Ferratum Plus

Lainasummat: 50€ - 2000€
Laina-ajat: 3kk - 5v
Ikäraja: 20v
Korko: 5% - 216.2%
Hae lainaa heti
9 KÄYTTÄJÄT
8.8 arvosana

Ferratum Plus kokemuksia

Info

Ferratum Oyj on pienlainoihin erikoistunut lainapalvelu. Ferratum lainapalvelun omistaa Ferratum Group, joka on perustettu vuonna 2004. Ferratum lainojana on myönnetty vuodesta 2005 asti, ja tärkein tuote on alusta asti olleet pienlainat. Yritys on listautunut pörssiin Saksassa, ja sillä se toimii 21 eri maassa.

Lainatuotteet

Lainatuotteissa Ferratumille on pakko antaa korkein mahdollinen arvosana 10 / 10. Lainatuotteiden valossa Ferratum on esimerkki tapaus: Lainasummat vaihtelevat pienestä suureen, ja täysin kulutontakin lainaa on mahdollista saada. Laina-ajan voi valita itselleen sopivaksi isompien summien kohdalla.

Ferratumin Koroton - pienlaina on tuote joka antaa ensilainaa hakevalla mahdollisuuden saada täysin kuluttomasti 50 – 300 euroa, kunhan maksaa takaisin 7 – 30 päivän kuluessa. Ei mitään kuluja, ainoastaan lainasumma maksetaan takaisin.

Mikäli tarpeita suuremille lainasummille on, niin se onnistuu toisilla lainatuotteilla kuten Prime tai Plus lainoilla. Lainaa on saatavissa kokonaisuudessaan 50 – 20000 euroa. Lainoille saa maksuaikaa pisimmillään 10 vuotta. Myös jatkuva kulutusluotto on mahdollista saada käyttöön pieniin kuluihin.

Lyhennysvapaita kuukausia voi neuvotella lainatuotteesta riippuen. Lainatuotteiden laajuus kattaa kaikki lainamarkkinoiden eri kulmat, joten omaan maksukykyyn räätälöitävä laina onnistuu vaivattomasti.

Kulut ja korot

Lainalle syntyvistä kuluista ja koroista annamme arvosanan 8/10. Ferratumin lainojen vuosikorko on markkinoiden muihin tuotteisiin verrattuna korkea keskikokoisille lainoille, mistä joudumme vähentämään pisteitä.

Isoille pitkän aikavälin lainoille todellinen vuosikorko on taas kilpailukykyinen. Ferratumin pisteitä lisää tässä kategoriassa nostaa myös ilmainen luotonavaus ja ilmainen tilinhoito, mikä pitkässä yhteistyössä säästää lainanottajan varoja. Myös sivustolla ilmoitettujen korkojen ja hintojen selkeydestä pisteitä.

Todellinen vuosikorko kahden vuoden lainoissa asettuu 100 – 140 % seutuville, joka muihin markkinoiden lainapalveluihin verrattuna on hieman korkea, mutta ei vielä lähellä kalleinta kärkeä.

 Kymmenen vuoden lainoissa todellinen vuosikorko asettuu 16 % maisemiin, mikä on markkinoille verrattuna edullinen korkoprosentti lainalle.

Lainaehdot

Arvioimme Ferratumin yleiset lainaehdot arvosanalla 8/10, arvosanaa alentaa hieman ensilainaajalle asetetut tiukemmat lainaehdot, sekä muutamat erityiset vaatimukset lainan saamiselle. Arvostelun pisteitä nostaa palveluiden ikäraja, sekä joustavasti suunniteltu takaisinmaksu eri lainatuotteiden avulla.

Ferratum vaatii hakijalta vakituisen osoitteen suomessa, henkilökohtaisen puhelinnumeron ja pankkitilin. Lisäksi Ferratum tekee eri rekistereitä käyttäen arvion, joka määrittää lainan tarkemmat ehdot. Lisätietoja varallisuudesta ei aina tarvita, mutta isoissa lainoissa tietoja tuloista pyydetään. Ferratum on tehokas tarkastamaan tietoja, mitään ei tarvitse lähettää.

Ensilainaaja voi hakea lainaa pikavippi, kulutusluotto ja Plus-laina palvelusta, mutta rajoitetuin summin. Kun ensimmäinen laina on hoidettu moitteettomasti, niin on mahdollista saada isompaa Plus tai Prime lainaa.

Hakuprosessi

Lainojen hakuprosessista Ferratumille annetaan 9/10 pistettä, koska palvelu toimii erittäin nopeasti, ja on avoinna melkein aina. Lainahakemukset käsitellään nopeasti, ja rahat tulee tilille välittömästi. Sivuston yleinen ulkoasu on hieman sekavasti suunniteltu, josta vähennämme yhden pisteen.

Ferratum myöntää lainoja 08 – 23 välisenä aikana viikon jokaisena päivänä. Hakemuksen jättäminen on helppoa ja nopeaa, mutta sivu voi vaikuttaa hieman sekavalta ensimmäisellä käyttökerralla. Hakemus käsitellään todella nopeasti. Mikäli on oikea pankki käytössä, niin rahat saa tilille melkein välittömästi.

Tarjolla on erittäin toimivat mobiilisovellukset, joiden avulla lainan hakeminen, hoitaminen ja ylläpito onnistuu vaivattomasti. Lisäksi Ferratum tarjoaa 24 tuntia vuorokaudessa käytössä olevan asiakaspalvelun, mistä saa neuvoja kiperimpiinkin kysymyksiin.

Sivustolla on loistava lainalaskurit, joiden kautta on helppo katsoa minkälaista lainaa voisi olla luvassa Ferratumin palvelussa.

Yhteenveto

Ferratumin lainapalvelu saa kokonaispisteet 8.75 / 10.

Ferratum on selkeästi niitä parempia lainapalveluita. Tuotteista löytyi hyvin vähän valitettavaa, mutta sitäkin enemmän kehuttavaa. Koko lainapalvelu on ammattimainen ja haluaa toimia avoimesta sekä luottamusta herättäen. Moni voisi ottaa Ferratumin palveluista mallia.

Erityistä huomiota Ferratum saa lainatuotteiden suunnittelusta, harvoin näkee jokaisen ihmisen tarpeet kattavaa lainapalvelua. Lainalaskurin avulla on helppo suunnitella, että minkälainen laina sopii parhaiten omiin tarpeisiin. Nopea palvelu vähentää odottelua ja jättää paremman palvelukokemuksen.

Ainoat mainittavat miinukset ovat normaalia hiukan tiukemmat vaatimukset lainan myöntämiselle, rajoitukset ensilainaajalle sekä ikärajaan perustuva rajoitus lainan suuruudessa.

Hyvää

 • Lainaa Vivus palvelusta on mahdollista saada myös todella pieniä summia
 • Lainalle voi saada lyhennysvapaan kuukauden sopimalla asiakaspalvelun kanssa
 • Ensimmäinen pienlaina voi saada täysin kuluttomana ja korottomana
 • Pitkien lainojen korot ovat vertaillen matalat yleiseen tasoon lainamarkkinoilla

Huonoa

 • Lyhyt kestoisissa lainoissa korko on vertaillen korkea
 • Lainaehdot ovat normaalia hiukan tiukemmat
 • Nuoret hakijat saavat vain pienempiä lainoja
 • Ensilainaajan lainansaanti mahdollisuudet ovat rajoitettuja

Tietoa

 • Yritys on toiminut vuodesta 2005 asti Suomen lainamarkkinoilla
 • Ferratum Group omistaa yrityksen ja sen palvelut
 • Ferratum Group on listautunut Saksan pörssiin
 • Mobiilisovellus on helpoin tapa hakea lainaa Ferratumilta0 Arvostelua

0 KÄYTTÄJIEN PISTEET
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  0
 • 6
  0
 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

Jätä kommentti:

Valitse arvosanat: