Vakuudeton laina - parhaat vakuudettomat lainat netissä

Vakuudeton laina - parhaat vakuudettomat lainat netissä

Pikalaina.org löytää parhaat vakuudettomat lainat tilille tarjoavat kotimaiset lainapalvelut. Voit hakea luotettavien rahoituspalveluiden kautta 50 – 60000 euroa pikalainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuudettomat pikalainat mahdollistavat rahan nostamisen tilille edullisesti, ilman tarvetta luovuttaa muuta omaisuutta pantiksi.

Vakuudetonta pikalainaa myöntävät kaikki Pikalaina.org palvelun yhteistyökumppanit. Voit huolettomasti nostaa luottoa mistä tahansa luottolaitoksesta, joka löytyy lainahaku toimintoa käyttämällä. Voit tarkistaa kaikki lainat tästä.

Muista tarkastaa ensilainaajan edut: Jos tähtäimessä on vakuudettomat pikalainat, niin voit saada mahtavia ensilaina – tarjouksia pikalainalle. Esimerkiksi ilmainen ensinosto ja lainaa ilman korkoa tarjotaan useassa palvelussa uusille asiakkaille.

Vakuudeton laina heti tilille

Halvin pikalaina ilman vakuutta löytyy palvelustamme vaivattomasti. Tämä artikkeli neuvoo, miten löydät parhaat luottopalvelut, mitkä lainaavat rahaa tilille vakuudettomasti sekä varmasti edullisesti.

Kuukausimaksut ovat järkevän kokoisia ja voit usein itse päättää minkä verran kuukausimaksuja maksat vakuudettomasta pikalainasta.

Tärkeintä on löytää omiin tarpeisiin sopiva luottopalvelu, jonka tarjoama kuukausikorko vipille, sekä takaisinmaksuaika ovat omiin tarpeisiin sopivia. Kannattaa suunnitella pikavipin takaisinmaksuaika huolellisesti, niin se ei tule aiheuttamaan turhia ongelmia myöhemmin.

Lainapalveluiden luottoehdoissa ja vakuudettoman vipin kuluissa voi olla suuria eroja, joten kannattaa tehdä pikalainojen vertailu huolellisesti, ennen kuin vakuudettomat lainat laitetaan hakuun.

Näin hoituu edulliset vakuudettomat lainat tilille

 1. Syötä lainahakuun haluamasi summa ja paina ”Etsi”. Saat tuloksissa luotonmyöntäjät jotka tarjoavat sopivaa summaa lainaa ilman vakuutta tai takaajia
 2. Tarkastele haun tuloksia ja vertaile esimerkkinä annettuja korkoja sekä muita tietoja vakuudettoman luoton ehdoista
 3. Jätä lainahakemus valitsemaasi luottopalveluun ja odota vastauksena luottopäätöstä sekä lainatarjousta pikalainasta ilman vakuutta
 4. Vertaile kaikki tarjoukset vakuudettomille pikalainoille: ota huomioon nimelliskorko sekä muut luotolle muodostuvat kustannukset
 5. Allekirjoita parasta vakuudetonta pikalainaa tarjoava luottotarjous pankkitunnuksilla ja saat rahaa tilille hetken kuluttua!

Vakuudeton laina - näin helposti laina ilman vakuuksia tilille

Vakuudettomat pikalainat– hae rahaa tilille ilman vakuutta

Tässä muutama suosittu luotonmyöntäjä, jos et kerkeä itse hakea vaihtoehtoja.

Ferratum - Vakuudetonta pikavippiä ilman kuluja tai korkoja

ferratum

Ferratum Joustava

(8.8 / 10)   

Ferratumin suositusta lainapalvelusta edullisesi pikavippiä ilman vakuuksia. Vakuudettomana myönnetty joustava pikalaina antaa mahdollisuuden valita itse, kuinka paljon rahaa tilille nostetaan. Edullisesti 2000 euroa lainaa Ferratum tarjoaa loistavilla eduilla!

Luottopalvelu Ferratum tekee uusille asiakkaille loistavan tarjouksen: Ota pikalaina ilman vakuuksia ja saat ensimmäisen noston luottotililtä ilman kuluja ja 30 päivän korottomalla maksuajalla!

 • Maksuaika pikalainalle 3kk – 57 kk
 • Lainasumma euroa 10 – 2000 euroa
 • Luoton korko korkeintaan 163,7 %
 • Ikäraja lainalle 20 vuotta

Jos et ole hyödyntänyt Ferratumin ensilaina tarjousta, tee se heti! Siirry tästä lukemaan lisää Ferratum lainapalvelusta.

Lainasto – Vippi ilman vakuuksia tilille puolen tunnin kuluessa

Lainasto

Lainasto Ostosraha

(8.6 / 10)   

Lainasto tarjoaa vakuudettomia pikalainoja tilille parhaillaan 15 minuutin kuluessa. 3000 euron pikalaina joustavilla ehdoilla tarjoaa paljon mahdollisuuksia, varsinkin kun Lainasto antaa mahdollisuuden nostaa lainaa tekstiviestillä.

Lainasto luottolaitos ottaa vastaan myös nuoret asiakkaat, eli mielellään myönnetään pikalainaa 18 - vuotta täyttäneille hakijoille.

 • Maksuaika 1 – 36 kuukautta
 • Lainasumma 100 – 3000 euroa
 • Luoton korko keskimäärin 135,52%
 • Ikäraja lainalle vuotta 18 vuotta

Käänny Lainaston luottopalvelun puoleen kun tarvitset heti rahaa!

Bank Norwegian – 60000 euroa vakuudetonta lainaa edullisesti

norwegian

Bank Norwegian

(7.3 / 10)   

Bank Norwegian tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa tilille 60000 euroa, mutta pienemmätkin lainat ilman vakuuksia onnistuvat. Bank Norwegian on suosituimpia pikalainoja välittäviä palveluita maailmassa, ja tarjoaa myös mahdollisuuden saada luottokortti.

 • Maksuaika pikalainalle 1 – 15 vuotta
 • Lainasumma 1000 – 60000 euroa
 • Luoton korko keskimäärin 37,97%
 • Ikäraja lainalle 23 vuotta

Bank Norwegian tarjoaa vakuudettomat lainat suuriin hankintoihin. 

Fixura lainapalvelu – vakuudettomat lainat yksityisiltä rahoittajilta

fixura

Fixura

(8.2 / 10)   

Fixura tarjoaa uuden keinon löytää vakuudettomat lainat: Fixura välittää vakuudettomia vertaislainoja (Lue lisää vertaislainoista), mitkä rahoitetaan yhteisörahoituksella. Yksityiset ihmiset tarjoavat mahdollisuuden ottaa vakuudeton pikalaina matalalla korolla.

Luoton saa tilille hieman hitaammin kuin useassa muussa, mutta vakuudettoman pikalainan kustannukset ovat matalammat.

 • Maksuaika pikalainalle 24 – 60 kk
 • Lainasumma 1000 - 10000 euroa
 • Luoton todellinen vuosikorko korkeintaan 50 %
 • Ikäraja pikalainalle 21 vuotta

Ota vakuudetonta lainaa ja tue yksityisiä sijoittajia Fixuran kautta!

Vakuudettoman lainan edut ja mahdollisuudet

Vakuudetonta lainaa heti tilille ilman kuluja tai korkoa

Vakuudettomat pikalainat antavat hakijalle enemmän mahdollisuuksia, kuin perinteinen pankista haettava laina vakuuksilla. Luotto vakuudetta on paras tapa hakea pikalainaa heti tilille, ja kerrommekin seuraavaksi, miksi se on ylivoimainen verrattuna muihin vaihtoehtoihin.

Vakuudeton pikalaina tarkoittaa sitä, että luottopalvelu joka lainaa rahaa, ei pyydä vakuudeksi hakijan muuta omaisuutta. Pankista haettavat luotot vaativat poikkeuksetta vakuutta, tai takaajan lainalle.

 Vakuudettomat lainat netistä antaa mahdollisuuksia

Kun haet pikalainaa netistä ilman vakuutta, saat paljon enemmän mahdollisuuksia tehdä valintoja luottoa koskien. Vakuudeton pikaluotto tarjoaa hakijalle mahdollisuuden rahoittaa hankintoja, tehdä suurempia sijoituksia, tai vaikka ottaa lisärahoitusta asuntolainaan.

Jokainen jolla on riittävästi palkkatuloja, eikä merkintöjä luottotiedoissa voi hakea vakuudettomasti vippiä netistä. Kenenkään ei tarvitse selittää mihin tarvitsee rahaa lainaksi, vaan se on jokaisen täysin oma asia.

Miksi valita lainaa ilman vakuuksia

Syitä miksi valita vakuudeton pikalaina on useita. Tarkempi tarkastelu paljastaa vakuudettoman luoton olevan usein paras vaihtoehto, kun on tarvetta saada nopeasti rahaa tilille ilman turhia kysymyksiä.

Tässä vain muutamia syitä miksi valita vakuudeton laina

 • Netistä haettuna onnistuu saada pikalainaa heti tilille, parhaillaan alle 15 minuutin kuluessa
 • Luoton saamiseen ei tarvitse olla muuta omaisuutta, vaan palkkatulot riittävät lainapäätöksen saamiseen
 • Pikalainaa voi hakea milloin tahansa, lainahakemuksia otetaan vastaan 24h viikon jokaisena päivänä
 • Voit hakea vakuudetonta pikalainaa mukavasti kotisohvalta, ja suorittaa allekirjoituksen kätevästi pankkitunnuksilla. Ei siis tarvetta käydä konttorissa täyttämässä papereita!

Listaa voisi jatkaa pidemmällekin, mutta edut miksi hakea luotto ilman vakuutta lienee käy kaikille selväksi.

 Lainaa ilman takaaji - vapaus päättää omista lainoista

Pikalaina ilman takaajia – jokaiselle vapaus ottaa lainaa

Takaajat on toinen vakuuksista puhuttaessa usein mainittu termi, joka särähtää pahasti Pikalaina.org sivuston perustajien korvaan. Kerromme seuraavaksi että, miksi takaaja pikalainalle on mielestämme vanhanaikainen vaatimus.

Mikä on lainan takaaja ja miksi sitä vaaditaan?

Pikalainan takaaja on toinen henkilö, yleensä perheenjäsen, puoliso tai sukulainen, joka sitoutuu takamaan otetun lainan takaisinmaksun. Takaajahenkilöä vaaditaan pankin puolelta varmistamaan luoton takaisinmaksun onnistuminen, eli henkilö joka takaa lainan osallistuu luoton maksamiseen, jos ongelmia syntyy.

Luoton takaajan toimiminen on vastuullinen tehtävä, mihin ei kannata lähteä harkitsematta asiaa vakavasti. Suomi on täynnä tarinoita epäonnistuneista luottojen maksamisesta, missä lainan takaaja on joutunut lopulta maksumieheksi.

Pahimmissa tapauksissa takaajana toimiva henkilö voi itse joutua maksuvaikeuksiin.

Voinko minä toimia lainan takaajana?

Jos sinulla on riittävästi tuloja sekä puhtaat luottotiedot, niin periaatteessa kyllä voit. Mitään erillisiä vaatimuksia edellä mainittujen lisäksi ei ole. Toinen asia on, että kannattaako toisen ihmisen velkoja käydä takaamaan.

Miksi laina ilman takaajaa on parempi vaihtoehto?

 • Olet vastuussa velan hoitamisesta kokonaan itse
 • Voit hakea luottoa omatoimisesti silloin kuin sinulle sopii, ja saada rahaa heti tilille
 • Takaajan löytäminen lainalle voi olla vaivalloista ja haastavaa
 • Ei kuulu kenellekään muulle, miksi ja kuinka paljon tarvitset luottoa

 

Vakuudellinen laina – mitä sinun tulee tietää ennen hakemista

Vakuudellinen laina on perinteinen tapa hakea rahaa lainaksi, lainoja vakuuksilla tarjoaa nykyään ainoastaan perinteiset pankit. Luottoa netistä tarjoavat palvelut taas kaikki ovat keskittyneet tarjoamaan pikalainaa ilman vakuuksia.

Laina vakuuksilla – kivijalkapankkien vanhaa perintöä

Vakuutta on perinteisesti pyydetty luotolle, minkä takaisinmaksun onnistumisesta pankki ei ole täysin varma. Luottoa vakuuksilla voidaan nähdä epäluottamuslauseena hakijaa kohtaan, eikä mielestämme ole laisinkaan tarpeellista nykyiseen aikaan.

Jotkut pankit voivat tarjota matalampaa korkoa lainalle, jos luotolle asettaa vakuudet.

Hakijan maksukyky voidaan varmistaa usealla muullakin keinolla, ja mielestämme jokainen on luottamuksen arvoinen. Mikäli hakijan tiedot ja luottoarvio ei anna syytä epäillä hakijan kykyä maksaa pikalainaa takaisin, ei mielestämme ole syytä vaatia muuta omistusta luoton pantiksi.

Mitä voit asettaa lainalle vakuudeksi

Jos päätät hakea vakuudellista luottoa, niin pantiksi rahan myöntämiselle voidaan asettaa melkein mitä tahansa omaisuutta, joka on tarvittaessa myytävissä rahaksi. Vakuus pitää voida muuntaa myytävään muotoon, muuten pankki ei voi käyttää sitä luottotappion kattamiseen.

Yleisimmät vakuudet mitä luotoille asetetaan ovat mm:

 • Asunto tai muu vastaava kiinteistö kuten mökki tai huvila
 • Uusi auto tai muu kulkuneuvo jonka arvo on todennettu
 • Vene tai muu arvokas kulkuneuvo
 • Osakekirjat ja muut arvopaperit

Lainan vakuuden menettäminen ja muut riskit

Asetettu vakuus pikalainalle, kuten auto tai omistus asunnosta voidaan menettää, mikäli velkaa ei makseta takaisin sovitusti. Pankilla on oikeus myydä omaisuus luoton kulujen ja korkojen kattamiseksi.

Pankki voi myös realisoida vakuuden osittaisesti, joka laskee omistuksen arvoa ja tekee myöhemmin esimerkiksi omistajan siirroista sekä myynnistä huomattavasti vaikeampaa.

Lisäkysymyksiä vakuudettomista pikalainoista

Vakuudetonta lainaa työttömälle – onko tämä ongelma?

Pikalainaa ilman vakuuksia - lainaa rahaa ilman kuluja

Lainaa työttömälle ilman vakuuksia on mahdollista saada, mikäli hakijalla on esittää tarpeellinen määrä muita hyväksyttäviä tuloja vakuudettoman lainan takaisinmaksamisen. Vaatimukset riittävistä tuloista vaihtelevat luotonmyöntäjä kohtaisesti, mutta yleensä tuloja hakijalla tulee olla vähintään 1200 euroa.

Muut tulot hakijalla voivat olla esimerkiksi osingoista, omaisuuden vuokratuloista tai muusta vastaavasta. Lainapäätös koskien vakuudetonta luottoa tehdään aina tapauskohtaisesti, joten kannattaa jättää ilmainen lainahakemus, ja katsoa minkälainen tarjous vakuudettomalle luotolle tehdään.

 

Rajoitukset vakuudettoman lainan hakemiseen – ota nämä huomioon

Vakuudetonta lainaa voi hakea kaikilla samoilla ehdoilla kuin muitakin pikalainoja. Pikalaina ilman vakuuksia ei ole mitenkään erityisen vaikeaa saada, tulee ainoastaan täyttää muutama vaatimus.

Luottopäätöksen tekemiseen pitää täyttää seuraavat ehdot:

 • Vähintään 18 vuotta ikää
 • Moitteettomat luottotiedot
 • Riittävästi tuloja lainan takaisinmaksuun
 • Vakituinen osoite suomessa
 • Henkilökohtainen puhelinnumero tai pankkitunnukset tunnistautumista varten

Lue aina luottopalvelun asettamat ehdot vakuudettoman pikalainan myöntämiselle huolellisesti, näin vältytään ikäviltä yllätyksiltä ja turhan työn tekemiseltä hakemusten täyttämisen kanassa.

Rinnakkaishakija vakuudettomalle pikalainalle – mitä se tarkoittaa?

Rinnakkaishakija on vakuudettomissa lainoissa voi olla vaatimuksena, kun haetaan isoja yli 20 000 euron lainoja. Rinnakkaishakija ei ole sama asia kuin takaaja, vaan rinnakkaishakija osallistuu lainan lyhentämiseen yhdessä päähakijan kanssa.

Näin isolle luotolle saadaan matalampi korkoprosentti ja takaisinmaksu ei rasita yhden ihmisen tuloja.

Vakuudeton autolaina ja muut suuret lainasummat vakuudetta

Autolaina tai asuntolaina ilman vakuuksia onnistuu myös, mikäli 60 000 euroa lainaa riittää oston tekemiseen.  Isoissa lainoissa pätee sama periaate kuin pikavipeissä: On oma asiasi mihin käytät lainarahat, kukaan ei vaadi sinua perustelemaan miksi haet vakuudetonta lainaa.

Ainoa rajoitus isoissa lainoissa on takaisinmaksuun ja luoton hoitamiseen liittyvät vaatimukset, jotka ovat luonnollisesti tiukemmat kuin pienissä vipeissä. Korko luotolle voi olla suurempi pitkän maksuajan takia, mutta summa ei ole huomattava.

Joustoluotto ja kulutusluotto ovat suosittuja tapoja saa iso luotto tilille vakuudettomasti. Näissä lainatuotteissa on sopiva todellinen vuosikorko isoille summille.

Pankki laina ilman vakuuksia – totta vai tarua?

Lainaa pankista ilman vakuuksia voi onnistua, mikäli muut olosuhteet ovat sopivat. Hakijalla tulee olla pankin luottoarvion mukaan tarpeeksi omaisuuttaa sekä omistusta, että laina ilman vakuuksia voidaan myöntää.

Mahdollisuus hakea lainaa pankista ilman vakuuksia ei siis ole tarjolla kaikille, vaan ainoastaan henkilöillä joilla on säästöjä sekä pitkä asiakassuhde oman pankkinsa kanssa.

Lopuksi

Pikalainaa ilman vakuuksia on hyvä vaihtoehto kaikille henkilöille, jotka haluavat hakea omatoimisesti nopeasti rahaa tilille netistä. Sen hakemiseen ei tarvita muita ihmisiä takaamaan, tai muuta omaisuutta joka pitäisi asettaa vakuudeksi. Korko lainalle ei nouse vakuudettomien luottojen takia Pikalaina.org palvelun yhteistyökumppaneiden tarjouksissa.

Pikalaina.org päivittää kaikki vakuudeton laina – tarjouksensa aktiivisesti, tarkoituksena varmistaa asiakkaillemme paras mahdollinen lainatarjous. Ajantasainen todellinen vuosikorko suoraan hakutuloksissa auttaa arvioimaan vakuudettomien vippien kustannuksia helposti etukäteen.

Viimeksi muokattu: