Lainaa opiskelijalle - Hae opintolainaa nuorelle netistä

Lainaa opiskelijalle - Hae opintolainaa nuorelle netistä

Lainaa opiskelijalle 50 – 60000 euroa joustavilla lainaehdoilla. Pikalaina mahdollistaa joustavan takaisinmaksun, kun haetaan lainaa opiskelijalle. Opintolaina ei ole iso raha, eikä sillä monesti voi elää ilman tiukkaa suunnittelua. Valtion takaama opintolaina ei mahdollista mitään erikoista, vaan pakolliset perustarpeet. Opintolaina netistä omatoimisesti taas voi auttaa paljon pidemmälle.

Pikalaina.org tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden hakea lisärahoitusta opintojen tukemiseen. Tarjolla on useita vaihtoehtoja, mistä hakea opiskelijalle lainaa. Esimerkiksi 200 euron pikavippi opiskelijalle mahdollistaa nopeasti pientä luottoa tuomaan leivän päälle muutakin kuin voita.

Kulutusluotto opiskelijalle vaatii jo hieman enemmän tuloja, mutta sen myöntämiselle ei ole mitään estettä. Opiskelijalle lainaa voidaan myöntää jopa 60 000 euroa, mikäli kaikki edellytykset muuten ovat kunnossa.

Jos on tarvetta hakea ylimääräinen opintolaina netistä,niin kannattaa jatkaa lukemista.

Opiskelijalle lainaa – Näin voit saada rahaa tilille opiskelijana

 1. Syötä lainahakuun haluamasi summa rahaa mitä haluat lainata
 2. Tarkista hakutuloksista luottopalvelut, jotka myöntävät opiskelijalle lainaa. Löydät tiedon lainapalvelun arvostelusta
 3. Lähetä lainahakemus vähintään kahteen luottopalveluun, ja odota tarjouksia pikalainasta
 4. Saat luottopäätöksen yhteydessä lainatarjouksen, mistä näet kaikki pikalainalle muodostuvat kulut.
 5. Allekirjoita lainatarjous pankkitunnuksien avulla, ja voit nostaa omatoimisesti opintolainaa netistä

 Netistä lainaa opiskelijalle

Pikavippi opiskelijalle – kun tarvitaan nopeasti pientä lainaa

Opiskelijalle pikavippi onnistuu, kun vaaditut asiat ovat kunnossa. Voit hakea luottopalvelut lainahakua käyttämällä, mutta jos et osaa päättää itse, olemme keränneet muutaman suosituin luottopalvelun mistä myönnetään pikalainaa opiskelijalle.

Vivus lainaa opiskelijalle 10 – 2010 € joustavalla maksuajalla

Vivus tarjoaa opiskelijalle pikalainaa joustavilla ehdoilla, kunhan tulot ja luottotiedot ovat hakijalla kunnossa. Vivuksen ensilaina tarjous antaa mahdollisuuden ottaa lainaa ilman korkoja tai kuluja myös opiskelijalle, joten tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Lue lisää Vivuksen lainoista

 • Maksuaika pikalainalle 3 – 61 päivää
 • Lainasumma 10 – 2010 euroa
 • Pikalainan korko keskimäärin 255,42 %
 • Ikäraja luoton myöntämiselle 20 vuotta

Vivus pikalainat opiskelijalle

Vivus.fi

(6 / 10)   

Ekstraluotto.fi lainaa opiskelijalle – Joustava vippi tilille vaivattomasti

Ekstraluotto tarjoaa joustavaa pikalainaa opiskelijalle sopivalla maksuajalla. Ekstraluotto palvelun luoton takaisinmaksu käy vaivattomasti pienissä osissa, minimilyhennys on opiskelijan budjettiin sopiva, parhaillaan vain 17 euroa kuukaudessa.

Lue lisää Ekstraluotto.fi palvelun lainoista

 • Maksuaikaa pikalainalle 3 – 101 kuukautta
 • Lainasumma 10 – 2010 euroa
 • Pikalainan korko keskimäärin 238,71%
 • Ikäraja luoton myöntämiselle 21 vuotta

Ekstraluotto pikalainat maksetaan yleensä takaisin nopeammassa aikataulussa, joten korkoprosentti jää yleensä keskimääräistä matalammaksi.

 

Lisärahoitusta nuorelle opiskelijalle Ekstraluotolta

Ekstraluotto

(6.2 / 10)   

Opiskelijan laina pitkällä maksuajalla

Opiskelijalle pikalainaa pitkälle maksuajalla onnistuu joko joustoluoton tai kulutusluotto tililuoton avulla. Kulutusluottoa opiskelijalle tuo jopa 50 000 euron lainaa tilille, jos hakijalla on tarpeeksi säännöllisiä tuloja luoton takaisinmaksamiseen.

Lendo – Opiskelijan lainan kilpailuttaminen ilmaiseksi

Lendo on pitkään ollut suosituimpia lainapalveluita tehdä lainojen kilpailuttaminen todella helposti. Lendo ei myönnä pikalainaa, vaan kilpailuttaa lainahakemuksen yhteistyökumppaneiden lainatarjouksien kanssa.

Lue lisää Lendon välittämistä lainoista

 • Maksuaikaa pikalainalle 1 – 15 vuotta
 • Lainasumma 1000 – 50000 euroa
 • Pikalainan korko vaihtelee lainapalveluiden ehtojen mukaan
 • Ikäraja luoton myöntämiselle 20 vuotta

Lendosta saa yhdellä luottohakemuksella useita tarjouksia pikalainasta, mistä voi vaivattomasti valita parhaan vaihtoehdon. Helpoin ja nopein tapa saada useita lainatarjouksia!

Lendo auttaa opiskelijaa saamaan luottoa

Lendo

(9 / 10)   

Komplett Bank – Suuri joustoluotto pitkällä maksuajalla

Komplett Bank tarjoaa lainaa joustoluoton muodossa. Joustavaa lainaa voi hakea 1000 euroa – 50000 euroa tilille vakuudettomasti. Komplett Bank on harvoja isoa joustoluottoa tarjoavia lainapalveluita, joissa maksuajan lainalle voi päättää kokonaan itse.

Lue lisää Komplett Bankin lainoista

 • Maksuaikaa pikalainalle 1 – 15 vuotta
 • Lainasumma 1000 – 50000 euroa
 • Pikalainan todellinen vuosikorko keskimäärin 15%
 • Ikäraja luoton myöntämiselle 23 vuotta

Komplett Bank antaa mahdollisuuden maksaa koko laina takaisin osissa. Kuukausittain tulee suorittaa minimilyhennys, mutta voit halutessasi maksaa myös suurempia osia pikalainasta takaisin. Joustava laina nostetaan luottotililtä, joten voit halutessasi nostaa useita kertoja rahaa.

 

Suurta kulutusluottoa oiskelijalle Komplett Bankilta

Komplett Bank

(7.5 / 10)   

Mitä rajoituksia pikalainaa opiskelijalle pitää sisällään?              

lainaa-opiskelijalleOpiskelijalle pikalainaa myöntää useat eri lainapalvelut, ainoa rajoitus varsinaisesti usein on riittävät tulot. Jos tuloja on riittävästi pikalainan takaisinmaksuun ilman ongelmia, ei luoton myöntämiselle ole mitään varsinaista estettä.

Hakijalta vaaditaan aina tarpeelliset tulot pikalainan takaisinmaksamiseen. Luottoa ei voida myöntää, mikäli ei ole tarpeeksi tuloja, joten vippi opiskelijalle onnistuu, mikäli käy opiskelun lomassa säännöllisesti töissä.

Vakituisia tuloja tulee olla yleensä vähintään 1200 euroa kuukaudessa. Opintolainaa tai tukea ei katsota hyväksytyksi tuloksi. Hakijalla tulee siis olla osa-aikainen tai vakituinen työpaikka. Osaketulot tai muut vastaavat passiiviset tulot voidaan myös hyväksyä luottoarviota tehdessä tuloiksi. Lainaa ilman tuloja on opiskelijan todella vaikea saada.

Jos tulot hakijalla on kunnossa, niin opiskelijalle pikalainaa onnistuu yhtä vaivattomasti ja nopeasti kuin mikä tahansa muukin laina netistä.

Kun opintotuki ei riitä – Lisäohjeita opiskelijan lainanhakuun

Opintotuki ei välttämättä riitä elämiseen, jonka takia voi tarvita nopeasti lainaa tilille. Siinä onneksi auttaa netistä haettavat pikalainat!

Valtion takaama opintotuki on hyvä laina – jos se vain riittää

Suomen valtio takaa ehdot täyttävälle opiskelijalle opintolainan, joka yhdistettynä muihin etuuksiin pitäisi riittää opintojen aikaisten elinkustannusten ja tarpeiden hoitamiseen. Näin ei aina ole: Asuminen kaupungeissa on kalliimpaa, ruoka on kallistunut sekä koulukirjoihin uppoaa suuri summa rahaa nopeasti.

Sen takia mahdollisuus saada opiskelijalle pikalainaa netistä voi olla elintärkeä mahdollisuus, kun tarvitaan lisää rahaa tilille. 100 euron vippi on opiskelijalle jo monen päivän ruokabudjetti.

 

Neuvoja miten löytää pikalainaa opiskelijalle

 1. Käytä lainahakua parhaiden vaihtoehtojen löytämiseen
 2. Hae lainaa palveluista jotka luottoehdoissa ilmoittavat myöntävänsä lainaa myös opiskelijoille
 3. Lainasumma ei saa olla liian suuri, koska mikäli tulot ei riitä takaisinmaksuun, ei lainaa tule saamaan
 4. Hakijalla tulee olla esittää tarpeellinen määrä tuloja lainan takaisinmaksuun, eikä niihin kelpaa vain sosiaaliset etuudet. Palkkatuloja tai tuloja osakkeista tulee olla esittää
 5. Tarkista artikkelit lainaa 18-vuotiaalle sekä 19v lainat

 

Opiskelijan tuloraja – lainaa voi silti saada

Työnteko on tietenkin paras tapa hankkia rahaa tilille, mutta se voi vaikuttaa opintotuen suuruuteen. Mikäli on mahdollisuus tehdä työtä opiskelun lomassa mistä saa hyvää palkkaa, voi valtion myöntämät opintoetuudet kärsiä palkkatulosta. Sen takia netistä haettava pikalaina opiskelijalle on erityisen kätevä tapa hankkia lisärahoitusta opiskelun aiheuttamien menojen kustantamiseen.

 

Viimeksi muokattu: