Lainaa takuuvuokraan

Lainaa takuuvuokraan

Muuttaminen on kallista, eikä takuuvuokra helpota tilannetta - tiedämme sen hyvin Pikalaina.org toimituksessa. Vuokravakuus voi olla iso raha, ja aina ei ole mahdollista lainata rahaa sukulaisilta tai vanhemmilta, vaan täytyy hankkia rahoitus jotain muuta kautta. Netistä haettava laina on erittäin kätevä tapa rahoittaa uuden asunnon takuuvuokra, mikäli omat säästöt eivät siihen riitä.

Takuuvuokra tulee vastaan jokaiselle, joka haluaa asua vuokralla. Takuuvuokran tarkoitus on varmistaa, että vuokraaja pitää hyvää huolta asunnosta, eikä aiheuta toimillaan arvon alenemista. Vuokravakuudet ovat yleinen tapa, ja niiden pyytäminen on normaalia vuokraukseen liittyvää toimintaan.

Maksettavan takuun suuruus riippuu useasta asiasta, mutta yleensä se on sidottu vuokraan. Yleinen vaatimus takuille on 1 – 3 kertaa kuukausittainen vuokrasumma. Tähän ei ole mitään laissa määritettyä vaatimusta, mutta tähän kannattaa varautua jo reilusti etukäteen.

Netistä haettavat lainat ovat erinomainen keino hoitaa takuuvuokrat. Löydät avullamme kaikki parhaat kotimaiset lainapalvelut, jotka myöntävät käteviä ja nopeita lainoja suoraan netistä haettuna. Tervetuloa lukemaan lisää pikalainoista takuuvuokran maksamisessa.

Hae takuuvuokralaina

Takuuvuokran maksaminen lainarahalla on helppo ja nopea vaihtoehto, jos oma varallisuus ei juuri sillä hetkellä riitä takuiden hoitamiseen omatoimisesti. Netistä haettavat nopeat ja edulliset lainat ovat helppo keino hoitaa rahoitus kuntoon, kun on tarvetta maksaa uuden asunnon takuut. Kauttamme haettu takuuvuokralaina myönnetään aina ilman vakuuksia tai takaajia.

Ohjeet miten saat takuuvuokralainan

  1. Laske kuinka paljon tarvitset lainaa ja käytä sivustomme lainalaskuria vaihtoehtojen etsimiseen
  2. Tee alustavaa lainavertailua sopivalta vaikuttavien luotonmyöntäjien välillä
  3. Jätä lainahakemus parhaisiin lainanmyöntäjien palveluihin ja odota tarjouksia lainasta
  4. Vertaile lainatarjoukset huolellisesti ja hyväksy sopimus verkkopankkitunnusten avulla
  5. Nosta rahat omalle tilille ja siirrä ne eteenpäin vuokravakuustilille tai suorita maksu omistajalle

Netistä lainaa takuuvuokran maksamiseen on erittäin nopea ja kätevä vaihtoehto. Laina maksetaan takaisin sovittujen ehtojen mukaisesti. Kannattaa arvioida mikä on omalle taloudelle paras lainatuote, silti muistaen, että lainaraha aiheuttaa kustannuksia. Avoinna oleva luotto kannattaa koittaa maksaa pois mahdollisimman nopeasti vipin kulujen minimoiseksi.

Lainatuotteet takuuvuokran maksamiseen

Takuut vuokra-asunnosta voi maksaa monella tavalla. Suosituin keino on lainata rahaa vanhemmilta tai sukulaisilta, mutta mikäli tämä vaihtoehto ei ole mahdollinen, on netistä haettavat pikalainat heti seuraavaksi paras vaihtoehto.

Tarjolla on useita lainatuotteita, jotka kaikki sopivat erilaisiin tilanteisiin. Esittelemme seuraavaksi kaikki suosituimmat netistä haettavat lainat, ja esimerkkitapauksia minkälaisissa tilanteissa ne sopivat parhaiten takuuvuokran hoitamiseen.

Kulutusluotto

Kulutusluottoa myönnetään 500 – 50000 euroa pitkällä maksuajalla, joten se sopii mihin tahansa takuuvuokraan. Jos on tarvetta saada suuria summia rahaa lainaksi 1 – 15 vuoden takaisinmaksuajalla, niin kulutusluotto on paras vaihtoehto.

Vaikka ottaisin yli 10 000 euroa lainaa vuokra-asunnon vakuuksia varten, ei niistä joudu asettamaan erillisiä takuita tai pyytämään lainalle takaajia. Kaikki kulutusluotot myönnetään ilman takaajia tai vakuuksia, eli luottoa voi hakea täysin omatoimisesti, ilman aiempaa omistusta.

Kulutusluotto on myös vaikein laina saada, koska summat ovat huomattavasti suurempia kuin muissa lainatuotteissa. Pitkä takaisinmaksuaika nostaa myös luoton kustannuksia, mikä vaikuttaa todelliseen vuosikorkoon. Kulutusluoton hakemisessa kannattaakin olla tarkkana, ja laskea huolellisesti, että takaisinmaksu luottopalveluun onnistuu varmasti ilman mitään ongelmia.

Joustoluotto

Joustoluotto sopii vuokravakuuden hoitamiseen erittäin hyvin, eikä vähinten joustavien lainaehtojen ansioista. Joustava laina antaa mahdollisuuden nostaa luottoa omalle tilille kerralla tai osissa 50 – 4000 euroa. Lainasumman voi päättää itse, mikäli ei ole tarvetta nostaa niin paljon lainaa kuin alun perin oli tarkoitus, voi muutoksen tehdä omatoimisesti.Tarvitsetko lainaa takuuvuokraan? Pikalaina.org auttaa!

Maksat vain siitä summasta korkoa ja lyhennyksiä, minkä nostat omalle tilille. Takaisinmaksussa on myös ominaisuuksia, joihin ei muut pikalainat pysty: voit itse määrittää missä tahdissa luottoa lyhennät. Voit maksaa kuukausittain minimilyhennyksen tai sitten huomattavasti enemmän.

Mikäli rahatilanne antaa myöten, niin voit suorittaa koko luoton kerralla pois, ilman mitään ylimääräisiä kustannuksia. Joustoluotto antaa mahdollisuuden valita hyvin pitkälle sen, miten avoinna oleva laina maksetaan takaisin.  

Joustavat luotot tarjotaan usein ensilainaajan eduilla varustettuna, missä hakija voi tehdä ensimmäisen noston ilman kuluja tai kustannuksia. Korotonta lainaa voi saada jopa 2000 euroa, joten tämä tarjous kannattaa ehdottomasti aina hyödyntää.

Pikavippi

Pikavippi toimii vuokravakuuksien hoitamisessa, kun tarvetta on saada pientä lisätukea vakuuden hoitamiseksi. Yleensä vuokravakuus on korkeampi, kuin pikavipin lainasummat. Vippi sopiikin parhaiten täydentämään takuuvuokralainaan vaadittavaa summaa.

Pikavippi myönnetään yleensä 50 – 500 euron lainasummille, jonka takaisinmaksuaika on 3 – 30 vuorokautta. Koko vippi maksetaan normaalisti takaisin kerralla, ja jos eräpäivästä myöhästyy, niin luotolle kertyy lainaehtojen mukainen korko.

Joustavat pikavipit ovat mahdollistaneet luoton maksamisen takaisin useassa osassa, perinteisen kertasuorituksen sijasta. Joustavat vipit auttavat sovittamaan pienenkin lainasumman takaisinmaksun omaan talouteen niin, ettei se vaikeuta normaalien elämän menojen hoitamista.

Lisätietoja vuokravakuudesta

Vuokravakuus on asetettu turvaamaan vuokranantajan omaisuutta. Takuuvuokra palautetaan asukkaalle, kun vuokrasuhde on purettu ja asunto on palautettu asiallisen kuntoisena. Mikäli asunnosta löytyy epänormaalia kulumaa, vahinkoa tai muuta arvon laskua, voidaan takuuvuokrasta pidättää kohtuullinen osa vahinkojen kattamiseksi.

Suurin osa vuokrasuhteista hoituu ilman vuokravakuuteen kohdistuvia vähennyksiä, mutta jossain tilanteissa kuten esimerkiksi lemmikkieläinten aiheuttamien vahinkojen takia osa vakuudesta, tai mahdollisesti koko summa joudutaan pidättämään vahinkojen kattamiseksi.

Takuuvuokran koko

Takuuvuokran suuruus on suhteessa vuokra-asunnon hintaan. Yleensä takuuna toimii 1 – 3 kk vuokra, mutta se voi myös olla jokin vuokranantajan määrittelemä summa. Jos koko vuokravakuus on tarkoitus tehdä lainarahalla, kannattaa hakea joustoluottoa tai kulutusluottoa. Lainatuotteen valinta riippuu siitä, kuinka paljon pikalainaa tarvitaan vakuuden hoitamiseen.

Pikavippi on niin pieni laina, ettei se riitä todennäköisesti vakuuksien maksamiseen vuokra-asunnosta, joten sitä voi käyttää ainoastaan, jos takuusummasta puuttuu osa.

Takuun maksaminen vuokra-asunnosta

Maksa takuuvuokra helposti pikalainalla

Riippumatta siitä miten rahat vuokravakuuden maksamiseen hoidetaan, on yleisesti kaksi tyyliä, miten asia hoidetaan. Vanhempi keino on siirtää takuuvuokra vuokranantajalle, joka pitää siitä huolen, kunnes vuokrasuhde päättyy. Tässä on väärinkäytöksen mahdollisuus, koska vuokranantajalla on täysi pääsy rahoihin koko ajan.

Nykyään on yleistä avata erillinen tili takuuvuokraa varten pankkiin, minne vuokravakuus talletetaan. Vuokravakuus pysyy erillisellä tilillä, mistä molemmille osapuolille annetaan oma todistus. Molemmat osapuolet pitävät paperinsa itsellään, kunnes vuokrasuhteen purkamisen yhteydessä molemmat paperit allekirjoitetaan, ja vuokralainen saa takuuvuokransa vapautettua tililtä.

Kun vuokrasuhde päättyy

Vuokrasuhteen päättyessä asunnon kunto tarkistetaan, ja mikäli mitään huomautettavaa ei ole, tulee vuokranantajan palauttaa takuuvuokra tai vuokratilille pääsyn antavat todistukset. Mikäli asunnossa on ongelmia tai epänormaalia kulumaa, voidaan vuokravakuus pidättää vahinkojen kattamiseen. Takuuvuokra voidaan myös lunastaa käyttöön, mikäli vuokrat ovat jääneet maksamatta.

Jos vuokralainen on hoitanut asiansa hyvin, ei takuuvuokraan pitäisi joutua koskemaan missään vaiheessa.

Lopuksi

Takuuvuokra lainarahalla ei ole mitenkään huono idea, kunhan lainatuote on valittu oikein. Netistä haettavat pikalainat antavat hyvän mahdollisuuden rahoittaa uuden vuokra-asunnon takuuvuokran maksamista.

Hyvin valittu lainatuote joka sopii tarvittavaan lainasummaan, mutta tarjoaa myös sopivan takaisinmaksuajan, on loistava vaihtoehto takuuvuokran hoitamiselle pikalainan avulla.

Viimeksi muokattu: