättävien menojen kattamiseksi.

Joissain tilanteissa hakijalle voi olla tarjolla myös vakuudellinen pikaluotto, mikä voi tulla kysymykseen, jos hakijalla on vakuuksia ja hän täyttää lainanantajan muut vaatimukset. Näissä tapauksissa lainan ehdot saattavat olla edullisempia, mutta toisaalta voidaan vaatia enemmän aikaa ja vaivaa vakuuksien järjestämisen suhteen.

Kaiken kaikkiaan vakuuksien ja luottotietojen merkitys pikaluottojen yhteydessä riippuu hakijan taloudellisesta tilanteesta ja tarpeista. Hakijan kannattaa aina selvittää eri lainantarjoajien ehdot ja valita omiin tarpeisiinsa parhaiten sopiva vaihtoehto.

Pikaluoton Hyvät ja Huonot Puolet

Pikaluotto on rahoitusvaihtoehto, joka tarjoaa useita etuja, mutta myös joitakin haittoja. Tässä osiossa käsitellään pikaluoton hyviä ja huonoja puolia.

Hyvät puolet:

 • Nopeus: Pikaluoton saaminen on yleensä nopeaa ja helppoa, ja rahat voidaan siirtää tilille jopa muutamassa tunnissa tai jopa muutamassa minuutissa.
 • Ei vakuuksia: Pikaluottoa voi hakea ilman vakuuksia, minkä vuoksi se on hyvä vaihtoehto henkilöille, joilla ei ole tarjota vakuuksia tai haluavat välttää niiden käyttämisen.
 • Kilpailuttaminen: Pikaluoton hakijalla on mahdollisuus vertailla ja kilpailuttaa eri lainantarjoajia, mikä voi auttaa löytämään edullisimman vaihtoehdon.
 • Yksinkertaisuus: Pikaluotto on yksinkertainen lainatuote, joka sopii hyvin yksittäisen, odottamattoman kertakulun kattamiseen.

Huonot puolet:

 • Korot ja kustannukset: Pikaluottojen korot voivat olla korkeita, erityisesti jos maksuaika on pitkä. Hintaero puolen vuoden ja kahden vuoden takaisinmaksuajan välillä voi olla suuri.
 • Maksuhäiriöt: Maksuhäiriömerkintöjen omaavat henkilöt eivät yleensä saa pikaluottoa, mikä voi rajoittaa joillekin henkilöille lainansaantimahdollisuuksia.
 • Kevyet perusteet: Joidenkin kuluttajien kohdalla pikaluoton hakemisen helppous saattaa johtaa impulsiivisiin lainapäätöksiin ja taloudellisiin vaikeuksiin.

Kun harkitset pikaluoton ottamista, on tärkeää tutustua eri lainantarjoajien tarjouksiin ja vertailla niiden kustannuksia ja ehtoja. Näin voit valita sopivimman ja edullisimman pikaluotto-vaihtoehdon omiin tarpeisiisi nähden.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mistä löytää paras pikaluotto?

Parhaan pikaluoton löytäminen vaatii hieman tutkimusta ja vertailua eri pankkien ja luotonantajien tarjouksista. Voit käyttää esimerkiksi netin vertailupalveluita, kuten Pikaluotto.org tai Luottoheti.fi, jotka vertailevat useita eri rahoituslaitoksia ja pankkeja yhdellä hakemuksella. Täytä ilmainen hakemus ja vertaa eri tarjouksia löytääksesi parhaan vaihtoehdon tarpeisiisi.

Kuinka nopeasti saan pikaluoton tililleni?

Pikaluoton saaminen tilille on yleensä nopeaa, ja se voidaan saada jopa muutamassa tunnissa hakemuksen jättämisestä, saman päivän aikana. Eri pankkien ja rahoituslaitosten väliset siirtoajat voivat hieman vaihdella, mutta yleensä käsittelyaika on lyhyt, mikä tekee pikaluotoista erittäin nopean rahoitusvaihtoehdon.

Miten vertailla eri pankkien pikaluottoja?

Vertaillessasi pikaluottoja eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä, kiinnitä huomiota korkoihin, laina-aikoihin, mahdollisiin lisäkuluihin ja muihin lainaehtoihin. Vertailupalvelut auttavat sinua löytämään parhaan pikaluoton tarpeisiisi ja säästämään kuluissa. On myös mahdollista käydä läpi pankkien ja rahoituslaitosten verkkosivustoja ja lukea asiakkaiden kokemuksia vertaillaksesi eri pikaluottoja.

Mikä on pikaluottojen keskimääräinen korko?

Pikaluottojen keskimääräinen korko vaihtelee huomattavasti ja riippuu useista tekijöistä, kuten lainasummasta, maksuajasta ja luoton hakijan luottokelpoisuudesta. On tärkeää vertailla eri luotonantajien tarjouksia ja tarkistaa, löytyykö jostain parempi korko tai edullisempi laina.

Mikä on pienin mahdollinen summa pikaluotossa?

Pikaluottojen suuruudet vaihtelevat yleensä 50 eurosta jopa useisiin tuhansiin euroihin. Pienin mahdollinen summa riippuu luotonantajan tarjoamista lainaehdoista ja hakijan tarpeista. Kannattaa aina harkita, kuinka paljon rahaa todella tarvitset ja hakea vain sellainen summa, joka sopii tarpeisiisi.

Onko mahdollista hakea pikaluotto luottotiedottomalle?

Pikaluottojen saaminen voi olla haastavampaa luottotiedottomille, sillä monet pankit ja rahoituslaitokset vaativat hakijoilta puhtaita luottotietoja. Joissain tapauksissa on kuitenkin mahdollista löytää lainantarjoajia, jotka myöntävät pikaluottoa luottotiedottomalle tai tarjoavat muita rahoitusvaihtoehtoja, kuten takauksia tai vakuuksia.

Viimeksi muokattu: